Milica Marjanović
Alo!/Ana Paunković
Milica Marjanović

Alo!/Ana Paunković

Milica Marjanović, Foto: Alo!/Ana Paunković

Ona je jedina od članova porodice pristala da pomogne u rešavanju zločina obavijenog velom misterije!

Jelenina jetrva je bila prisutna na svim događajima od važnosti za porodicu Marjanović, ali nikada nije želela da priča za medije.

Ona je juče pristala da odgovara na pitanja tužilaštva, od čega umnogome zavisi konačno rešavanje slučaja "Marjanović"!

Milicu Marjanović, suprugu Zoranovog mlađeg brata Miloša, prvo je Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo za svedoka, ali je kasnije, iz nepoznatog razloga, odustalo od toga. Tada su je Zoranovi branioci predložili kao svedoka.

Jelena Marjanović

Alo!/Rajko Ristić

Jelena Marjanović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Milica Marjanović je juče pre 12 sati stigla u Više javno tužilaštvo u Beogradu, u pratnji advokata Veljka Delibašića, Aleksandra Zarića i Stefana Jokića.

Ona je saslušavana sat vremena, a zatim je misteriozno nestala. Pretpostavlja se da je izašla na službeni izlaz.

- Nju je odbrana predložila jer se očekuje da može da pomogne Zoranu da izađe iz zatvora. Na saslušanju je rekla da nije primećivala ništa čudno u odnosu Zorana i Jelene , kao i da se on prema njoj dobro ophodio. 

Navela je da nijednog momenta nije primetila da bi Zoran mogao da povredi suprugu i istakla: „Zoran je voleo Jelenu više od života! Ne bi dozvolio da joj padne ni dlaka s glave, a kamoli da je ubije!" - navodi naš izvor blizak istrazi i dodaje da je Milica odlično upućena u porodične odnose jer je još uoči ubistva živela sa Milošem u porodičnoj kući Marjanovića u Borči.

Kako smo saznali, Milica je bila ispitivana o Jeleninom nestanku i događajima koji su prethodili njenom odlasku na trčanje sa Zoranom.

- Nisam bila u kući u trenutku kada je Jelena krenula na trčanje. Živela sam sa njima još pre tragedije, ali se nisam zatekla u kući kada je Jelena nestala. Zvali su me kasnije da dođem kući i uključila sam se u potragu za njom - navodi naš izvor.

Zoranova snaja je, kako saznajemo, osim o Jeleni i Zoranu, ispitivana i o drugim članovima porodice i o njihovom ponašanju prema pevačici.

- Tužilaštvo je želelo da zna da li su uočene velike promene u ponašanju ukućana posle svega što se dogodilo i na koji način spominju Jelenu. Milica je bila na svakom pomenu i uključena je u sve što se događa u kući. Rekla je da se članovi porodice ponašaju najnormalnije, s obzirom na veliku tragediju koju su doživeli i činjenicu da je cela porodica pod lupom javnosti. Očekuje se da njen iskaz mnogo toga promeni i da zahvaljujući njenom svedočenju Zoran bude pušten na slobodu - ispričao je izvor blizak istrazi.

Do sada je saslušano više svedoka u istrazi koja se vodi protiv Zorana, a Milica Marjanović jedina nije iskoristila zakonsko pravo da kao član porodice ne svedoči. Posle davanja iskaza zgradu tužilaštva su napustili samo advokati, dok Milici nije bilo ni traga, ni glasa. Advokati Zorana Marjanovića ostali su dosledni svom stavu da medijima ne daju izjave o slučaju.

Komentari (16)

snooker

30.01.2018 06:19

e i za ovu me temu bas vise zabole..

NIKOLA

31.01.2018 23:43

@snooker - ZASTO TE ZABOLI ZA OVU TEMU. ZAR TI NISTA NEZACI FOTO MARJANOVICA, SVE MOJ DO MOJEGA DA SE PREPANES I SVEKRVE A SVEKRA SA ONIM KONJSKIM REPOM. COVECE MNOGO NEKA LEPA FAMILIJA IZ PAKLA,

aca021

30.01.2018 06:51

Ovo je zamajavanje javnosti od svih aktera ove sapunice. Kakve ona nove dokaze moze da da? Nije bila tog kobnog dana prisutna u kuci i sta sada.

Ja

30.01.2018 08:01

Ovde se vise ne zna ni ko pije ni ko placa ...Posle skoro dve godine ova cica svedoci pa gde je bilo do sad?

Zelko

30.01.2018 09:50

@Ja - Ovde se tacno zna ko pije,a ko placa.Toliki dokazi,dnk,blato,vidjeni na mestu zlocina,dva kljucna svedoka umrla i sto je jako bitno Zoran tastu svakodnevno obilazio u bolnici dok nije preminila,a posle ni na grob da joj ode,a verujem da taj tajkun na koga oni svaljuju krivicu sve to placa,jer ima koristi od Marijanovica.Ipak je Jeca nesto znala sto nije smela,a nije htela da prihvati te nezakonite radnje.

nada

30.01.2018 08:12

Saslusali je posle skoro dve godine od ubistva kada je hladno mogla odgovarati na sva pitanja ! Kamera je snimila Zoranov auto a za volanom nekoga sa crvenom kosom - zar to nije malo cudno? Nebih ja njoj poverovala !!!!!!!!!!! Zasto je bas ona isla na identifikaciju tela pokojne Jelene ? Ima tu jos mnogo toga nerazjasnjenoga !!!!!!!!!!!

Bojana

30.01.2018 08:27

Ova će sigurno da kaže istinu, ali samo ako joj se pliva po kanalu....

ruzaa

30.01.2018 09:17

@Bojana - Da upravo tako.......plavusa ups crvenokosa nece sigurno nista rec protiv porodice Adams,mozak su joj vec isprali....a za lazno svedocenje treba i nju kaznit......PRAVDA ZA POKOJNU JELENU!!!

Сараџогла

30.01.2018 08:42

Ко се разуме у истрагу убиства ако се одмах не зна починилац решење донесу ЦИНКАРОШИ!Само зависи ,,какву ракију им понудиш,,!Јеленино убиство решавају бројни полицајци што се писало и они не подлежу новинским писанијама.Тачно знају шта суд признаје.Знате ли колико има нерешених убистава по државама света који имају ефикасну полицију па не успевају да ухвате убицу.Важи правило ДА НИКО НЕВИН НЕ СМЕ ДА СЕ ОСУДИ!

Maja

30.01.2018 11:25

Priča joj je skroz šuplja i tendwnciozna..unapred smisljana...

RESAVSKA SKOLA

30.01.2018 12:19

Djak kume Vere je do sada dobro naucio svoju ulogu.Svedoci,a nije bila tada prisutna?!?Nije primetila nista cudno,pa ni u visegodisnjem izopacenom ponasanju svog supruga Alimpija .Jadno.Pouzdan svedok bas kao i kuma Vera.

Agata

30.01.2018 12:30

@RESAVSKA SKOLA - Kriv je.Zašto Zoran,koji je zadržan 48 h u policiju, nije bio besan na već hvali njen rad.Šlihta se dakle.Zašto ako nije kriv? I drugo-čemu sve vreme potraga po nasipu?Da su mislili da je oteta,znali bi da je otmičar ne bi otetu čuvao na nasipu.Ako su mislili da je pobegla ne bi se od njih krila oko nasipskog žbunja.Zašto nije tražena van nasipa.Na nasipu su je “ tražili“ samo zato što su znali da su je tu i ostavili.

Andja

30.01.2018 13:12

@RESAVSKA SKOLA - Upravo to .. ni ona nije nista znacajno otkrila jer tog momenta nije bila prisutna .. uopste mi nije jasno zasto uzimaju osobe za svedoke koji nisu bili prisutni u vreme dogadjanja ..

Crno pa se ne vidi

30.01.2018 13:42

Ima li za ove darkere neke druge boje osim crne.Dzabe im onaj hodza skidao crnu magiju.

Odavde do vecnosti

30.01.2018 14:57

Ha,voleo je vise od zivota pa jos pre 40 dana sa napucenim ustima ulazi u ljubavnu romansu sa Radom,a nesto kasnije i sa Zokom.Nego jel Milka upoznata sa aktivnostima i bolesnim afinitetima svog muza Milosa-poznatog kao Alimpije?

mrmot

30.01.2018 19:52

ove ce isto robijat zbog ucesca u zlocinu i laznog svedocenja...kukavna ti majka sektasice..sto ti to trebalo?Odrapit ces 10 godina garant i ti...zivi bili pa videli...