Zoran i Jelena Marjanović
privatna arhiva
Zoran i Jelena Marjanović

privatna arhiva

Zoran i Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

Miša Zomboran kaže da je tekuća godina sudbinska za Zorana Marjanovića i da njegov numerički kod ukazuje na to da će se od aprila događati velike promene u tom slučaju.

- Kao što već znamo, slučaj ubistva mlade pevačice obavijen je velom misterije. Ranije sam pominjao da je ovo za Zorana sudbinska godina i da sve što mu se dešava ide korak napred, dva nazad. U aprilu su moguće neke promene u vezi sa optužnicom, dok će mu u maju biti pomalo nejasno šta se tačno dešava. Jun donosi olakšavajuće okolnosti za njega, tačnije, pojaviće se detalj koji će mu ići naruku, što će dovesti do ogromne promene - kaže naš sagovornik i dodaje da Zoranov kod rođenja svakako kaže da će se boriti još nekoliko godina sa zakonom.

Jelenin svekar Vladimir čestitao praznike na Fejsbuku

Fejsbuk

Jelenin svekar Vladimir čestitao praznike na Fejsbuku, Foto: Fejsbuk

Prema rečima numerologa, porodica Marjanović je takođe obavijena velom misterije. 

Vladimir: Srećan Uskrs onima koji nas podržavaju!

Vladimir Marjanović, svekar pokojne Jelene Marjanović, juče je na svom Fejsbuk profilu u ime porodice Marjanović čestitao uskršnje praznike svima koji ih podržavaju. On je objavio fotografiju na kojoj se nalazi korpa sa ofarbanim jajima, okružena ikonama i skulpturama anđela. - Hristos vaskrese! Blagoslovi, Bože, one koji pravednošću iza pravde stoje, koji božju pravdu osećaju i za nju se bore. Koji nepravdu vide i čuju, ali pred njom ne posrću. Spasi, Gospode! Srećne uskršnje praznike podršci porodice Marjanović - napisao je Vladimir.

On ističe da je udaljavanje Zorana i njegovog oca Vladimira sve značajnije, dok u porodici ne jenjava potreba za materijalnim stvarima.

- Izvesna je sve teža komunikacija između Zorana i njegovog oca. Sve ovo je posledica porodičnog prokletstva koje Marjanovići imaju i koje se manifestuje tako što su okrenuti više materijalnoj nego duhovnoj strani. To je pogrešno, jer njima nikad nije bio veliki problem poslovno-finansijsko polje, već porodično - emotivno i zdravstveno polje. Zanimljivo je napomenuti da će Zoranovi roditelji u narednih godinu i po imati još više izgleda za probleme sa zakonom i sa zdravljem - navodi Zomboran.

Prema njegovim rečima, Marjanoviće u narednim godinama očekuje “vrlo naporna igra vremena” ako ne reše da živote menjaju iz korena i okrenu se duhovnoj strani.

Numerolog Miša Zomboran

Privatna arhiva

Numerolog Miša Zomboran, Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Jelena Marjanović je pronađena mrtva 2. aprila u kanalu u Borči, sa brojnim povredama glave na glavi i telu. Iza sebe je ostavila ćerku Janu, koja danas ima sedam godina. Njena majka Zorica Krsmanović preminula je šest meseci posle ćerkinog ubistva od tuge i posledica kancera od kojeg se lečila. 

Zoran dočekao Uskrs u zatvoru

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra prošle godine i od tada se nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu. Pritvor mu je nekoliko puta produžavan, a nedavno je protiv njega podignuta optužnica. U Višem javnom tužilaštvu saslušani su svedoci, među kojima su i članovi porodica Marjanović i Krsmanović. Marjanovići su iskoristili zakonsko pravo koje imaju kao bliski srodnici optuženog Zorana i odbili su da svedoče o slučaju.

 

Komentari (19)

deda

09.04.2018 07:22

Dokle će ovo da traje dok neki ne napišu po dva romana

Sen Galen

09.04.2018 09:12

@deda - Ovaj veze nema, njima matrijalno NIKAD nije bilo na prvom mestu. Kičma me bolela išla sam kod Zorice njegove majke NIKAD mi dinar nije tražila. Hvala joj što mi pomogla, nisam mogla da ustanem. A tad je obožavala snaju. Šta se posle izdešavalo ne znam niti me zanima. Ko je kriv nek odgovara! Mislim da Zoran nije!

Kada budu

09.04.2018 09:59

drzavni organi predstavili javnosti slucaj Marjanovic naci cete se u cudu. Istraga nigde nije zakazala kako se pise, sve je uradjeno neposredno posle dogadjaja i sve je sacuvano. To je receno vise puta iz ministarstva. Advokati moraju da rade svoje ali ne mogu da uniste dokaze.

Ana

09.04.2018 23:05

@Kada budu - Znas to ili pretpostavljas? Volela bih da je tako..

Agata

10.04.2018 00:17

@Kada budu - Baš tako!

kiki

09.04.2018 11:07

A sta kaze pravda?

Nvladeta

09.04.2018 14:32

Zanimljivo je ovo: dal je gluplji ovaj vidovnjak što se upušta u ovakve stvari, novinar što objavljuje proročka lupetanja ili mi što čitamo ovakve gluposti. Izgleda da smo mi čitaoci ipak pobednici u gluposti.

Milan

09.04.2018 14:42

I nama je Zorica pomogla za zdravlje i za decu. I to kad su doktori digli ruke od nas. Nikad nije htela da uzme pare od mene. A sto se desilo Bog neka resi i uredi..Koliko 20g.poznajemo porodicu Marjanovic oni nisu nicim odavali ovo vec i suprotno. Nadam se da ce se stvarni dokazi pojaviti a ne ova nagadjanja svaki dan nesto drugo se objavi. Bog sudi i svako ce dobiti sta zasluzuje sigurno! I pocinilac! A svako od nas da pocne od sebe i svojih greha. Jecu smo poznavali i bila je divna dusa

Jaca

09.04.2018 18:32

@Milan - O Milane kako si samo mogao da napises ovo . Doktori digli ruke od vas a spasila vas vracara,stvarno da se covek nasmeje i da se zakocene. T nema nigde da se veruje vise vracarama nego doktorima.

Zaga

10.04.2018 17:12

@Milan - E Milane Milane, jesili ti procitao ovo sto si napisao. Ti valjda mislis ako si ti naivan da je ceo svet. kod nas se kaze bog pa doktor a kod tebe ide prvo doktor pa vracara stvarno dno. Kad neko dobije infrakt ili mozdani taj mora hitno kod vracare ili kod doktora? Ali sta ces ima nas svakakvi ko se bavi vrackama taj veruje u to.

Ubijate vise

09.04.2018 16:16

Dobro kada cete da prekinete vise stom dosadnom igrom koju serviraju Marjanovici. Zar nije vise postalo dosadno slusati o tome i citati. Ja kada bih mogao da ukucam blokadu na te izjave i pisanja novinara bih istog momenta uradio. Pa Djindjica kada su ubili nije toliko pisano po novinama a ono ispade da ta neka nebitna pevacica postala popularnija od Djindjica. Otvorim bilo koju dnevnu stampu o tom Marjanovicu bilo koje vesti na tv opet o tome. Osudite ga vec jednom i zavrsite stim

Ivan

09.04.2018 17:14

@Ubijate vise - opeta optuzujete novinare, sto pisu o JELENI i poredite Djindjica sa Jecom. Dindjica su ubili metkom a nad Jecom je izvrsen zlocin savrsen. tako podrzavam sve medije da obaveste narod do konacne istine i dok svi odgovorni za zlocin ne odgovaraju.

ivan

09.04.2018 17:25

@Ubijate vise - Tebi ako smeta sta se pise o Jeleni Marjanovic ne citaj.Ko te tera da citas?Ona jeste bitna da se o njoj pise ako nisi znao.Pisace se sve dok se ne resi to zgusno ubistvo ubijena I krvnicki mucena neduzna zena...

Dragan

09.04.2018 17:33

@Ubijate vise - Po kojim kriterijumima Korisnice, delis ljudske zivote na bitne ili nebitne???Nebitna pevacica???Sram te bilo.

Gavrilo

09.04.2018 18:21

@Ubijate vise - "ispade da ta neka nebitna pevačica", gde ti je moral i etika.?Ko si ti da razvrstavaš ljudskiž ivot na nebitan i bitan?. Tornjaj se sa portala... sramoto ljudskog roda. Ima novinari da pišu a komentatori da iznose svoja mišljenja, sve dok nadležne institucije ne donesu konačne odluke i osude ubicu i saučesnike. Nećemo odustati, ni stati. Ne, verovaćemo vraćarama, nadrilekarima, numerolozima, i drJeco, andjele, počivaj u miru. Pravosudje je na ispitu časti.Ubicu isaučes.će privesti pravdi.

Dobi

09.04.2018 22:55

Celo vreme se mulja od strane policije i suda,izgleda da oni ne smeju da pokazu prave dokaze o ubistvu jer je u pitanju neka poznata faca zato vortaju narod i sire lazi,prava istina se zna.

Pepsi

10.04.2018 10:49

@Dobi - Možda Zoran zna ko je nju ubio, ali ne sme iz straha da to saopšti da još neko ne bi stradao iz porodice. Možda je morao da izmisli priču kako se sve dogodilo i jednostavno o tome da ćuti. A nema dileme da iza ovoga stoji neko moćan.

Ivana

10.04.2018 11:18

@Dobi - Da upravuste prava istina je u zatvoru.

NENA CH.SAT. GALLEN.

10.04.2018 20:51

Pitala bih ovu gospodu iz SAT GALLENA.? kad ih je vracara izlecila od kicme zasto stalno vise kod mog kucnog doktora? i nude pacjente da im gledaju u karte i uzimaju po osobi 100 fr. tako skidaju i magiju toliko su poznati u sat gallenu zato su prijatelji od Marjanovica.