Zoran Marjanović
Dejan Briza, ALO

 

Zorica Marjanović

Masanori Jošida ALO

Zorica Marjanović, Foto: Alo/Masanori Jošida

Tokom posete psihijatara veštaka Zoranu Marjanoviću (39), osumnjičenom da je 2. aprila 2016. u Borči ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), Zoran je u razgovoru pomenuo i svoju majku Zoricu, nezvanično saznaje „Alo!”.

Naš izvor upućen u slučaj kaže da se Zoran tokom neuropsihijatrijskog veštačenja u Centralnom zatvoru navodno osvrnuo i na svoje ukućane, a da je sa posebnom pažnjom govorio o svojoj majci, koja važi za najmisteriozniju ličnost u toj porodici.

- Odgovarajući na pitanja stručnjaka, osumnjičeni je pominjao i članove svoje porodice, što nije neuobičajeno, pošto su pokojna Jelena i on živeli u kući sa Zoranovim roditeljima, bratom i Zoranovim sinom iz prvog braka. Bilo je neminovno da i njih pomene, a ispitivači su posebnu pažnju obratili na to kako je Zoran govorio o svojoj majci Zorici.

Zoran Marjanović

Dejan Briza, ALO

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza, ALO

Na osnovu njegovih odgovora i gestikulacije, ali i emocija koje je ispoljavao tokom veštečanja, moglo se zaključiti da on sa majkom ima poseban odnos i da je ona ključna figura u porodici, te da je imala uticaj na njegov život kako pre braka, tako i tokom braka sa Jelenom - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je vrlo čudno to što Zorica nijednom nije posetila sina u zatvoru, imajući u vidu njihov prisan odnos. 

Nije bila ni na sahrani

Zorica Marjanović je u novembru 2016. sklopila s Prvim osnovnim tužilaštvom nagodbu po kojoj je priznala da se bavila nadrilekarstvom i nadriapotekarstvom u zamenu za uslovnu kaznu zatvora od tri meseca, sa rokom provere od godinu dana. Iako je u tužilaštvu priznala krivicu, po izlasku je rekla novinarima da se s „tužilaštvom nagodila kako bi izbegla suđenje, ali da ona nikada nije naplaćivala usluge”.

- Ljudi su svašta pričali i pričaju, a ima boga - rekla je tada ona.

- Zoran se u zatvoru nalazi bezmalo četiri meseca i vrlo je čudno što ga majka nijednom nije posetila. Poznato je da njega, osim advokata, redovno obilaze otac Vladimir i brat Miloš. Čak mu je i maloletna ćerka bila u poseti, ali ne i majka. Zašto je tako, znaju samo oni. Postoje neke indicije da Zorica izbegava da ode u posetu sinu kako mu ne bi poremetila mir. Naime, Zorica navodno ima neke moći i auru, pa se plaši da bi svojim prisustvom mogla na neki način da naškodi Zoranu - objašnjava naš izvor.

Podsetimo, kako je za „Alo!” ranije objasnio profesor Radomir Čolaković, psiholog, Zorana može slomiti susret sa majkom, pa je moguće da zbog toga i izbegavaju da se vide.

- Majka je u porodici Marjanović glavni manipulator. Ona se zato i bavila lečenjem ljudi, jer je najlakše manipulisati osobama koje imaju veliku muku. Zoranova majka je imala ogromnu ulogu u porodici jer je mnogo zarađivala, što joj je davalo još veću slobodu i moć u porodičnoj hijerarhiji - objasnio je ranije psiholog Čolaković za naš list.

On je napomenuo da Zorica zato i ne dolazi u zatvor da vidi sina „jer bi on poklekao, što ne bi bilo dobro ni za koga od Marjanovića”.

Milošu opet pozlilo

Miloš Marjanović, brat uhapšenog Zorana, ponovo je u noći između četvrtka i petka zatražio lekarsku pomoć zbog zdravstvenih problema.

- Hitnoj pomoći je oko tri sata posle ponoći upućen poziv iz kuće Marjanovića. Osoba koja je pozvala Hitnu rekla je da lekari odmah dođu, pošto „Miloš ponovo povraća”. Lekarska ekipa odmah je upućena u Borču, a ispostavilo se da Miloš ima bubrežni napad, koji mu izaziva mučninu i povraćanje. Nakon ukazane pomoći, on je ostao kod kuće - kaže naš izvor i dodaje da je to drugi put za 15 dana da je Milošu pozlilo. - I 28. decembra mu je bilo loše, pa je intervenisala Hitna pomoć. Tada je Miloš prevezen u KBC „Zemun“, gde su mu lekari pružili neophodnu pomoć, nakon čega je pušten na kućno lečenje - podseća sagovornik.

 

Komentari (15)

Kiki

13.01.2018 13:22

Kome su oni bitni

irena

13.01.2018 15:20

@Kiki - Ne verujem da su bilo kom bitni samo jos dok se ne pronadje monstrum koji je usmrtio nesrecnu zenu.

Pera Štikla

13.01.2018 13:33

Uz Miloša,po meni najslabija karika. Van svog "carstva" ova žena je totalno nesigurna. Nije mi jasno kako istražitelji nisu uspeli da izvuku istinu od nje. Očekujem proširenje istrage i njeno privođenje.

Andja

13.01.2018 21:07

@Pera Štikla - Upravo to .. Licno mislim da na nju i nije vrasen neki pritisak .. e zato mislim da njih neko stiti, zbog svekrvinih usluga ..

juka

13.01.2018 13:37

naručilac i glavni podstrekac gazda kuce kome jejecanajvise smetala...svekrvi zorici....koliko je boli neka stvar za umrlom jecom ni na sahranu ne ode...milion posto sve od babuskare krenulo..čut ce se

Dudo

14.01.2018 22:42

@juka - Duboko ljunomorna na snahu kojom je bio opsjednut njezin sin... te njezine rucetine su je sredile.

juka

13.01.2018 13:37

naručilac i glavni podstrekac gazda kuce kome jejecanajvise smetala...svekrvi zorici....koliko je boli neka stvar za umrlom jecom ni na sahranu ne ode...milion posto sve od babuskare krenulo..čut ce se

Mika

13.01.2018 14:56

Treba ih sve komplet uhapsiti i strpati u prčvarnik i da vidiš kako će sve priznati..

Pera

13.01.2018 15:07

Pitajte Vuka i Danicu Draskovic, kakva je osoba , majka, Zorana Marjanovica.Oni su je godinama redovno posecivali, pre brutalnog ubistva,

comi

13.01.2018 15:12

Zar nije jednom objavljeno i slikano da je bila...i posle muza cekala...No nebitno!!Koliko ono bese godina od ubistva Harisa Brkica?!!

ivan

13.01.2018 18:03

Sve Marjanovice pohapsiti definitivno .Jer da su nevini svekrva bi isla na sahranu svojoj snaji ,svedocila bi .Takodje svekar ,dever I Uros nisu svedocili.Dok su telo trazili po prokletom nasipu Jelenino telo je bilo u kuci Preko noci je baceno u kanal.Za to vreme dok su trazili po nasipu ostali su uklanjali tragove.

Sanja

18.01.2018 21:06

@ivan - A pre njih tebe,jer vece steta za Srbiju nema. Za tebe su izmislili svet

Vuki

13.01.2018 20:58

Ajde što su ludi, njihov biznis..Nego šire uticaj, čoveče..

Srba

14.01.2018 00:38

Stara prava Vestica, a ovo je nevidjeni cirkus od drzave ,palite iz Srbije spasa vam nema.

Jeli bre

14.01.2018 01:27

Čini mi se da u Srbistanu postoji neki Zakon koji kažnjava nadrilekare, vračare i prevarante. Al mi se i čini da se taj isti Zakon ne poštuje i neprimenjuje. E onda kad bi ja npr opljačkao banku ili prevario nekog, tražio bi da me nehapse da mi nebi povredili auru. Kad mogu ovi za ubistvo što nemogu ja za pljačku.