Zoran Marjanović
Dejan Briza
Zoran Marjanović

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

Marjanović se odazvao pozivu kriminalističke policije i nešto posle 17 sati ušao u zgradu PU Beograd.

U njegovoj pratnji su bili brat Miloš, otac Vladimir i sin Uroš, koji su ga čekali ispred zgrade. Niko od njih nije želeo da daje izjave za medije, i još uvek nije poznato šta je pričao pred policijom.

Jelena Marjanović

screenshot Youtube

Jelena Marjanović, Foto: screenshot Youtube

Toko istrage ubistva Jelene Marjanović, saslušano je više od 100 ljudi, ali ne i Jelenina najbolja drugarica koja je znala mnogo tajni iz njenog porodičnog života. Ona smatra da neko namerno pokušava da izbegne njeno saslušanje, kako se ne bi otkrila prava istina.

– Ta devojka je bila skoro svake večeri sa Jelenom u studiju u kuči Marjanovića. Slušala je kako Jeca snima pesme i bila je njena podrška – rekao je izor, a prenosi “Srpski telegraf”.

 

Komentari (70)

MM

17.09.2016 07:51

Rekoše da ne mogu ponovo da ga saslušaju osim ako nemaju dobar dokaz... Drugarica bi trebalo sama da ode u stanicu da da izjavu!

Rada Matic

17.09.2016 08:28

@MM - Novo je to da je Zoran Jelenu poslao kuci sa nasipa,e ko je po nju dosao,saznacemo..A drugarica se cudi sto je policija nije saslusala a sama da ode i da kaze sta je bilo poslednjih 6 meseci u kuci i kakve svadje,to nece..Jer to nije Jecina drugarica (nije je ni imala nikad,pravu) nego sve su to prijatelji ovom monstruma..

Hrid

17.09.2016 08:53

@MM - Sve je jasno kao dan!Sveki je "lijecila"i politicare,u tom grmu lezi zec.Ubijena u kuci,po noci odvezena i bacena u kanal.Igra macke i misa ce trajati dok se ne izabere druga vlast!

Andja

17.09.2016 09:05

@MM - @Rado boji se ... Rekoh da je nas natod praznoveran i mnogi se ne zamerili Marjanovicima , zbog svekrve ..misle bolje gledati u svoje dvoriste pre nego sto navucu bedu na svoj vrat ... Nazalost u svemu je tako .. Mnoge nesrece , kradje itd ..bi se izbegle da narod hoce da saradjuje ... Ti znas da u Austriji nije tako , da narod anonimno prijavi ako nesto vidi ..

MM

17.09.2016 12:02

@MM - Svi ih se nešto boje! Jecin kolega sa kojim ima duet, juče je izjavio da se nije čuo sa Zoranom tri meseca, svi "prijatelji" se sklanjaju, znaju i zbog čega. Pa da je neko to uradio mojoj drugarici, ni policija me ne bi sprečila da ih lično kaznim!

Kvazimodo Sorabius

17.09.2016 08:25

Elem, dali 'Zoranu' još jednu priliku da se šegači s njima! Malo je što su mu dozvolili da 4 sata sakriva i briše tragove, što je nasankao istragu (i policijskog psa) da traže tragove tamo gde ih nema, između nasipa i kanala, ali ih nema ni između kanala i puta: do kanala je DONETA. Pas ne zna sta je danas a šta „pre neki dan“ - da je ikada trčala nasipom pas bi nanjušio trag. Kratka svađa U KOLIMA, udarac od kog se onesvestila, smrskanje lobanje u kući, iza ponoći bačena - upamtite...

Rada Matic

17.09.2016 08:37

@Kvazimodo Sorabius - Nije u kolima...Zoran joj rekao da mora do kuce,svekar dosao po nju a on sa malom ostao na nasipu..Ukoliko je istina da je pored nje nadjen njen kacket,Marjanovicu su lazne price zavrsili...Padaju na sitnicama

Vuk

17.09.2016 09:20

@Kvazimodo Sorabius - A gde je cerka bila za to vreme, zar nije s njima u kolima?

juka

17.09.2016 10:43

@Kvazimodo Sorabius - Nije iza ponoći bačena več pre dolaska policiskih pasa i policije....sve drugo ispravno receno....sve se to zna ali nemaju dokaz...cudno da obdukcija nije pokazala neki dnk!!!ili ga kriju u ćute sto me i ne bi začudilo...

MM

17.09.2016 11:58

@Kvazimodo Sorabius - Zoran je u Ćirilici izjavio da je Jelena dala Jani kačket, a uzela njenu cuclu i rekla "Odoh ja". Imaju oni mnogo rupa u priči i loše glume. Na snimku od 3. aprila kada se znalo da je nađena mrtva, u kuću Marjanovića ulaze inspektori da obave razgovor sa porodicom. Uroš Marjanović na onoj vrućini stoji u jakni i maskirnim pantalonama, mrtav ladan. Razumem da je momak i da se u takvim situacijama kriju emocije, ali ono apsolutno nije ponašanje osobe kojoj je neko blizak ubijen pre 24h.

Andja

17.09.2016 13:13

@Kvazimodo Sorabius - @MM ..Meni je bilo cudno , to vece kad su trazili Jelenu da je Zoran isto bio u maskirnim pantalonama i nekoj koznoj jakni ...Prvi utisak , kad sam videla tu sliku bio je negativan po njega ..

MM

17.09.2016 20:04

@Kvazimodo Sorabius - @ Anđa Skoro istu jaknu je nosio i njegov sin, s tim da je Zoran nju nosio uveče kada je bio mrak i malo hladnije, a ovaj mali nosio na 20 i kusur stepeni, bez trunke emocije. Kada gledate te snimke prvi put, savladaju vas emocije, ali kada posle nekog vremena obratite pažnju na neke detalje... A Zoran kaže da se obrijao posle policije jer je išao po dete. Pa to dete ga je videlo u onom izdanju na nasipu!

Andja

18.09.2016 00:27

@Kvazimodo Sorabius - @ MM .. secam se tog Zoranovog komentara , i licno sam isti komentar napisala kao i ti .. da ga je dete vec videlo u tom izdanju , nije bilo potrebe za sisanjem u takvim zastrasujucim momentima ... sve u svemu oni su reagovali , svi krajnje cudno ,van pameti , nesvakidasnje za situaciju u kojoj su se nasli ... Mada kad je davao svoj prvi intervju medijima posle izlaska delovao mi je rastrojeno , prestravljeno , konstantno je mucao .uvek sam imala osecaj , da on mnogo vise zna nego sto je rekao

Ogledalo

17.09.2016 08:32

Ponovo se pozivate na tekst iz Srpskog telegrafa?!Ozbiljno,odgovorno i tacno?!Mozete vi to i bolje! Mislila sam da je informer najvece djubre od novina,ali je Srpski telegraf ubedljivo preuzeo vodjstvo!A vi sebi opet dozvoljavate da orepisujete iz njega!

Andja

17.09.2016 09:10

@Ogledalo - Moram da se slozim sa tobom .. po pitanju novinarstva .. Onaj Srpski telegraf i Informer su djubre od novina .. primitivizam ..neprofesionalnost .. bulevarska stampa ..

Maja

17.09.2016 14:09

@Ogledalo - Draga Zoko (podrska Z.M),Ja bih samo voljela znati da li ti stvarno mislis da ce neko(osim par osoba koje se vrte po komentarima na grupi koju si osnovala) da povjeruje da neko totalno neutralan stoji i kao lavica se bori za te Marjanovice??Tom grupom podrske si samo jos vise navukla sumnju na tu porodicu i postigla kontra efekat od onog koji si zeljela.Dok god se istragom ne utvrdi,obicni narod moze SAMO da sumnja,50/50.A ti od prvog dana TVRDIS da su nevini.Na osnovu cega,ako nisi dio njih??

sibila

17.09.2016 16:18

@Ogledalo - maja#ja nisam u grupi za podrsku,niti sam u jednoj grupi!Samo dooobro znam sta znaci hajka,kako se organizuje,kako se ponasaju zrtve lova,i da onaj ko organizuje hajku uvek je daleko od mesta zlocina,ususkan u luksuzu i sa neizmernim uzivanjem prati i hajkace i zrtvu i navijace!Niko od porodice nije toliko glup da ovako nesto uradi!Sigurno!Ali se pravi gospodar ove igre nikada nece obelodaniti!tako je!

MM

17.09.2016 20:00

@Ogledalo - Bravo Majo! Gledam one tamo komentare i objave i ne mogu verujem. Morala sam da uđem u one profile koji redovno komentarišu, više od 90% su lažni profili, što se lako može utvrditi. Druga stvar je što imaju dve Zoranove selfi slike koje on nije nigde postavljao, niti je neko od novinara uzimao i to ove od kada se ošišao. Odakle vam? On vam šalje? Zorica Zoka ima više objava u toku dana nego što se skupi na ovim portalima u vezi ovih vesti. Glupi jesu, mislili su da se neće dići frka oko toga...

Ana

17.09.2016 09:05

Iskreno se nadam da će pohapsiti ove skotove a i Marića jer ludake zove u emisije i daje im prostor na TV-u.

Kvazimodo Sorabius

17.09.2016 09:11

Rado, „tu si negde“, ali se trošiš na kombinovanje a ne praviš jedino mogući mozaik: na onom mestu, i stotinak metara u krug, nema mesta za igranje! Svedok svađe u kolima odrično kaže da dete nije video. Kljucna rečenica, koju je Jelena majci rekla: „na rampi sam malo da trčim“, oko koje Marjanovići prave alibi, je izrecena iznenada, zbog zbunjenosti. Deverova „nabujala ljubav“, pa bes kad je s nasipa doneta u kuću, okrvavljena, došli su joj glave. Ostalo je „tehnologija“...

juka

17.09.2016 10:04

@Kvazimodo Sorabius - Oče li neko u koji dinar da je ubio miloš marijanović (dever)?Onesvešćena na nasipu,prebacena u takvom stanju u kucu i u onesvescenom stanju izudarana mučki po glavi.Prebacena u kanal policijo moja dok se vi i psi još niste pojavili i počeli je tražiti.Sve munjevito izvedeno,obrisano,i tek onda javljeno i prijavljeno policiji.A sve drugo nema veze sa mozgom.U policiji bi trebalo da rade ljudi koji su iz tog posla a ne veze i vezice....moj ministre stefanoviću....dever bre...dever...haloooo

sve za hmmm pare

17.09.2016 17:15

@Kvazimodo Sorabius - juka@ Nisi uspeo od Vucicevica da uzmes neki dinar,uprkos vrednom i predanom spijunarenju i cinkarenju,pa aj'malo da otvoris kladionicu! Crni juka,masta ti je neiscrpna!Pare se tako ne zaradjuju!A dever,pa tu si vise nego smesan!Svi smo prosli sve faze muzike,pa tako i taj mladic! Malo se trgni iz tog vrtloga i pokusaj da razmisljas bez mrznje i sa unapred donetim osudama i presudama!

kaktus

18.09.2016 19:28

@Kvazimodo Sorabius - Gospodin Juka optuzuje Milosa zbog svog primitivizma i zatucanosti.Nije mu lako.... Kao sto rekoh , nema sopstveni zivot, pa resio da se igra detektiva i lupeta o stvarima kojima nema pojma. Crna realnost koja vlada u Srbiji....

MM

18.09.2016 21:06

@Kvazimodo Sorabius - @kaktus Ako ti imaš privatan život, šta tražiš ovde? Zašto čitaš komentre i zašto ih pišeš?

stela

17.09.2016 09:13

Sve cemo saznati kad i ako velicanstveni odluci..I to teatralno sa sve dramskim pauzama

Jocaaa juka kvazimodo

17.09.2016 18:48

@stela - Ti bi jos i da zaradis neku paru na tudjoj nesreci...a lupetas da je to cudo.monesvescena na nasipu odneta kuci ubijena pa doneta ponovo...a naj veca glupost iz auta bacena u kanal...pa nije bacena s mosta..valjda si video ono siblje..ne moze tu da se pridje kolima tek tako i iz koli baci ni mrtva macka a kamo li zena od 50-60kg

MM

17.09.2016 19:57

@stela - @ Jocaaa juka kvazimodo Tu gde je ta vrba, na putu ka glavnoj ulici imaš njivu i mali kanal, baš na tom delu u pravcu vrbe preko tog kanala je nasuta zemlja da bi traktori ulazili u njivu. Neko je kolima stao baš tu da bi mogao da prođe do tog kanala u sredini gde je Jelena bačena. Patika koja je bačena je bila prilično vidiljiva u nedelju, dok u subotu u sred bela dana Zoran nije video!

Jocaaaa

17.09.2016 21:51

@stela - Da je donesena valjda bi ostao trag guma...u prasini .msnwgu trabi blatu..bilo koje godisnje doba da je bilo..nemok mi reci da je asfaltirano do samog kanala....a plus neko bi video kola tu ke cistina koliko sam ja vido na tv..nisam iz borce

MM

18.09.2016 07:47

@stela - @ JocaaaNisu autom mogli kroz oranje, auto je verovatno ostavljen tu na glavnoj ulici, i dve osobe su je odnele do kanala... Trebalo je pas da traži i tragove ljudi koji su prijavili nestanak!

Joca stela mm

18.09.2016 12:14

@stela - Pa valjda ima u oranju neki trag..od cipela od bose noge nisu valjda lebdeli...

MM

18.09.2016 15:56

@stela - @Joca Ima sigurno, uzimali su njima iz kuće obuću za veštačenje. Da li su uklonili tu obuću ili je policija uzela i da li se to veštačilo ili još uvek veštači, to samo (korumpirana) policija zna. Samo da podsetim da je zvanična informacija da je u kolima nađena kap Jelenine krvi, koja je neupotrebljiva jer je i ona vozila taj auto. Ali od svih njih koji su vozili, ima samo Jelenine krvi!

SVI

17.09.2016 10:57

ovi komentari pokazuju da ne postoji ozbiljna drzava!!! Jer da postoji ne bi dozvolili da narod mesecima, kroz svoje komentare, resava ubistvo!!?? Sramota od policije i drzave! Tuzna zemlja.

Kvazimodo Sorabius

17.09.2016 11:47

Juka@, shvatio(la) si šta tvrdim, još od kad sam s novinarkom Alo bio na nasipu, video izbliza. Nema šanse da je u toku VIDLJIVOG dana ubijena u blizini mesta gde je nađena, ili doneta. To je čistina od pola km ispred i iza, asfaltni put s druge strane kanala. Jedina oveća senka je baš ta vrba ispod koje je bačena. Policiju je obmanuo „ponudom“ da se neko javi za otkup! Skupili se i otišli. U toku noći bačena. I sutradan pas nije našao trag!

juka

17.09.2016 14:11

@Kvazimodo Sorabius - MOZDA PAS I NIJE NASAO TRAG JER SU JE BUKVALNO IZ AUTA IZBACILI U ONU VODU?!NISU NI IZLAZILI IZ AUTA AKO JE MOGUC PRILAZ VODI AUTOM?IMA VERZIJA.DA JE U TOKU NOCI BACENA U REKU TO JE MILION POSTO KAO STO JE MILION POSTO DA NIJE UBIJENA NA NASIPU.MADA JA MISLIM DA JE PAS NASAO TRAG ALI O TOM POTOM. ČUT CE SE.POLAKO.LICNO MISLIM DA SU SVI PRISUSTVOVALI TOM ČINU UBISTVA A KO JE ZADAO SMRTONOSNE UDARCE USKORO CE RECI TA EKIPA.ONAJ KOJI JE U TOM TRENUTKU NAJVISE MRZEO.

MM

17.09.2016 19:53

@Kvazimodo Sorabius - Iz Borče sam i poznajem ljude koji su bili na nasiput tog dana kada je nađena. Zoran je uveče dao policiji Jeleninu majicu da pas onjuši i tada nije našao trag. Ujutru su opet tražili i kada je stigao pas, čim je izleteo iz kombija, otrčao je do kanala i ukopao se. Tada je došao ronilac ili vatrogasac u odelu i skočio u kanal, stao na Jelenu... Donešena je kada je uveče pauzirana potraga. Nasip ne može biti nikako mesto zločina, zato su brže bolje podigli spomen ploču baš kod kanala...

deki

17.09.2016 12:45

pa Premijer je rekao 24.aprila da se zna ubica?? ko je ,gde je ubica,izvedite ga? ...Ups,a da,pa to je bila predizborna patka...

Rada Matic

17.09.2016 13:02

Ima snimak gde on kaze da je dala Jani kacket i otisla da trci..a kacket nadjen gde i mob i trenerka...Da li su se zeznuli bacili i kacket kada i nju,videcemo...

Maja

17.09.2016 13:47

@Rada Matic - Gdje ima snimak da je dala Jani kacket?

Andja

17.09.2016 17:15

@Rada Matic - To je Zoran izjavio , i postoji snimak te izjave ...

MM

17.09.2016 19:50

@Rada Matic - Ima to u jednom delu Ćirilice kada su Marjanovići bili. Zeznuo se što je to izjavio.

juka

17.09.2016 14:03

Glumice i ti se negde izgubi?!NIJE BACENA POSLE DOLASKA POLICISKIH PASA.Pre su je u autu ubijenu izneli i bacili u onu vodu.A sad se ne secam kada je prvi policiski pas kročio na nasip?Uglavnom su odradili pre psa poso i prijavili nestanak.90% UBICA DEVER,10%MOZDA I ONAJ SIN ZORANOV,A ZORAN I SVEKAR LOGISTICKA PODRSKA.A ona svekrva?I ona je dio operacije,strazu cuvalaa npr...da je joža broz živ isti dan bi se znalo.Ovako se drzava igra sa narodom.

Rada Matic

17.09.2016 14:38

@juka - Onaj intervju u kuci gde Zoran prica da je dala Jani kacket a uzela od nje cuclu i rekla odoh ja..A kacket nadjen gde i ona...Zeznuli se i doneli i kacket

Kaktus

18.09.2016 19:12

@juka - Postovani gospodine Juka, dokazao si da nemas ni trunke zdravog razuma ili nemas sopstveni zivot pa si se udubio u ovu pricu. Kazes da je ovakvo ubistvo moguce iz besa i mrznje medju osobama koje su se ludo volele. Vladica Rajkovic u julu ubi trogodisnju devojcicu na isti takav nacin.... Zapitaj se koliko su tvoje reci na mestu! Osoba koja je Jelenu ,,ludo volela" ne mora biti samo Zoran. Mozda je moguce da je to bio neko drugi, ko se nikada nije pojavio u medijima. Razmisli....

kljuc

17.09.2016 15:00

Ja mislim ipak da ce Jelenina mama doziveti uskoro Marjanovicevo hapsenje....

juka

17.09.2016 15:55

@kljuc - Ovakovo ubistvo je moguce jedino iz besa i mrznje do osobe koja te do "juče" volela pa prestala da te voli!!!Ustvari ovakav "BES"je jedino moguc između osoba koje su se ludo volele.I odjednom jedna osoba prestane da voli drugu a ova to ne može da podnese.Da ova druga živi živa i drugog nekada zavoli. Jel tako cuveni srbski kriminolozi u penziji i moj dragi ministre stefanoviću???? Ovako ubija jedino bolesnik koji ne može prihvatiti junacki poraz.A svekrva đžaba vadila pare za 2 spomenika!!!

kljuc

17.09.2016 16:31

@kljuc - Najveci dokaz za pilciju je kad je Jelena jedan dan pre njenog ubistva otisla u apoteku da plati dugove i apotekaru rekla da ona nace vise biti tu dugo,.znaci da je htela da ode od njih.,a to bi trebala i ta njena dobra drugarica da zna.To Marjanovici nisu mogli da podnesu.......

SVETLOSTMaja @Rada Matic

17.09.2016 15:39

Snimak ne mora uopšte postojati, sasvim je dovoljna izjava, ukoliko je tačno.

Rada Matic

17.09.2016 16:19

@SVETLOSTMaja @Rada Matic - Tacno je...provereno

poaro

17.09.2016 15:44

A šta ako postoje dva kačketa , majčin i detetov?

Rada Matic

17.09.2016 16:21

@poaro - Ne...Nije od Jane uzela kacket nego cuclu,pogledaj snimak sta kaze Zloran..

Mima

17.09.2016 19:03

Zar vucic nije rekao jos pre par meseci da se zna ko je ubica i zamolio svog ministra policije da to objavi malo sutra

juka

17.09.2016 22:31

@Mima - Rekao je i znao je on i tada ko su ubice ali su se predomoslili i ćute!!!! Zasto ćute?Niste vi bas toliko naivni ministre....pa pogledajte to malo dete i tu staricu koja je na izdisaju!Pa imate li bre imalo ljudskosti u sebi?ili u zabeli nema vise mesta za ove monstrume?

nada

17.09.2016 19:30

Ma svi sa estrade znaju istinu samo se boje ! Ako marjanovici nisu umesani u zlocin zasto Zoran neradi vec se pise da su u teskoj finansijskoj situaciji ? Naravno ako je on ubica ili ucestvovao u ubistvu nece ni imati posla. Nada Topcagic je na sva usta njih hvalila a gde je sada ? U ovom zlocinu ili je u pitanju prestanak ljubavi ili je Jecu neko bolesno voleo ili je droga a mozda i neki veliki novac. Ko koga stiti ? Ko se koga boji ? Ko stoji iza svega ? Ja mislim Estrada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vruce,vruce...

17.09.2016 20:48

@nada - Mislim da se odgovor krije u tvom komentaru!

Sanja

17.09.2016 21:24

@nada - Ne znam kome bi Jelena,pored toliko zvezda i zvezdica na estradi smetala.A to sto Zoran nema posla mi nije cudno,svi s estrade cekaju rasplet situacije pa da bi videli kako stvari stoje..

GLUMICA

17.09.2016 20:00

Jelena je zrtva PORODICNOG nasilja i svi Marjanovici su do guse umesani u zlocin ! Bila sam Juka na moru,hvala sto si me se setio. Pozdrav Tebi,Radi i MM iz Borce.

juka

17.09.2016 21:39

@GLUMICA - Pozdrav,nedostajala si nam.....ja sam uvek cenio srbsku policiju i racunao sam da su inteligentniji i nesto hrabriji...prodorniji....ali očigledno neko čuva marijanovicima leđa......zorica izgleda ima kredita kod politicara...ili su u policiji zaista nesposobni?Ili nece jer ne smeju?A ti koji me prozivaš "SVE ZA PARE HM"liku,imas muda za to jos si detetu unistio zivot.Ubili ženu sto je htela otici. Ajde bre reci ko je ubio ako niste vi?Sto ti smeta komentar da je dever ubio?

Rada Matic

17.09.2016 21:52

@GLUMICA - Hvala..pozdrav i tebi,falila si ovde da "poguras" situaciju..Bas se primeti kada te nema

prvobitna zajednica

18.09.2016 05:12

@GLUMICA - juka,rada matic,...@ dirljiv susret sa voljenom vodjom!Imate li svoju glavu,stav,energiju...?Ostrascena mrznja,bes i nemoc u odnosu na porodicu Marjanovic,vezala vas je vise od bilo kakve ljubavi!Sada kada vam je poglavica tu,mozete da odahnete! Niste svesni koliko ste jadni.

MM

18.09.2016 14:27

@GLUMICA - @prvobitna zajednica Kažeš "Ostrascena mrznja,bes i nemoc u odnosu na porodicu Marjanovic...". Ja bih rekla ostrašćena mržnja, bes i nemoć da zadržite Jelenu u vašoj zajednici je dovela do svega ovoga što se dešava trenutno. Do toga da je ljudima prekipelo da se u ovoj državi kažnjavaju i ispaštaju nevini a ko god ima nekog u vlasti, može da radi šta hoće i da ne snosi posledice!

SVETLOST

18.09.2016 02:36

Kad glavnu kariku otkačite , lanac puca.Ubistvo specifično za zatvoren prostor. Sve ostalo je usledilo...Ubica i saučesnici su u porodici, na žalost, velika tragedija.Što će se ubrzo i dokazati....

nedjo

18.09.2016 02:49

ova bitanga posta glavna medijska tema

djenka

18.09.2016 08:12

Sram vas bilo! Komentari koji su protiv ovih pljuvaca i internet sudija se ne objavljuju?

MM

18.09.2016 14:23

@djenka - "Pljuvaćemo" dok se ne pohapse svi odgovorni za ovaj zločin! Gospodine internet saučesniče!

OSKARprvobitna zajednica @GLUMICA

18.09.2016 20:16

Totalno zlo, jad i beda je smrskati jednoj predivnoj ženi lobanju.A gde je tvoj jpoglavica?

juka

18.09.2016 22:09

"KAKTUSE"NE PAMETUJ PUNO....STO TE BODU I POGAĐAJU MOJE IZJAVE??pA NECE MURIJA NA OSNOVU MOJE IZJAVE DA HAPSI UBICE JELENE MARIJANOVIĆ?JA LUPETAM ŠTA SE BRE TRZAŠ?JAVNA RASPRAVA CE BITI OSTRA SVE DOK SE NE POHAPSE UBICE.TI RECE MOMCINO DA JE MOZDA JOS NEKO LUDO VOLEO JELENU?A KO JE TAJ?TO TI MORAS ZNATI.ZINI I GUKNI GOLUBE AKO NISI TI!?

MM

18.09.2016 23:45

@juka - Pogađaju ih izjave jer nisu očekivali da će ovo toliko odjeknuti u javnosti. Mislili su da će uz pomoć nekog iz politike ili policije uspeti da ukloni dokaze, ali nisu se uopšte nadali da će narod tražiti pravdu za Jelenu. P.S. Kaktuse, zašto vam se onoliko znoje dlanovi na slikama ispred policije? Znamo u kakvim trenucima se znoje dlanovi...

Kaktus

19.09.2016 12:57

@juka - Ja nisam ni znao ko je Jelena dok nije ubijena.O nepoznatim ljudima ne pricam i ne iznosim povrsne i lakomislene zakljucke. Ko bi mogao jos da bude zaljubljen u Jelenu, ili ko bi je ubio ja to nemam pojma.MOZE BITI SVAKO, A NE MORA NIKO.

Hrid

19.09.2016 12:42

Ubojico,neces proci nekaznjeno,gorit ces u paklu.Onakvu zenu ubiti????Spavas li il se danonocno preznojavas?Imas li mira dok se kupas u Janinim i majcinim suzama?

Hrid

20.09.2016 10:15

@Hrid - Znaci ,ubojica i pomocnik na komentar odgovaraju minusima!Puknut ces,puknut ubojice ,blizi se tvoj cas,samo na ovom svijetu za tebe nema kazne,sve da ti narod i kozu nazivo oguli!