Zorana Mihajlović sa partnerom
Dejan Briza
Zorana Mihajlović sa partnerom

Dejan Briza

Zorana Mihajlović sa partnerom, Foto: Dejan Briza

Ni njen dečko nije ostao imun na spekulacije da im je veza pred pucanjem, te je dušebrižnicima poručio da je sve u redu.

Iza potpredsednice Vlade je veoma turbulentan period. Naime, ona se ovih dana našla na meti oštrih kritika Srpske pravoslavne crkve, a episkop bački Irinej joj je poručio da joj treba psiholog. Čini se da joj ne cvetaju ruže ni u odnosima sa kolegama iz Vlade, pa se u medijima sve češće pojavljuju napisi o sukobu sa ministrom Zoranom Đorđevićem, ali i sa ministrom Aleksandrom Vulinom.

Međutim, čini se da sve to nije uticalo na emotivni život potpredsednice Vlade, pa joj na ljubavnom planu i dalje cvetaju ruže. Iako su sve glasnija nagađanja da je Mihajlovićeva na korak od toga da prekine dugogodišnju vezu sa biznismenom Vladimirom Atanackovićem, ona je za “Alo!” otkrila da je u njenoj vezi i dalje sve savršeno.

- Ne, sve je netačno - kazala je za “Alo!” Mihajlovićeva kada smo je upitali da li je prekinula dugogodišnju emotivnu vezu i poručila nam da vikend provodi upravo u društvu svog voljenog.

- Vlada i ja sedimo i čitamo vašu poruku i Vlada poručuje dušebriznicima da je sve u redu, da se ne sekiraju, jer to može da utiče na njihov ten - navela je potpredsednica Vlade za naš list.

Zorana Mihajlović sa partnerom

Dejan Briza

Zorana Mihajlović sa partnerom, Foto: Dejan Briza

Inače, Zorana Mihajlović i Vladimir Atanacković upoznali su se i zavoleli u srednjoj školi.

- Bili smo mladi kada smo počeli da se zabavljamo, ali smo bili ozbiljni, veza je potrajala čitavih sedam godina - kazala je ona nedavno za “Alo!” i dodala da je nakon toga Atanacković otišao u inostranstvo na usavršavanje.

- Kada bi Vlada dolazio u Beograd, uvek bi se javio. Vremenom su viđanja postala sve češća, da bismo konačno, za jednu Novu godinu, seli i sebi priznali da smo zapravo u vezi - priznala nam je ona.

Komentari (10)

Aca

30.10.2017 15:33

Njena emotivna veza me ne interesuje.Ministarka kao zveza sa Estrade provlači se u javnosti,po novinama.Svugde je ima.Tamo gde treba da bude,da rešava probleme svog Ministarstva nje nema.Samo pitanje za nju,od nje,ne od Vlade(imam i ja ljubav ministarko i čoveka svog života) da mi odgovori. Ko snosi odgovornost kada njen repumlički inspektor blagovremeno ne odgovori na podnetu predstavku,a posledice po mene budu kobne? Ja zbog toga moram na Sud. Ko????

staro pravilo

30.10.2017 15:45

sto vise demantija, Vest ISTINITIJA, polako, cekamooooo

Vlade

30.10.2017 17:02

Haha uzela recept od pevaljki. Volecu te do zadnjeg evrića. Tašne i mašne bile na popisu želja i ko zna šta još. Istapijala ga pa sad pustila niz vodu. Brzo ce doci novi bumbar. Ati dečko ne tuguj. Spasio si se.

Vlade

30.10.2017 17:06

NAtvoj ten ne može da utiče kad se šminkas jupolom i šminku skidaš lopatom.

Tamara

30.10.2017 18:00

Njen Vlada je ko iz pesme A TI SI LEP LEP LEP ... BUAHAHAHAHAHA ... Cela je sirota otekla od jake hrane gotovo zadrigla i besna ... kao da nam svojom pojavom govori MOJ FRIZIDER JE NEPRESTANO PUN I KAD GA OTVORIM U TRI NOCU I NAPUNIM SE HRANOM - NIKO SRECNIJI OD MENE ... Verujemo ti . I zavidimo ti veruj i ti nama . U prevodu - sve je ''to'' bilo protiv Milosevica .

Mile

30.10.2017 19:34

oma mnogo lepsa od njega voleo bih i ja da imam takvu simpaticnu zenu

nedjo

30.10.2017 20:42

ima lepe noge zaista

Seka77

30.10.2017 21:16

Šta koga briga za emotivni život ministarke Mihajlović?

GubimVolju

31.10.2017 00:13

TA VEZA JE PRAVA ISTO KOLIKO I TOMINA DIPLOMA SA KOJOM JE ZORANA PRE PAR GODINA MAHALA PRED NOVINARIMA ... SETITE SE KADA JOJ JE I ZASTO STRANKA NASLA partnera PO SLUZBENOJ DUZNOSTI ... posle onih fotografija iz njenog stana kada je davala intervju ,a bila je okruzena sa gomilom belih bista jarceva u raznim velicinama...

pfuj

31.10.2017 08:49

Ova nema vise ni keca iz rukava ali ima decka ona u pedesetim a on u sezdesetim godinama. Vrlo nemoralno i bedno.