Zorica Zoka Mitrović
Privatna arhiva
Zorica Zoka Mitrović

Privatna arhiva

Zorica Zoka Mitrović, Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo, ona je pretnje počela da prima nakon Zoranovog hapšenja u septembru prošle godine, a prestale su da joj stižu početkom januara.

- Zorica je primila veliki broj pretećih poruka, od kojih je većina njih prijavljena u policiji. Jedna od njih, koja je upućena njenom sinu, glasi: “Kopile treba iseći na komade da ne izraste u monstruma!” Utvrđeno je da je jednu preteću poruku uputila žena. U ostalim pretećim porukama, koje je Zorica dobila, preti se njoj, ali i njenom maloletnom sinu - kaže izvor našeg lista.

Zoranu vodila grupu na Fejsbuku

Mitrovićeva je dugo vodila grupu podrške za Zorana Marjanovića. “Pokrenula sam na Fejsbuku grupu ’Podrška Zoranu Marjanoviću’ i pokušala sam da ga odbranim od svakodnevnih napada i neistina. Posle nekoliko meseci smo se upoznali i tako je počela naša ljubav”. Ona je negirala da je bila u vezi s njim pre nego što je ubijena Jelena Marjanovi

Naš sagovornik otkriva da su Zorici pretnje pristizale i na njen Fejsbuk profi l, te da ih je ona shvatila ozbiljno, pogotovo zbog straha za dete. Ona se od  tada stalno seljaka i menja mesto boravka zbog bezbednosti. Živi u stalnom strahu za sebe i svoje dete. Javlja se samo najbližim prijateljima i ljudima u koje ima poverenja, a i konsultuje se sa dvokatima. Živi sama sa detetom i svakog puta uplaši se kada joj neko pozvoni na vrata - otkriva izvor “Alo!”.

On navodi da mu je Zorica, uprkos svemu, naglasila da će uvek biti podrška Zoranu Marjanoviću jer “veruje da je nevin”.

Zorica nikad nije živela u kući Marjanovića, a kako je pričala, upoznali su se preko Fejsbuka dok mu je davala podršku - navodi dobro upućen izvor “Alo!”.

Zoran marjanović se obradovao ćerki

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

On dodaje da je nakon Zoranovog hapšenja, posle Nove godine, ona iznajmljivala stan u Borči.

Detektivka Katarina Ostojić otkrila je za “Alo!” prepisku, koju je imala sa nedavno sa Mitrovićevom, a koja se pretvorila u prepucavanje. U prepisci Mitrovićeva i dalje tvrdi da Zoran nije ubio Jelenu i svu krivicu svaljuje na izvesnog tajkuna! Napisala mi je na Viberu: “Za nekoliko meseci, a možda kada sve bude gotovo (oko ove nameštene priče), videćeš ko je taj tajkun. Onda se javi i meni da mi se izviniš, pa da pijemo kafu. Odgovorila sam joj: “Ma gle, izvini? Ne! Ne tebi, nego nikom. Sve je to moglo da se završi pre hapšenja Zorana. Ona mi je na to sve odgovorila. “Naravno jer Zoran nije ubio nikoga” - kaže Katarina.

U daljoj raspravi Zorica piše Katarini da je “ljudski i hrišćanski, oprostiti i izviniti se”. Ja sam na sve to odgovorila: “Govorila sam vam da idete van i tražite nekog ko će vam pomoći”. Na njeno pitanje: ”Zašto vani?”, napisala sam joj: “Pa, seti se svega rečenog”. Međutim, ona je u poruci poručila: “Pusti te priče, bre. Policija zna sve” i stavila inicijale M. D. - kaže detektivka, koja je radi na slučaju ubistva pevačice “Granda”.

Katarina Ostojić

privatna arhiva

Katarina Ostojić, Foto: privatna arhiva

Iako se povukla u tešku ilegalu i kao da je u zemlju propala, Mitrovićeva ne prestaje da iz prikrajka brani Zorana.

- Zoran nije ubica i tačka! Samo je preplašen nasmrt i tačka, a samo deluje kao monstrum. Vidi se, bre, nešto što je montirano. Ovo je montaža - uverena je Zorica.

Kako “Alo!” saznaje, Zorica se posle Zoranovog hapšenja distancirala od Marjanovića, a i podršku na Fejsbuku svela je na najmanju moguću meru. Ona i dalje održava kontakte s njima, ali manje, jer su je tako savetovali advokati. Sada pazi i šta piše jer se ranije dobro opekla - otkiva naš sagovornik.

Priznali ljubavnu vezu

Nakon Zoranovog hapšenja, Mitrovićeva je priznala u izjavi za medije da je u vezi sa Zoranom Marjanovićem.

“Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga vo lim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu”, rekla je ona jesenas za medije.

 

Komentari (25)

maja

07.03.2018 08:00

U Srbiji postoji banda zena .

NARAVNO

07.03.2018 14:15

@maja - Istina. Majoooo pozz Kaca

zoran

07.03.2018 08:47

Kako seješ tako ćeš i da žanješ,a ti si mnogo lošeg posejala. A ove navodne pretnje,ne podržavam,i to je neprihvatljivo,ko god da je u pitanju.

Andja

07.03.2018 08:52

A ja cekam da procitam nesto konkretno a ne ove nebuloze ..

Geti

07.03.2018 09:09

Sve te koji znaju ko je ubica a cute treba pohapsiti!!!! Dosta vise sa zamajavanjem policije i naroda. Juce je objavljeno da se preti smrcu Teodori a sad kao prete i njenom sinu. Providna je ta njihova igra!!!!! Sve njih u zatvor !!!!!!

GORDANA

07.03.2018 10:33

Da li je Gordana Krsmanovic bila na poligrafu obzirim da se ta zena za sve pita od strane CFI?

ivana

07.03.2018 10:48

ona laze. mozda ako je sama sebi pretila, kao sto i pise sama sa sobom. izasla je u javnost sa dečijim slikama, videla sam, a pritom nigde ne pokazuje empatiju prema pokojnoj Jeleni, dok prema ZM koji je optuzen za ubistvo ima svaku naklonost. Pa da li je to normalno? Osim toga njena deca mogu zaista biti u opasnosti, ali samo od nje lično.

Doca

07.03.2018 11:46

@ivana - Žena NE POSTOJI!

rekoste

07.03.2018 13:18

@ivana - li vi gospodjo da imate dete istih god. kao i njeno, sram vas bilo vasih komentara. Vidi se ko je ostrascen.Zorica me ne zanima, ali mi je mnogo zao svakog deteta, koje iz bilo kog razloga pati.

Gordana

07.03.2018 11:01

Da li je Gordana Krsmanovic bila na poligrafu?

Meda

07.03.2018 14:03

@Gordana - Podseti me, ko je Gordana Krsmanovic? Po mom misljenju, svi Krsmanovici su trebali zajedno sa Marjanovicima i na poligraf, i na ispitivanje.

NENA CH.

07.03.2018 11:07

ZORICA NIJE STRAHOVALA ZA SINA DOK JE BILA U KUCI SA MARJANOVICIMA, SAD STRAHUJE ZA BESBEDNOST SINA. SAMO ZELJNI MEDIJA I PAZNJE. SVE TO POHAPSITI DOK SE NE PRIZNA ZLOCIN NAD JELENOM.

Lala

07.03.2018 11:44

@NENA CH. - Ova žena NIKAD nije bila u njihovoh kući. Ova ŽENA NE POSTOJI; IZMIŠLJENA JE! Pa dosad bi je Marić namamio, negde bi je slikali. Ovo je sve laž!

ivana

07.03.2018 11:53

@NENA CH. - a mi smo svi ovde coravi, pa je nismo videli Lala :))))))))))

LIlly

07.03.2018 20:19

@NENA CH. - @Lala CH, postoji. samo sto je toliko ruzna u zivo, da je niko ne moze prepoznati. slike na profilima su izfotosopirane do neprepoznatljivosti. neko je jednom napravio sliku, uhvatio je negdje u gradu. ja u zivotu nesto ruznije vidjela nisam. a stil? ne dao bog nikom! i tad sam shvatila, da i ako je zoran bio sa njom, nije sigurno ni iz ljubavi, ni zato sto je ona nesto posebno. nego da mu se nadje, jer jbg., u njegovoj situaciji samo onakve puput nje su i spremne malo dignuti noge!

ivana

07.03.2018 11:51

joj Zorice koliko minusa dobismo za pet minuta samo. :)))))))) preko sto :D Boli ISTINA a ???

Ivana

07.03.2018 12:36

Jadno to dete kad ima takvu majku. Imam godina koliko i ona, takođe sam mama. Ne ide mi u glavu da žena koja ima dete ulazi u takve veze i petlja se sa takvom familijom a onda se čudi što joj prete detetu. Plus vodi grupu podrske na fb kao tinejdžerka šiparica obozavateljka pevača ili glumaca.

Meda

07.03.2018 14:05

@Ivana - Da.,slazem se, zato se i pitam ko je zapravo ona. Mogla bi da prodje kao podmetnuta, da nije deteta, ovako..

Sneska

07.03.2018 13:54

ispitano oko 2000 osoba ali ne i zena koja tvrdi da je ocevidac iznosenja Jelene u cebetu iz kuce a koja se javila kod Milomira Marica u jutarnju emisiju o cemu postoji snimak?Ako se zaista zeli da se ovo vec jednom resi onda bilo bi dobro da novinari istraze ovo,a ako ne onda cemo se i dalje zamajavati godinama.Amin.

Neko iz mase

07.03.2018 15:09

@Sneska - Ovo je kljuc misterije ali nije dovoljno fokusirano i zaista je neophodno da se ovo detaljno ispita i utvrdi istina.Neobjasnjivo je da do sada ova zena nije ispitana i uzeta kao dokaz.

Doca

07.03.2018 16:21

@Sneska - Žena očito izmišlja. Preko puta njihove kuće je njiva jedo 30 ali, nema kuća!

Pravo u centar

07.03.2018 19:12

@Sneska - Na ovome treba istrajati jer je ovo do sada najbolji trag.Neverovatna i zapanjujuca nesposobnost ili dobro placena .opstrukcija.

Pravo u centar

07.03.2018 19:17

@Sneska - Najbolji trag do sada.Zapanjujuca neaktivnost,sarlatanstvo ili dobro placena opstrukcija?

Kuma Vera

07.03.2018 14:04

Šta je bilo sa kuminim falsifikovanjem potpisa,fotografije tj. lične karte i dokumenata u vezi kuće Zorice Krsmanović? Da li je podignuta krivična tužba I KADA ĆE?

Clan biblioteke

07.03.2018 19:08

@Kuma Vera - Ja da sam falsifikovala clansku kartu biblioteke vec bi bila u zatvoru!