Rada Matić i Zoran  Marjanović
Alo!
Rada Matić i Zoran  Marjanović

Alo!

Rada Matić i Zoran Marjanović, Foto: Alo!

Ona je u intervjuu jednom beogradskom magazinu otkrila šta joj je Zoran priznao i od kojih detalja joj se ledila krv u žilama:

- Sigurna sam sto odsto da se drogirao. On je dan i noć bio nadrogiran, a sem droga stalno je koristio tablete za smrenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa već da se nekom nešto ne omakne i da što smirenije pričaju kako se ne bi odali - kaže Rada i dodaje da je Zoran ipak jedne noći rekao nešto veoma čudno:

- Rekao mi je da je dobro što je Jelena ubijena i što je tako ispalo jer bi inače videla neko veće zlo, a sada je sluškinja tvorca - ispričala je Rada Matić.

Podsetimo, Rada Matić je javnosti postala poznata nakon što je obelodanila da se mesecima dopisivala s Zoranom Marjanovićem, a čak je priču i dokumentovala porukama koje joj je on slao.

Ona je tada, neposredno po objavljivanju vesti o navpodnoj vezi sa Zoranom pristala da za Kurir prokomentariše Zoranovo hapšenje.

- Iskreno rečeno, nisam mislila da je on ubio Jelenu, ali sam sigurna da zna pravu istinu i da će progovoriti! Očekujem da dođe do nekog preokreta, da Zoran ispriča nešto sasvim drugo, pa nas sve iznenadi. Već danas očekujem da uhapse i Zoranovog oca Vladimira, ali i njihovog kuma Ivicu. Marjanovići su veoma namazani i opasni. Videlo se da nisu čisti. Mogu samo da kažem jadna Jana, kako će ona sad i bez oca - rekla je ranije za Kurir Matićeva.

Podsetimo ona je tada tvrdila da je svakodnevno bila izložena uvredama i pretnjama na stranici "Podrška Zoranu Marjanoviću", pa je zato samo želela da se našali kada je napisala "da će od Marjanovića napraviti gulaš"

- Oni su napisali status, koji je kasnije izbrisan, da će mi izvaditi oči i poslati ih mojim roditeljima. Razmišljala sam šta da uradim, pa sam odlučila da se našalim s pričom o gulašu. Mislila sam da su svi shvatili da je to šala, ali i da nisu, ne zanima me. Stalno mi prete, a ja to ne prijavljujem nikome - tvrdi Matićeva.

Pročitajte još:

 

Komentari (26)

Ma i ti

29.09.2017 19:18

šta tebi treba ova priča sa Zoranom? Marjanovici su organizatori i ubice! Jana u tako bolesnoj sredini ne treba da odrasta! Pod hitno dete treba udaljiti trajno iz te sredine!

vera

29.09.2017 19:26

@Ma i ti - ovaj na misici pljunuti miki pcelar iz zadruge i kupinova.mozda rada bec patoloski voli pcelara od kupinova.mozda se i sa njim dopisivala sms porukama.

Lala

29.09.2017 19:44

@Ma i ti - Ona žena NIJE NORMALNA. Alo nisu svi nepismeni u Srbiji. Treba ovi da je tuže sve to i da dokaže. Ili je sa novinarima u talu! Ovo prevazilazi svaku meru, meni koji nemam veze s Beogradom i tim ljudima. Imali zakon u ovoj zemlji!

Lola

29.09.2017 19:46

@Ma i ti - Ti si za Lazu!

koprivica slavis

29.09.2017 20:41

@Ma i ti - tacno vera samo sto pcelar bese obrijan prilikom isctavanja misice doticnog detektiva od bec.nije mi jasno koje ovu spodobu pustio tj.dopustio da se pojavi pred tv kamere a srbijanska stampa forsiranjem je dovelo do vazne krunske osobe.nije ni cudo sto nam ovako dobro ide.rada od bec jaca od srbskog mupa-supa- ili kako se vec zove najaca institucija za krvne delikte.

GLUMICA

29.09.2017 19:33

Rado,zavrtela si pricu i nisi slucajno zrtvovana od strane inspektora jer na drugoj strani je Zorica Zoka vec duboko usla u MATERIJU,, i sticala poverenje Marjanovica,ipak je ona PROFI .100% je Zorica pandurka a Jelena ubijena u napadu besa,nikakva sekta niti ritualno.Povrede su potpis razjarenog muza eventualno nekog drugog clana porodice.

juka

29.09.2017 20:06

@GLUMICA - Marijanovici kao "DEO SEKTE"IZVRSILI BAŠ RITUALNO" ubistvo.U besu drogirani,izbezumljeni udarali je do smrti.KLasičan sektaški napad na nemoćnu zenu od komplet porodice.Mržnja jer vise nije htela da pripada njihovom kju kluks klanu.NIkakva strast,ljubav sto prica nikolic.SAmo bes jer su izgubili redovne pare od njenih nastupa...i nista drugo verujte mi.tI LIKOVI EMOCIJA NEMAJU I NIKAD NISU NI POSTOJALE...koja strast nikoliću molim te>?Njima je jedino sveto da lade muda dok neko drugi rinta za nj

Vuki

29.09.2017 19:50

Ova je patološki, zaljubljena u Zorana..

mira delic

29.09.2017 20:34

@Vuki - zaljubljena nije u rijaleti igraca vec zeljna popularnosti u srbiji.da treba joj cestitati uspjela je bolje nego neki rijaleti igrac npr. glumica sa diplomom iz istocnog sarajeva.

juka

29.09.2017 19:57

ja sam prvi pisao kada je bila objavljena nagrada za milion dinđži da je ovo "organizovano porodično-sektasko ubistvo" a pisao sam i 1 dan nakon ubistva o cemu se ovde radi.Gospodo urednici hocete li bar rucak platiti kad se zavrsi sudjennje i kada se ustanovi da je ovaj zločin tog karaktera?????Moj mejl imate i hvala za odgovor.Verni citatelj juka.

ZORICA PANDURKA KOJA NAMESTA UBISTVA

29.09.2017 20:12

GLUMICE AJDE MAJKE TI NE LUPETAJ VISE. OD KAD PANDURKA NAMESTA UBISTVA U RESTORANU SA ZORANOM? OD KAD PANDURKA PROGLASAVA MAJKU ZIVU DA JE MRTVA. USLA U MATERIJU TAKO STO MU JE RODILA ZDRAVKA.

milisav

29.09.2017 20:30

Rado ne zavlaci policiju kad znas ko su izvrsioci.

GLUMICA

29.09.2017 20:39

stop razjarena maso i ,,podrska za Zorana,, da napadate Radu.Sta se vas tice ko je ona i sta je ona radila.KO STE VI LUDAJE BOLESNE KOJE PORZAVATE Zorana ,ajde tisina tamo dok je drzim cas.PODRSKA ZA RADU,STOP LUJKAMA KOJE JE PLJUJU

Rada Matic

30.09.2017 02:11

@GLUMICA - Hvala GLUMICE!! Pozdrav

nada

29.09.2017 20:56

Dobro a gde je sada Nada Topcagic da potvrdi ono o cemu je pre godinu ipo dana govorila o Jeleni i Zoranu i o celoj familiji !!!!!!!!!!! Dali se uplasila ili su joj zapretili ? Kaze da je znala svaku njenu tajnu ali sada ??????????? Da je porodica povezana sa satanom sigurno ali da policija nemoze da ih slomi to mi je cudno !!!!!!!!!!!!!!!!¨¨

Alex

30.09.2017 05:15

@nada - Ne pratiš i novinari pišu ono što njima odgovara. NJima je cilj da Zoran bude optužen jer su mnogi mediji tuženi. Nada Topčagić je sve isto rekla kao i ranije s tim što kaže možda će i ona biti optužena !

WYW

29.09.2017 21:03

Rada nelaze. To je javno izjavila na TV-u i pokazala prepisku.Zoran je prevejan,ali nije robot,tako da je gresio od starta,a mislio je da su nedodirjivi.Jesu vozali i pomocu krtice bili 2 koraka ispred istrage,ali ni policija nije naivna.Sa Glumicom se ne slazem u vezi Zorice.Nije ubacena,vec je veza stvarna.Ta ga sa Poglavicom sve vise ukopava.Oni su spremni na sve,jer jos uvek imaju ledja.Ko placa 5 advokata 30000 eura?

meda

30.09.2017 04:54

@WYW - I ja se scam toga. Nije filovano sada kao sto neki misle.

AA

30.09.2017 05:12

@WYW - Pa jer nisu pisali ovi pre nekoliko meseci da su prodali stan na Petlovom brdu!

RadoJakoSiDosadna

29.09.2017 22:53

Ala je ova dosadna

Ja

29.09.2017 23:19

Kako je izrecenim rijecima lako manipulisati. I ja sam sebe tako tjesila posle smrti majke, da smo joj bar svi mi zivi ostali pred ocima i srecom nije dozivjela da neke od nas ona pokopa. Covjek kad izgubi nekoga koga voli, sluzi se svim mogucim mehanizmima odbrane, da ne poludi ili sam sebe ne ubije, da opstane. Svaka cast svim svjedocima koji govore istinu i zele pravdu, a ne bih bila u kozi onih koji svjedoce lazno zarad licne koristi, neka vam je Bog na pomoci.

nedjo

29.09.2017 23:43

sve ovo više postaje dosadnooooo!!! malo se bavite ko je i zasto ubio gardiste'

Magicna krpa natopljena varikinom

30.09.2017 00:17

Najnovija vest koju sam cula iz pouzdanih izvora je da je kumi Veri Vukomanovic inace sekretarici i kucnoj pomocnici porodice Marjanovic,nudjen status zasticenog svedoka koji je ona prihvatila ,ali se posle predomislila strahujuci za svoju sigurnost.Na poligrafu nije prosla.

i kum Ivica

30.09.2017 18:53

@Magicna krpa natopljena varikinom - je vrlo sumnjiv tip

Sale

30.09.2017 07:03

Porodica Marjanovic da tuzi ovu lajavku bolesnu .Strasno je sve.Zbog dragog deteta sve mora da se razotkrije da bi Jana imala normalan zivot.Zbog prelepe ,divne zenice i majcice Jelene neka se prevrne nebo i zemlja .Monstum sizofreni se mira pronaci jer ce i dalje ubijati. Da sam na mestu Zorana ,oca ,brata i sina podvrgao bih se psihozi i to momentalno Ne znam kako to vec nije uradjeno.

bakutan

30.09.2017 17:27

Ova zena verovatno ima dijagnozu.Neverovatno je da se bavi tudjim zivotom,a da ne zna ni ko je taj Zoran.Sve je ovo sokantno sto pisu novine.Nadam se da ce se klupko napokon odmrsiti i da cemo saznati pravu istinu.