Zorana Pavić
Zoran Ilić
Zorana Pavić

Zoran Ilić

Zorana Pavić, Foto: Zoran Ilić

Iako se u medijima dosta polemisalo o tome da se pevačica bori sa kancerom, Zorana je demantovala te navode.

- Distancirala sam se. Smatrala sam da to što mi se događa moram da izguram sama. Nisam želela da manipulišem svojim privatnim životom u marketinške svrhe. Zato nisam odgovarala na neistinu da imam rak - rekla je iskreno Pavićeva.

Zorana je ispričala kako je osetila prve simptome ove bolesti.

- Primetila sam da se nešto sa mnom dešava. Moje telo je odjednom počelo da otiče, trnula sam, noge su mi bile pune tečnosti. Nisam mogla da ustanem iz kreveta. Iako ne volim da posećujem lekare, morala sam da proverim krvnu sliku, uradim analize. Čekala sam rezultate. Sve je ukazivalo na to da je sve u redu, ali nije bilo. Jednostavno se nisam osećala dobro. Izgledala sam kao zombi - kazala je pevačica i otkrila je bolest prouzrokovao emotivni šok koji je ona pokušala da zaboravi.

Zorana Pavić

Instagram/zourana_guevara

Zorana Pavić, Foto: Instagram/zourana_guevara

- Shvatila da je moj problem uzrokovan emotivnim šokom koji sam doživela i spakovala sam ga u fioku praveći se da ne postoji. Sve što mi se u prošlosti dogodilo izazvalo je ozbiljan hormonski poremećaj koji me je prikovao za krevet. Ali, to je situacija s kojim sam morala sama da se izborim. Problem je ličan i autentičan, ali nisam želela da o njemu javno govorim do danas. Možda je moja greška što nisam rekla i sprečila insinuacije. Uprkos bolesti, radila sam, samo se nisam eksponirala u javnosti - rekla je pevačica koja ni u najtežim trenucima nije izgubila svoj dobro poznati smisao za humor.

- Moja odluka je bila da se distanciram. U prvo vreme je sve bilo kako treba, a onda su se pojavili tekstovi kako imam kancer. Pozvao me je novinar s pitanjem da li umirem. U šali sam rekla, "Još ne, ali pozvaću vas kad budem umrla". Kako bih se zaštitila, u veoma teškom stanju sam pristala da se pojavim u jednoj TV emisiji zabavnog karaktera. Okrenula sam Zvonka Markovića i zamolila ga da mi napravi kreaciju samo da se pojavim u toj emisiji. Došla sam i poslednjim atomima snage se pravila kao da je sve u redu, mada ništa nije bilo. Osećala sam se loše, nisam dobro izgledala, ali sam morala da presečem to ludilo kako me ne bi živu sahranjivali - rekla je Zorana u iskrenoj ispovesti za "Gloriju".