Novi estradni sukob: Dara Bubamara i Zorana Jovanović
Alo!
Novi estradni sukob: Dara Bubamara i Zorana Jovanović

Alo!

Novi estradni sukob: Dara Bubamara i Zorana Jovanović, Foto: Alo!

Pored njenih već opevanih sukoba, Bubamara je novi rat započela sa modnom blogerkom Zoranom Jovanović Zorannah. Ona joj je u serijalu „Puno košta“ udelila novi nadimak i nazvala je „Zorka FK Ćićevac” jer se blogerka do sada navodno zabavljala samo sa fudbalerima. Zorana nije ostala imuna na Darine opaske, pa je javno progovorila o svemu.

- Nije mi drago što sam bila deo vašeg serijala „Puno košta”, u kojem me je Dara Bubamara nazvala „Zorka FK Ćićevac“. Mogla sam i ja nju da nazovem svakakvim imenima, pa nisam - istakla je blogerka u emisiji „Ekskluziv“i najavila da će progovoriti ukoliko je Bubamara ne ostavi na miru.

Komentari (5)

momazver

12.10.2016 09:45

Ala piče alapače!...te jadnike...mislim fudbalere.Vezati TO i SLIČNO, na kratak povodac pre svake važnije utakmice kad smo domaćini.Onda možda FK *Ćićevac* i ode na svetsko prvenstvo u Rusiju

Bane

12.10.2016 09:55

Zoranu su po Beogradu i zvali FK Zorana, ali ma koliko ta osoba bila antipatična i nebitna, ona je slobodna, za razliku od Dare koja takođe nije imuna na fudbalere i bolje bi joj bilo da se "pokrije ušima"

MAČIĆ

12.10.2016 10:24

GLEDALA SAM TAJ INTERVJU. KULTURNA VODITELJKA I KULTURNI SAGOVORNIK. ZORANA(H) JE SASVIM KULTURNO KOMETARISALA DARU ALI TO NISTE OBJAVILI, PA ČU JA DA KAŽEM. REKLA JE:NE RAZUMEM SE U MUZIKU, PA O DARI NEMAM ŠTA DA KAŽEM KAO PEVAČICI. JA SE BAVIM MODOM, A TU BIH IMALA SVAŠTA DA JOJ KAŽE, ALI NEĆU OVDE U EMISIJI. A TU JE UBOLA U CENTAR. BRAVO ZA NJU.

suza

12.10.2016 10:26

Da li će neko toj Dari-Radojki začepiti usta jednom već? Ono sinoć kog Amidžića je bila sramora, kako za tu tv, tako za urednika, za voditelja.... Jedino je ona uživala i, naravno Đani! Još uvek mi odzvanja taj njihov smeh! Strašno!

Mili

12.10.2016 11:01

Molim vas, ne stavljajte Zoranu u isti kos sa Radojkom primitivkom. Nevaspitanom i prostom osobom pre svega.