Pomahnitali ubica: Zoran Jović
Privatni album
Pomahnitali ubica: Zoran Jović

Privatni album

Pomahnitali ubica: Zoran Jović, Foto: Privatni album

Podsetimo, Jović je hicem iz pištolja ubio Dejana Jovanovića jer nije hteo da ga vozi u Kučevo, gde je planirao da ubije izvesnu Lidiju M. (40) i njenog supruga.

- Osumnjičeni Jović je ranjen hicem u stomak nakon što je došao u Kučevo kod Lidije M., sa kojom se borio i otimao oko pištolja, koji je opalio. On je smešten u požarevačku bolnicu, gde je operisan i nije životno ugrožen. Nakon što je stigao u bolnicu, on je kratko razgovarao sa policajcima, kojima je priznao ubistvo i rekao im je gde je bacio Jovanovićev leš - kaže naš sagovornik i dodaje da će tužilac saslušati osumnjičenog čim njegovo zdravstveno stanje to bude dozvoljavalo.

- Osim što je pod stalnim nadzorom lekara, Jovića u bolnici čuva i policija. Takođe, parafinska rukavica uzeta je i Joviću i Lidiji M. kako bi se nedvosmisleno utvrdilo ko je povukao obarač i ranio Jovića, on sam ili Lidija - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, u petak je završena obdukcija ubijenog Jovanovića, koja je pokazala da je pogođen jednim metkom u glavu.

- On je sedeo za volanom „tojote” kada je Jović u njega ispalio jedan hitac. Prislonio mu je cev pištolja na slepoočnicu i usmrtio ga na licu mesta. Potom je telo prebacio na suvozačevo sedište, a on je seo za volan. Telo je odneo na smetlište u selu Srpce i tamo ga bacio na gomilu đubreta - kaže naš izvor.

Porodica Dejana Jovanovića kaže da proživljava teške trenutke otkako je javljeno da je Dejan mrtav.

- Svi smo potreseni i pod lekovima smo, a dolazila nam je i Hitna pomoć. Nemam više šta da kažem, mog sina nema, pa nema. Veliki je to gubitak. On je nastradao na pravdi boga - kroz suze nam je rekao Ljubiša Jovanović, Dejanov otac.
On dodaje da je njegov sin bio dobar i pošten čovek.

- Dejan je bio ratni vojni invalid, jer mu je naratištu povređeno očno dno. Zbog toga je primao invalidsku penziju. Preživeo je rat i vratio se živ, a sada je nastradao, maltene kod kuće - očajan je Ljubiša.

Motiv krvavog pira još je nejasan, a očekuje se da Jović u tužilaštvu razjasni zbog čega je odlučio da počini zločin.

- Meštani golubačkih sela kažu da je Jović bio zaljubljen u Lidiju M., koja je udata i živi sa mužem. Zbog toga je odlučio da ih ubije - kaže naš izvor.

Komentari (1)