Zorica i Jelena
privatni album
Zorica Zoka Mitrović

privatni album

Zorica Zoka Mitrović, Foto: privatni album

- Zoka je menjala izgled samo da bi ličila na pokojnu Jelenu! Razlog?! Mislim da Zoka sve zna, s obzirom na to da je u stanju da ubije za Zorana! Hladna je i ne žali Jelenu. Njena ćerka se jednom izletela i to je bilo strašno. Rekla je majci u mom prisustvu: „Ti voliš sve Marjanoviće i oni tebe!” Nikada neću zaboraviti kako je malu sasekla pogledom. Onda je dete iz hira počelo da baca torbice sa terase. Žao mi je dece. Njen bivši suprug je iz Čačka. Sa njim ima ćerku. Sin ne znam čiji je. Ima Zoranov pogled - svedoči Katarina Ostojić o susretima sa Zoricom Mitrović.

Katarina kaže da 14 meseci istražuje slučaj i da je prilikom prvog susreta sa Zokom osetila jezu jer neverovatno liči na pokojnicu!

- Prvi put kad sam je videla, presekla sam se! Iz daljine mi se činilo da me čeka pokojnica! Pomislila sam - bože, ko je ovo, da nije Jelena?! Crnka je, ima šiške kao Jelena i izgleda kao njena kopija. Prvo što me je pitala kada smo sele u restoran bilo je: „Šta ti misliš, ko je ubio Jelenu? Je l‘ misliš da je ljubavnik?” Odgovorila sam potvrdno, jer nisam htela da joj kontriram, a ona je uzvratila: „Je l‘ vidiš, i ja tako mislim!” Posle toga je komentarisala Jelenin izgled i pitala me da li sam je videla u srebrnoj mini haljini, govoreći: „Je l‘ misliš da je Zoran bio ljubomoran?”. Davala sam odgovore kakve je očekivala, a ona je nastavila: „Je l‘ vidiš da nije bio ljubomoran na nju!” - kaže detektivka.

Obična pevaljka Detektivka kaže da je Zoka srozavala Jelenu zbog njenih nastupa na estradi. - Zoka mi je prvo rekla da je medicinska sestra, a kasnije da je anesteziolog, psiholog, pa psihijatar. Imala je običaj da kaže: „Mene Marjanovići vole, imam zvanje! A šta je Jelena? Obična pevaljka!” - tvrdi Katarina.

 - Uključila sam se u podršku Zoranu isključivo zbog istrage. Zoka je htela da proveri ko sam, šta sam, zašto me interesuje Jelenino ubistvo. Svako interesovanje za Jelenu kod nje je izazivalo sumnju. Zakazale smo susret u Centru „Sava“. Proveravala je da li imam slušalice, da li sam novinarka ili pandurka. Njen sin je preturao po mojoj torbi tražeći ličnu kartu. Pustila sam dete, jer sam znala da je dobio takvu naredbu - priča naša sagovornica. Prema njenim rečima, za Zoku su znali samo Marjanovići.

- Može biti da je Zoran krio Zoku. E sad, ako je Jelena kojim slučajem nešto posumnjala, možda je tada nastao haos. Ne znam od kada su zajedno. Da je posle Jelenine sahrane, bilo bi bizarno. Nije mogla da ga zavoli preko noći. Zoki je bio cilj da bude Jelena, da ona i Zoki imaju decu i budu porodica. Čudan je njen upliv u njihov život. Pitala sam je što toliko vrišti da Zoran nije ubica i objasnila joj da ubica mora da se nađe. Agresivna i je i živčana, dok sam ja flegmatična i zato sam uspevala da balansiram - navodi Katarina i otkriva kako joj se Zoka poverila da je intimna sa Zoranom.

Obična pevaljka Detektivka kaže da je Zoka srozavala Jelenu zbog njenih nastupa na estradi. - Zoka mi je prvo rekla da je medicinska sestra, a kasnije da je anesteziolog, psiholog, pa psihijatar. Imala je običaj da kaže: „Mene Marjanovići vole, imam zvanje! A šta je Jelena? Obična pevaljka!” - tvrdi Katarina.

 - Jednom prilikom, dok smo sedele zajedno, htela je čak da skoči da se pobije sa nekim jer je primetila da je prate i krišom slikaju. Smirila sam je govoreći: „Da li si normalna?! Imaš dvoje dece! Može neko da te ubije zbog takve reakcije“. Sećam se da mi je prvo govorila da joj je Zoran prijatelj. Uzvratila sam joj da takve priče kod mene ne prolaze i rekla: „Nemoj da mi pričaš da ga voliš i da spavaš u njegovoj kući, a da niste intimni?” Tada mi je priznala: „Je*ote, Katarina, on je živo biće, mlad je, mora nekoga da je*e!” Sećam se da tada nije bilo ni šest meseci od Jelenine smrti - kaže Katarina Ostojić na kraju razgovora.

Pozvali smo juče Zoricu Mitrović u nameri da je pitamo da li su tvrdnje detektiva tačne, ali ona nije bila voljna za razgovor. Javila se na mobilni telefon, ali kada je čula da je zovemo zbog izjave za novine, odmah je prekinula vezu.

 

Komentari (59)

Rada Matic

21.09.2017 15:24

Rekoh ja vama prosle god da podrsku vode iz kuce! A ova Katarina je bolesna kao i oni cak je pisala komentare u Jelenino ime,to nije normalno,kaze,hladno mi je u vodi,boli me glava itd itd..zena prsla skroz

MEDIJUM

21.09.2017 16:20

@Rada Matic - Jeste Rado ona je medijum. A i pokusala je da te pomiri sa Ferikom. Nisi ni ti nista normalnija ne brini.

MIJAT

21.09.2017 16:42

@Rada Matic - To je jzverinjak na jednom mestu. Pitajte Vladimira, ko je koga varao.... lažovčina belosvetska... Sve ih pohapsite i najteža kazna, daboda nikada ne izašlisarobije... i ova je "luda ko struja" uklapa se dobro...

Komsija

21.09.2017 15:30

Zorica Zoka je sedam godina u sekti!!!!

u sexti

21.09.2017 16:24

@Komsija - sestra Gracioza ?

Sanjica 33

21.09.2017 16:08

Ova izgleda neki teži slučaj psihopate

Ana

22.09.2017 08:21

@Sanjica 33 - Najteži.

Predrag

21.09.2017 16:10

Ovo postaje sve bolje i bolje. Uvedite još likova, npr mogli biste da ubacite i vanzemaljce da se doda doza Sci-Fi. Možda i po koji zombi zbog doze horora. Predlažem da se u sledećoj epizodi pojavi neki duh koji će se obratiti sa onog sveta i otkriti nove detalje tipa je u telu ubijene pevačice ostao upaljač za cigarete čiji je vlasnik Zoranova majka. Eto, to je moj predlog, pa vi vidite.

PRATIM

21.09.2017 16:29

Prate je sta pise, i nigde ne pominje boli me glava, prema tome ne lupetaj. Da bi se otresla bolesnika poput njih a i tebe jer si i ti upadala zajedno sa Zoricom bila je spremna na sve. Bolje da se pravi luda nego da bude zaista nelečena kao što te Ferika Molnar opisao Rado, Čitali smo sve.

Rada M

21.09.2017 19:53

@PRATIM - Ferika vam je poslao slike neke druge zene a ja sam za njega OD VAS BOLESNIKA CULA!!! Katarina je bolesnaa i sektasica kao i Zloran i Zlorica!! Pogledala sam njen profil dva puta i videla sta pise sve i pametnom dosta,zena totalno prolupala ali sad se vadi da se opere sto je mnogee optuzivala lazno kao i mene a branila je Marjanovice svim srcem pa samvidela da se ispalila

Dobrovoljci

21.09.2017 16:36

Bas je neobicno sto vam je spustila slusalicu!Ali nacicete vi neke nove pacijente koji ce rado saradjivati sa vama!

Tina

21.09.2017 16:39

Au brate koja prica...

Cirkus

21.09.2017 17:34

@Tina - Sve je to moguće,mozda čak i gore! Obzirom da ponekad pogledam FB profil Katarinin, za mene je upitno koliko je i ona bas pri čistoj,osim ako ponekad glumi ludilo?

Andja

21.09.2017 17:39

@Tina - Sto koja prica , budala ima samo tako .. Secam se komentara izvesne Ljiljane koji je ostavila na jednom portalu.. koji je glasio :"Zoran ..tj porodica je znala da Jelena nije ziva jos pre nego sto je policija otkrila njeno telo u kanalu ..koristili su njenu sliku , svecu i visak ".. valda da bi zvali bog te pita koga .. Jeza me je uhvatila od tog komentara ..a osoba je u prijateljstvu sa porodicom Marjanovic po njenoj izjavi .. Inace taj komentar su procitali mnogi sa ovog portala ..

Andja

21.09.2017 16:56

O toj zeni je neko iz komsiluka non- stop ostavlja o komentare ovde na portalu ..mnogi ga nisu shvatali ozbiljno .. a verujem da je osoba govorila istinu ..komsije mogu da vide sta se desava .. ja sam ubedjena da oni mnogo vise znaju i o Jeleninom zivotu u kuci Marjanovica ..i jos mnogo cega .. cute jer se boje " vestice "..

Adam

22.09.2017 07:07

@Andja - Ne boje se veštice, ovde u Kosovopoljskoj odma se nastavljaju zgrade NEMA VEŠTICA! To što vi želite da verujete drugima je vaš problem. Dodjite u naš park onaj veći ne ovaj odma kod kuća i mi ćemo vam reči istinu. Mi svi iz Borče smo išli u njihovu kuću. Zorana smo manje vidjali tad jer je noću radio, a danju spavao. Ali zato smo Jelenu vidjali svaki dan pa i u subotu na pijaci!

Andja

22.09.2017 08:09

@Andja - Ne zaboravi da ja Borcu poznajem.. znam taj mentalitet ..,

Alek

21.09.2017 17:05

Ludaka ne manjka u toj kuci. Ova je sigurno saucesnik, ako nije i zapocela sve. Luda 100%. Tu kucu treba srusiti i temelje preorati a sve njih u zatvor trajno.

Adamo

22.09.2017 07:03

@Alek - Tu kuću je NAPRAVIO ČOVEK KOME JE ZORICA SPASILA DETE! Inače oni su živeli na Petlovom brdu! Sekta nisu a za ubistvo nek odgovara onaj ko je taj strašni zločin napravio!

MM

22.09.2017 18:41

@Alek - @Adamo U Borču su došli privatno da žive oko dve ulice od sadašnje kuće, posle toga su dobili tu kuću.

Gb

21.09.2017 17:13

Dosla maca na vratanca, e sad neka ispitaju onaj pronadjeni DNK-a nepoznate zenske osobe na pokojnoj Jelene. A mozda je i ona trcala nasipom umesto Jelene. Psihopate..

Lela

21.09.2017 17:18

Katarina jeste svojom istragom sve dovodila u sumnju. I mene je stalno sumnjicila jer sam se jako kolebala. S jedne strane mi ih je bilo zao zbog medijske hajke ,a sa druge mi je osecaj govorio da su umesani u ubistvo. Podrzavam je za ovo. Susreti se poklapaju koje je opisala jer ih je i Zorica pominjala. Zoka nas je manipulisala mesecima u podrsci. Cak su i zivu majku zorice zakopali ona i zoran u podrsci na fb i primali i saucesca. Jos jedan razlog da im ne verujem nista.

LELA

21.09.2017 17:51

@Lela - HVALA TI LELA. NADAM SE DA SI NESTO I TI SHVATILA NAPOKON. POZDRAVI MI DUSICU I SNEZU. LJUBI DETE. VOLI TE DETEKTIVKA.

Lela

21.09.2017 18:10

@Lela - Ja sam tim kvockama nemam nista mesecima. I blok su obe.Poruci preko drugihToliko dobra nisam ni ja vise da dajem sansu ljudima koji su slepi. Potrazi me i videces s kim sam i sta pisem. U boxu ne pisem nikom vie. Dosta mi je smestano.Hocu miran zivot.

Lola

21.09.2017 17:24

Mislim da su na forumu Krstarice ove dve pisale kom. Detektivka je " Sizofrena" a druga " Knjaz Milos". Draga Jeco pocivaj u miru❤❤ i ne gledaj dole..

ISTINA

21.09.2017 17:44

@Lola - ISTINA POZDRAVI MILENU NA FORUMU JER SIZOFRENA NE STIZE. SIZOFRENOM ME PROZVALA ZORICA PRE 12 MESECI

Milica

21.09.2017 17:30

Pa Zoka je i ubila Jecu a ovi joj pomogli

Locko

21.09.2017 17:49

Ovo je za neverovat,kolko se piše o ovom ubistvu..Kada je neko drugo ubistvo u pitanju tu se vrlo malo piše.Mislim da su izveštaji kontradiktorni;Čas se piše da je ubijena u studio,čas u kuću Marjanovića,da je ceo stan prečišćen varakinom,da su na prozoru kuće našli majicu natopljenom krvi posle godinu dana,pa da je ubijena u njen stan, koji je nasledila pa evo sada da je ubijena u Zemunu u stanu neke pevačice..Mislim ovakvih nebuloza može čovek samo da pročita po ovim našim novinama...

Ovo

21.09.2017 19:54

@Locko - Je mamac za ubicu /e .. ako niste shvatili ..sto se vise pise postoji moguvnost da mu proradi ego..

Lela

21.09.2017 17:51

Skretanje istrage i koriscenje ljudi naivnih koji su hteli da podrze ovu porodicu u napadima stampe. Licno sam dosla u tu podrsku da se angazujem jer je svako nevin dok se ne dokaze krivica. Da pocnem sumnjati u Marjanovice zasluzna je Zoka. Onolike spletke ljudima praviti...a iz kog razloga?Sada se polako svima bistri. Ako je kriv robijace za njega. Voli ga kao sina pa kao brata pa je anesteziolog pa psihijatar pa su zajedno ....daleko im svima lepa kuca. Kajem se jako sto sam podrzavala.

Kolporter

21.09.2017 18:22

Bilo ih je između deset i sto šezdeset!

LELA

21.09.2017 18:53

OK LELA NE PRATIM VAS I NE ZNAM KO JE OSTAO UVEZAN. SVAKAKO SVOJA SI. POZZ OD KATARINE

Rada M

21.09.2017 20:48

@LELA - Pitaj bilo koga od novinara a i policiju da li sam ja na slikama koje ti je slao neki Ferika!!! Zeno optuzivala si me za umesanost u ubistvu a pritom nisi otisla u policiju da kazem i pokazes sta imas..Glumis kao i Marjanovici,pises bolesno npr Jelena ti daje signale itd ti si bolesnaa

Lela

21.09.2017 20:58

@LELA - Nema nas. Ja sam za sebe. Uvezane ne pratim. Daleko im lepa kuca. Nikad vise ne podrzavam nikog. No kako je optuzeni rekao jednom ,njega ne zanima ko ga podrzava. Nikoga nije zvao. Tacno. Podrska je bila samo maglenje ociju i skretanje istrage. Pozz.

juka ŠAMPION

21.09.2017 20:25

-nije bila ni svesna toga.KOja tragedija.Osim ovih u porodici tu je ucestvavalo jos sektasa u tom zločinu.Apsolutna mrznja.POsle ide extra gluma,pravljenje spomenika,mediji,pumpanje itd...maricu cenim te ali sad si se raskokodakao kad je ovaj lego u cz.Pa videlo se iz aviona ko su i šta su.Suđenje treba biti javno za ovaj zločin.A ovih 5 advokata pod odgovornost obavezno jer znaju da je ubica ali zov para je jači.Lakrdija.POŽAREVAC-ALKATRAZ.

Haos

21.09.2017 20:55

Ovde ce jos biti svasta a mislili smo da he sve reseno. Mozda je onaj bolesnik Zoran jadnu Jelenu terao u trojku sa ovom ludacom. Mene vise nista ne bi iznenadilo. A to da je imao ljubavnicu videlo se od prvog dana...najljubomorniji su oni koji i sami varaju. Svima po 40 godina robije...i ovoj Zoki i Marijanovicima...Janu sto pre sklanjajte da joj ne urade nesto . Ova Zoka zivi u istoj kuci sa Janom? Drzavo sta cinis?

Qq

21.09.2017 21:44

Ima l' ko normalan u ovim komentarima da prevede to sto pisete?

rambo amadeus

21.09.2017 21:54

@Qq - ulaskom ove žene u priču stvar postaje mnogo jasnija.ova je zivela i sa jelenom i zoranom izgleda.to je taj trougao smrti.sve drugo se govori samo od sebe.Qq je skonto bolan ne bio?

Qk

22.09.2017 14:33

@Qq - Sada...ne :D. Pitam za ove komentatorke sto se svadjaju,o cemu se tu radi?

Rada Matic

21.09.2017 22:00

RADO TEBE TEK CEKA IZNENADJENJE POZDRAV KATARINA OSTOJIC

Rada Matic

21.09.2017 22:07

@Rada Matic - hahaha..da,da uhapse i tebe za lazne optuzbe i pretnje vec 17 meseci

kao sto vidis

22.09.2017 07:24

@Rada Matic - kao sto vidis nisu lazne I sve je istina, a ti Rado I ona druga koja te pokrivala I uzela 16.000 eura o tome cemo tek da pricamo JAVNO

Ja

21.09.2017 22:10

"Samoinicijativno vodila istragu." Koliko bolesnika ima i sve vise u zenskim redovima.

Andja

21.09.2017 22:13

Ljudi..citam ove komentare i ne mogu da verujem...da li ste toliko naivni da nekome dajete podrsku na socijalnim mrezama ..u kojekavim grupama ...otkrivajuci svoj identitet...Dozvolili ste da budete izmanipulisani....sta ste dobili od toga sto ste recimo na FB-u dali podrsku nekom tipu a ne znate nista o njemu,,niti znate ko je ,,ni sta je ,, ..niti kakav je ...dovodite sebe u neprijatne situacije bez razloga...Malo vise opreznosti ne bi bilo na odmet..

Ja

21.09.2017 22:15

Stvarno, kakvi su ovo komentari i cudni dijalozi medju pojedinim komentatorima, kakva je ovo sekta ovde na komentarima?

GLUMICA

21.09.2017 22:24

meni ovde nije mesto a vidim ni Mileni...javicemo se drugi put i pozdrav za RADU,JUKU,ANDJU,MEDU ...I ne pecajte se ...ne pecajte se...pssss!!!

meda

22.09.2017 01:21

@GLUMICA - Ovo je, izgleda, mnogo gore i crnje, nego sto se na pocetku mislilo.

Rada Matic

22.09.2017 01:28

@GLUMICA - Hvala mila,pozdrav svima vama!!

Andja

22.09.2017 09:47

@GLUMICA - Pozdrav tebi Glumice .. Mileni , medi, Radi ,, juki .. sokirana sam .. Dal' je moguce da je neko hteo da ubistvo ove zene unovci ? O cemu se ovde radi?

nedjo

22.09.2017 00:28

kakva faca da se najezis od gadije

Mira

22.09.2017 06:39

@nedjo - Pobogu ljudi bar ovo je LAŽ! Zoran je obožavao Jecu! Komšije

Čiča Gliša

22.09.2017 03:29

Pitao krajem rata druga Tita krajiški borac:"Druže Tito, jel' se smije poljubiti dvije"? A drug Tito mu odgovara;"Mož i sedam, ako si vrijedan"!!!

deki

22.09.2017 07:53

OPA! evo jos jedan pacijent za Parove i Zadrugu!

Somborka

22.09.2017 08:18

Kakvi su ovo komentari? Nista mi nije jasno. O cemu se radi? Mene uhvatila jeza dok sam citala. Da li su svi ti tekstovi u medijima namenjeni takvim profilima ljudi?

Angie

22.09.2017 10:20

Ovaj udovac sad ispade Bred Pit, neki lepotan kome se zene bacaju pred noge...ma, idi begaj.

juka do kraja dok se ne otkrije crno na belo

22.09.2017 10:46

opet ponavljam da policija obrati paznju na snimak sahrane.ko je u zivo bio sve mu je jasno.glumataranje foliranje.bila im bre ROB.Alo radila,rintala za njih konji jedni moram bit vulgaramn da se razume.Nema strast,nema ljubav...sve interes.Nije vise htela radit za njih.Valja prezivet toliku ekipu.Nije fizicki mogla.Zlatna koka svaki petak i subotu po kafanama.I pare poglavici.Evo ti ga na sad idi kopat za 20.000 din bledoliki.A skvo glavna organizator i njihova najjaca karika

Angie

22.09.2017 14:29

Mene udovac neodolljivo podseca na lik iz filma Zena sa dva lica, koji je maestralno odigrala Fara Foset-zenu koja je sva uznemirena jedne noci utrcala u polic.stanicu da prijavi da je nepoznati napadac presreo auto koji je ona vozila i pucao u njenu decu, na kraju je utvrdjeno da je ona pucala u sopstvenu decu, sve vreme se ta zena uporno trudila da u javnosti odrzi imidz zrtve, dok nije otkrivena mracna pozadina tog dogadjaja, inace-film je snimljen prema istinitom dogadjaju.

zagondzija

23.09.2017 13:27

kad ce ovome vise kraj biti da se zakudjujemo sa necim novim toliko je bilo ubistava u Srbiji o kojima rec nije napisana a ovo isoiranje mozga naciji je preteralo sve

Hm hm

25.09.2017 00:42

Poznajem Zoricu iq hmm.. pa 20prvi muz robijao,patoloski ljubomoran tip. A Zorica ko Zorica oduvek kompleks teski..I da dok je muz robijao ona je takodje imala jednu patolosku ljubav. DEVOJKA JE BOLESNA