Zoran Marjanović
Dejan Briza
Zoran Marjanović

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

Informaciju da je Marjanović žiletima pokušao sebi da prereže vene juče su oštro demantovali iz Ministarstva pravde, uz obrazloženje da se on od dolaska u pritvorsku jedinicu ponaša u skladu sa pravilima.

- Marjanović od početka boravka u pritvoru poštuje kućni red ustanove u kojoj se nalazi i nije zloupotrebio sredstva za održavanje lične higijene, koja su prema Zakonu o izvršenju krivičnih sankcija dostupna licima lišenim slobode - navodi se u saopštenju Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde.

Kako nezvanično saznajemo, Zoran se u pritvoru ponaša sasvim uobičajeno - jede, šeta, spava i komunicira sa svojim cimerima.

- Za ovih 20 dana, koliko već boravi u pritvoru, imao je posete oca Vladimira, brata Miloša i advokata. Dobio je paket sa stvarima. Tako da ne postoji ni najmanja naznaka da sa njim nešto nije u redu - kaže naš sagovornik i dodaje da Zoran sa svojim cimerima najčešće priča o svojoj ćerkici Jani.

Da Zoran Marjanović nema ozbiljnu nameru da digne ruku na sebe, mišljenje je i psihologa Aleksandre Janković.

- Kada nemamo pouzdane informacije, teško je procenjivati o čemu se tu radi. Ali sa ove distance nemam utisak da je on spreman na tako neki potez. Naročito zbog toga što Zoran sada na neki način osvtaruje svoju životnu fantaziju da bude važan i u centru pažnje. On prilično dobro funkcioniše i prija mu što je pred očima javnosti - objašnjava Aleksandra Janković.

Šešelj: Otac je ubica

Vojislav Šešelj, lider SRS-a, komentarišući ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, rekao je da je „ubeđen da je Jelenu ubio otac”, pritom misleći na Vladimira Marjanovića, oca uhapšenog Zorana.

- Cela porodica je umešana. Nema sumnje nikakve. Ja sam ubeđen da je otac, ali da bi se saznalo, treba sve četvoro da budu uhapšeni. I onda ih treba držati usamljene i neko će da pukne - rekao je Šešelj i dodao da nema potpune informacije, ali da ja pravnik, koji je izučavao kriminalistiku.

Ona dodaje da bi čak i da je informacija da je Zoran pokušao da naudi sebi tačna to ipak trebalo uzeti sa rezervom.

- Meni se čini da bi to pre bila manipulacija, a ne realnost, jer bi cela ta priča opet doprinela njegovoj bitnosti, kao i njegovom samoreklamerstvu. Mada, svakako bi trebalo voditi računa da se tako nešto ne dogodi - rekla je Jankovićeva.

Komentari (11)

djenka

06.10.2017 06:37

Kada ne bi znali da je Aleksandra Janković dezurni psihog vladajuce partije mozda bi i poverovali u njene sposobnosti.

dr

06.10.2017 07:52

@djenka - Pa ona sahranila ćerku jedinicu, pa sami ocenite kako se ponaša!

meda

06.10.2017 08:52

@djenka - Dr, u cemu je tvoj problem?

GLUMICA

06.10.2017 09:18

@djenka - dr.....jeste sahranila i ponasa se normalno koliko moze, a moze i mora. NE IDE ULICOM KAO LUDAJA I KUKA,NIJE NA F ODELJENJU. Zena svoju tugu i bol nosi sa sobom i nema potrebe da javno kuka da bi mi znali kako je njenoj dusi. A da je los psihholog i ja mislim.I dr NE DAO bOG NIKOME DA SAHHRANI SVOJE DETE.

Keka @dr

06.10.2017 18:12

@djenka - Gde radi ovaj dr psihopata , koga on ili ona to leci ?. Da ne bude nesporazuma govorim o komentaru potpisanom sa "dr".

OPASNO

06.10.2017 07:36

Seselj prica kao da nije pravnik.Jos je strasnije sto je i on sam bio izlozen progonu i teretu laznih optuzbi zbog kojih je najbolje godine proveo u zatvoru. Ako ljudi koji znaju sta je sud,sta su dokazi ovako govore onda je to vise nego zabrinjavajuce.Ako zivimo u zemlji u kojoj nema ljudskih prava i u kojoj je ukinuta prezumpcija nevinosti onda je to stvar da se svi debelo zabrinemo i uplasimo. Ovako svako iz ko zna kojih pobuda sutra moze i svakoga od nas da oznaci kao lopova,manijaka,ubicu..

Delano

06.10.2017 08:16

pa nije on napisao sve te tekstove o sebi dok je u zatvoru/pritvoru, nije on vam dao informaciju kako se pokusao ubiti, vec ste kao imali izvore iz zatvora.. nadam se samo da ipak jeste on ubica, jer ako nije onda ste unistili nekome nevinom zivot

Mata

06.10.2017 09:10

Novinari lažu da se pokušao ubiti ! Stalno izmišljaju i zbog toga nevini mogu stradati, a takođe krivi mogu mirno spavati !

ddd

06.10.2017 09:21

Ne reklamira se on sam Sve novine ga reklamiraju

Dr.mr

06.10.2017 10:13

Ova persona,tzv.psiholog je izgubila na svom znacaju onog momenta kad je počela da se pojavljuje na tv u emisijama da komentariše "estradne zvezde" i učesnike raznoraznih rijaliti programa..Pre bih rekla da ona voli da se eksponira previse

Mira

06.10.2017 13:18

Razgovara sa cimerima o svojoj Jani a cimer ubio svoje dete i ženu. Bas se lepo razgovaraju..