Zorica Zoka Mitrović
privatni album
Zorica Zoka Mitrović

privatni album

Zorica Zoka Mitrović, Foto: Privatni album

Zoka Mitrović je, prema našim saznanjima, u policiji povodom pretnji koje je ranije uputila novinarima rekla da se "šalila".

Zorica Mitrović je pozvana u policiju kako bi objasnila otvorenu pretnju smrću novinarima zbog tekstova o Zoranu koji se pojavljuju u medijima.

Ona je na Fejsbuku ostavila status: „Treba vam prirediti 7. januar, kao ‘Šarliju Ebdou‘”, pri tom misleći na tragičan događaj koji se desio u januaru 2015. godine, kada je u redakciji francuskog satiričnog lista „Šarli Ebdo” ubijeno 12 novinara i članova redakcije.

- Treba vama prirediti 7. januar, kao „Šarliju Ebdou“, pa ćete poštovati zakon, koji vam i te kako nalaže suprotno od ovoga što činite. Dok se neko lud ne nađe, pa vam poželi dobar dan „kalašnjikovim“, vi nećete stati. Pravda i podrška Zokiju i njegovoj porodici - piše na Fejsbuk profilu Marjanovićeve devojke.

Zorica je nakon te objave napisala još jednu:

- Vidim, sve bruji od „kalašnjikova” u novinama. A kada sam objavila najstroži demant da sam ja lično rekla, pisala, ili aludirala da se poznajem sa Zokijim od pre i demant za one strašne nebuloze o detetu, to niste objavili. I dalje se nadam da će vam se nekada neko lud naći i poželeti vam dobar dan, ovog puta „dragunovim“ (snajper). Zoki, uz tebe sam.
Kako saznajemo, ona je inspektorima rekla da nije mislila ozbiljno i da je bila revoltirana tekstovima u kojima se pominju osumnjičeni Marjanović i ona.

Ukoliko se dokaže njena krivica preti joj tri godine robije!

Opširnije u izdanju "Alo!" novina za sredu 1. novembar.

 

Naslovna za 1. novembar 2017.

Alo.rs

Naslovna za 1. novembar 2017., Foto: Alo.rs

 

 

 

Komentari (11)

A GDE JE

31.10.2017 20:58

GAŽENJE POLICIJE?

Acke

01.11.2017 04:23

@A GDE JE - U ovom slucaju nema normalnih stvari naprotiv, sve je sokantno, nevidjeno, horor, ekskluzivno cak i kad se ponavlja u 101 obradi.Sve je predimenzionirano tako da je i senka misa dobila obrise slona.Novinari nisu povlascena struktura kojima je dozvoljeno da objavljuju sve i svasta bez posledica, neka etika u novinarstvu mora i da postoji i da se postuje.

Andja

31.10.2017 21:14

Svi clanovi te" podrske" su poprilicno agresivni .,razmilele se po portalima i vredjaju sve sa cijim misljenjem se na slazu ., Odraz kulture verovatno ..

Sasa

01.11.2017 02:55

@Andja - Koliko sam shvatio tekst to sto je doticna rekla bilo je iz bunta sto su novine objavljivale gomilu lazi a nisu se osvrtali na njen demant istog.Kako bi se vi osecali kada bi vam bilo uskraceno pravo na samoodbranu.Na kraju i stampa se bori za slobodu izjasnjavanja koja bi trebalo da vazi za sve pocev od pojedinaca.

ANA S

01.11.2017 03:58

@Andja - Mogla bi malo da se skines sa portala jer nije bilo clanka o Marjanovicima da nisi ostavila komentar.Dosta vise tvog pametovanja! Zamenila si teze jer ocigledno sve koji se ne slazu sa tobom i tvojim istomisljenicima automatski svrstavas u Marjanovic fanove.Istina je samo jedna a ne 1001 koja se danonocno izbacivala u gotovo svim glasilima.Do istine se ne moze doci poturanjem lazi i smisljenim provokacijama vec se do nje dolazi nepobitnim dokazima a nadam se da ih istraga ima.

yWy

31.10.2017 21:23

Sta ako se dokaze?!Zaletela se kolima prilikom hapsenja Zorana i nikom nista.Evo 2 dokaza za kaznu,makar uslovnu.Znaci da su svi Marjanovici i svi oko njih zasticeni kao beli medvedi!, a drugi "smrtnici" bi samo zbog napada na policiju po kratkom postupku bili procesuirani.Dokle vise da se cinculira oko njih?Nema 2 arsina.Samo jedan.Ovo je postala farsa i ismejavanje izmasakrirane Jelene.

GLUMICA

31.10.2017 21:35

ZNACI...sklonice je sa zadatka...ili je dobila instrukcije za dalje...? Videcemo. PODRSKA ZA ZORANA nije plod bolesnih zena nego INSPEKTORA na koje je mali egocentrik naseo.Pozdrav i za Radu koja je imala odlican uspeh u razgolicivanju Zorana i jos cvrsce vezivanje za ZOKU.i na kraju LIJA LIJA PA DOLIJA...ali i dalje glume da su oni neke zrtve nekih bitnih ljudi. SRAM IH BILO,MISLE DA JE NAROD SLEP.

jaca

01.11.2017 00:24

@GLUMICA - I ja odavno sumnjam da je inspektorka a sada sam i sigurna. Priveli je zbog pretnji kalasnikovim. A nisu je priveli zbog sumnje da je možda trčala umesto Jelene, da je možda na neki način umešana, da je ispitaju kako je ona ako ih nije znala toliko sigurna da su Marjanovici nevini. Ma daj te sa kim se vi sprdate. Preti novinama da pokaže navodno lojalnost Marjanovicima jer su i oni provalili da je pandurka i to baš ružna pandurka. Na fejsu isfotosopirala surlu ovde je uzas.

Rada

01.11.2017 01:48

@GLUMICA - Hvala..Pozdrav tebi,Juki,Andji,MM,Citateljki,Medi..Ova vestiica NIJE POLICAJKA,da znate,nemojte ni pomisljati tako nesto!!

nada

31.10.2017 22:04

Pazi ti ovo - prvo nasrnula na policiju kada su Zorana hapsili, pa rekla da ima dete sa njim, pa pobegla u Bosnu,pa Zoran hoce da se zeni pa nece, pretila na Fejsbuku novinarima , saslusana zbog pretnji i opet lepo pustena - ovo nema nigde a postoje materijalni dokazi !!!!!!!!!!

Sara

31.10.2017 23:55

Sebi raskrčila put, ona bi da ubija za svog ljubavnika, za nju je masakr sa 12 mrtvih šala.