Zorana Mihajlović i Milutin Mrkonjić
G. Srdanov
Zorana Mihajlović i Milutin Mrkonjić

G. Srdanov

Zorana Mihajlović i Milutin Mrkonjić, Foto: G. Srdanov

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, Milutin Mrkonjić, u intervjuu za nedeljnik “NIN” je na pitanje da li u stručnoj vladi ima mesta za aktuelnu ministarku saobraćaja i građevine Zoranu Mihajlović odgovorio “da nju ne poznaje”.

- Ne poznajem gospođu, ne bih komentarisao. Jednostavno ne znam, pitajte me za nekoga koga znam - rekao je Mrkonjić i istako da su prema njegovom mišljenju najbolji premijeri u Srbiji bili Mirko Marijanović i Ivica Dačić.

Počasnom predsedniku SPS-a ekspresno je odgovorila aktuelna potpredsednica Vlade Srbije, Zorana Mihajlović, koja za “Alo!” kaže da “iza nje stoji rad i uspesi, a iza Milutina Mrkonjića baš ništa”.

- Ne znam zaista da li Mrkonjića uopšte treba komentarisati. Iza mene su ne samo diplome i stručnost već i rezultati koje je moje ministarstvo postiglo, a iza njega je put Ub-Lajkovac iz njive u njivu - rekla je Mihajlovićeva za naš list.

Ona je ponovila da u Srbiji sada treba da bude prioritet formiranje Vlade koja će zemlju voditi napred i sprovesti neophodne reforme do kraja. 

Komentari (8)

toma

29.07.2016 08:18

Zorana u odnosu na Mrku ima samo duzi jezik.

Ccc...

29.07.2016 08:21

Idi ti kod Mrke da te nauci kako se radi. Da znas da ukljucis mozdane vijuge a ne da po naredbi radis. Mrka je daleko iznad tebe.

Neca

29.07.2016 08:30

A sta je iza tebe ostalo? Markirane stvar,mozda!?? Mrka kraljina.

XXL

29.07.2016 09:07

E Ova nije fer prema njemu ..., a što nije malo obišla kafane duž "koridora", koncerte pa bi videla da je On već "pripremio infrastrukturu" gde će umorni putnici da se odmore uz dobro pečenje i srpsku kuhinju.

Laki

29.07.2016 16:23

@XXL - Nije da nije ostalo nista ,ostala stancina od 450 000 evra posteno zarađenih, ostalo transportno preduzece Ana, , duz koridora koji je zapocinjao da radi nicu neki moteli hoteli, a i avanzovao je postao čovek Bekutin menandzer, malo li je to

nedementna

29.07.2016 12:05

Uspeli su i ON i ONA!Dok se sprdaju,izmisljaju,u "debeloj hladovini"i bagate se na racun naroda...Srbiju su doveli u sunovrat!Neka bogovi koje izigravaju sidju sa :NEBESA"..nek hodaju zemljom bolje bi i njima bilo!Kad ustane rulja,...presece im bahacenje !

Сава Прокоповић из Ритопека

29.07.2016 13:50

Ми подржавамо нове, старе, будуће путе по земљи Србији. Ми не подржавамо функционере који се свађају. То је јадно и бедно за учеснике тих свађа. Какви су то људи, никакви. Уместо да се граде путеви и пруге, они се свађају. А ова још диже 800 километара пруга. Па где то има. Нигде, па ни тамо. А ми смо тамо, тамо далеко, далеко од свих. Нити се Дачић може ратосиљати Мркоњић Бекуте, нити се Вучић може отарасити Михајловићеве Скота.

RODOLJUB

29.07.2016 17:39

@Сава Прокоповић из Ритопека - Ministarka je blefer i folirant. Koji to rezultati su iza nje . Zakon o ozakonjenju? Gde je satelitski snimak na sajtu ministarstva. Od donošenja Zakona prošlo 8 meseci, ostalo još 4 meseca a ozakonje no 1% objekata. Planska dokumenta nula. Prihodi od gradjevinskih dozvola minimalni. Zašto u ovoj zemlji vlast sve ulepšava. Koji su to stručnjaci ka da u njenom ministsrstvu od 6 državnih sekre ta ra ni jedan nije gradjevinski inženjer, MINISTARSTVO GRADJEVINARSTVA...