Zorica Zoka Mitrović
privatni album
Zorica Zoka Mitrović

privatni album

Zorica Zoka Mitrović, Foto: Privatni album

- Moj sin ima oca, ali to nije Zoran Marjanović! Neko je u javnosti proneo tu priču i umešao dete i njegovog oca u ovu zbrku. Niko nije razmišljao o interesu deteta, niti o problemima koji su nastali zbog tih priča. Dečakov otac je B. V. i to je cela istina - tvrdi Zorica Zoka Mitrović i dodaje da je sa bivšim mužem ostala u korektnim odnosima.

Zoran marjanović se obradovao ćerki

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

- Otac mog deteta je veoma ljut zbog nebuloza o svom sinu. Tužio je sve koji pišu laži o detetu, da bi ga zaštitio. Sin se viđa sa njim i otac mu ukazuje svu moguću pažnju. On se brine i stara o svom sinu zajedno sa mnom. Normalno je da želim da zaštitim čoveka koji je otac mog deteta da ne bi doživeo torturu kroz koju ja prolazim. Moj bivši muž zna ko sam i koliko smo vremena provodili zajedno, a sve ostalo je suvišno - ističe naša sagovornica.

Šest meseci u pritvoru

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge Jelene. On se tere- ti za teško ubistvo, za koje mu je zaprećena kazna zatvora do 40 godina. Veštačenje mobilnih telefona, blata, tragova DNK, kao i trasološka i neuropsihijatrijska veštačenja obezbedili su ključne dokaze za podizanje optužnice protiv Zorana. Veštačenjem je otkriveno da je optuženi 2. aprila 2016. oko 17.30 isključio svoj mobilni telefon, što se poklapa sa vremenom Jelenine smrti. Na Zoranovim pantalonama je izolovano blato koje je identično blatu nađenom na Jeleninoj kosi, lobanji i telu.

Zorica Zoka Mitrović je potvrdila za „Alo!” da su joj stizale razne pretnje i da je revoltirana pretnjama koje su upućene njenom maloletnom sinu!

- Neke od pretnji sam prijavila policiji, a nekima nisam pridavala preveliki značaj. Postoji jedna žena koja je na društvenoj mreži objavila niz laži u koje je umešala moje dete. Ona se na internetu predstavljala mojim imenom i iznosila bljuvotine i neistine. Pored toga što je pisala objave u moje ime, predstavljala se kao drug mog bivšeg muža. Otkrivena je i protiv nje je pokrenuta istraga. O daljim koracima koje sam preduzela uskoro ćete čuti, jer se istina ne može sakriti - kaže naša sagovornica.

Zorica Zoka Mitrović kaže da je revoltirana izmišljenim pričama o njoj i Zoranu, u koje je namerno umešano i dete, samo da bi se njoj naneo bol.

- Svesna sam da treba dosta vode da protekne, ali istina će kad-tad isplivati na površinu! Dotad treba da izdržim i sačuvam sina od raznih gluposti. Hajka na mene je počela jer dajem podršku Zoranu. Stala sam u Zoranovu zaštitu da bi ubica njegove supruge bio otkriven, ali mi je ta podrška stvorila samo probleme. Doživela sam da mi prete i izmi- šljaju razne priče o meni. Najvi- še su mi pretili posle Zoranovog hapšenje. Nemam problem kada sam ja na udaru, ali su mi upućivali pretnje u kojima su spominjali dete. Dosta je sa svim ružnim pričama u vezi sa mojim sinom. Ako neko ima problem sa mnom - neka to onda rešava sa mnom, a ne mora i ne bi trebalo dete da uvlači u sve to - ispričala je za „Alo!“ Zorica Zoka Mitrović.

Udovac je nevin

Zorica kaže da je Zoranu Marjanoviću pružila podršku jer veruje da nije umešan u ubistvo svoje supruge.

- Jesam, biću i ostaću Zoranova podrška, jer verujem u njegovu nevinost. Zbog svog uverenja sam preživela štošta, što mi je dalo signal da sam u pravu - kaže Zorica.

Identitet Zorice Zoke Mitrović je otkriven prilikom Zoranovog hapšenja. Kada su inspektori 15. septembra 2017. s nalogom došli po Zorana, u kući su zatekli i Zoricu. Tad je otkriveno da ona stoji iza profila podrške na Fejsbuku i da ga je branila na društvenim mrežama. Posle toga je otkriveno da su Zoran i Zorica tokom te kampanje na društvenim mrežama postali bliski.

 

 

Komentari (19)

Rtzu

08.03.2018 10:29

Zar treba žaliti ljubavnicu drugim rečima švalerku čoveka za koga se sumnja da je ubio ženu??

Strasno

08.03.2018 12:23

@Rtzu - Ja ne znam ko normalan moze da svesno udje u vezu sa glavnim osumnjicenim za brutalno ubistvo zene, ako je istina da su stupili u vezu nakon ubistva Jelene. Jos zena sa detetom, horor

Ivana

08.03.2018 12:34

@Rtzu - Meni je samo zao deteta. Ono nije moglo da bira majku.

zokimoki

08.03.2018 10:46

Nek je zivo i zdravo. Sva su deca nasa

elza

08.03.2018 12:55

@zokimoki - sva su deca nasa?moje i moja nisu.postujem svu decu ne samo srbije vec i sire ali ono je samo moje koje sam ja devet meseci nosila i rodila.

Razvod jul 2016 pomirenje Jan 2018

08.03.2018 10:50

Zašto si se razvela od Bogdana u julu 2016? Ako je on čovek koji razume tvoju ludu glavu!!! Čudna ste vi porodica.

Clipsi

10.03.2018 00:43

@Razvod jul 2016 pomirenje Jan 2018 - Tacno .Oba roditelja ovog deteta nisu podobni za roditeljstvo. Na ovo mora centar da reaguje.

Iskreno

08.03.2018 12:17

Posto mi se komentar ne objavljuje napisacu opet.Dete nije krivo u pravu je ali trebala je da bude svesna reakcije ljudi kad otvoreno i javno podrzava onu frik porodicu ne znam ni kako da ih nazovem..mozda Addams family?Ocigledno je da su oni krivi za to sto se Jeleni dogodilo i da je Zoka malo odlepitis isto kao i oni.

nana

08.03.2018 12:28

Kako te nije sramota udajes se i ides od coveka do coveka , jadno to dete sa tobom, da je srece sud bi ga dodelio ocu NE TEBI.

Andja

08.03.2018 12:29

A koga briga cije je dete.. pisite kad i hoce li biti podignuta otuznica....ostalo je sve zamajavanje

NENA CH.

08.03.2018 12:37

STA MISLI KOLIKO NEKOGA INTERESUJE ONA I KOME JE RODILA DETE. ZATO GA VUCE OD LJUBAVNIKA DO LJUBAVNIKA, SVE JE ONA REKLA KAD JE NAPALA POLICIJU KAD SU DOSLI PO ZORANA I NOVINARE ZATO SI ZOKA ISLA U POLICIJU NA SASLUSANJE POZNATA SI I KOD VLASTI I NOVINARA.

Kako sejes tako i zanjes

08.03.2018 14:06

Ja sam protiv pretnji bilo kome,ali sta bi kad je doticna pretila smrcu novinarima i kad je pokusala da zgazi policajce?Onda se ona salila...Proveriti preko listinga da li je pre ubistva bila u kontaktu sa Zoranom.

GLUMICA

08.03.2018 19:06

@Kako sejes tako i zanjes - sta ti nije jasno.. ona je njihov covek...i zena je na zadatku bila od pocetka ali nista posebno nije doprinela jer su je Marjanovici provalili..tj.nikome nisu verovali

Clipsi

09.03.2018 23:12

Zena sa detetom usla u vezu sa covekom koji je osumnjicen da je svom detetu oduzeo majku je bolesno. Cemu se nada ? Da ce brinuti o njenom a svom oduzeo majku. Zasto taj otac ne skloni dete pa takva majka mu je najveca opasnost .

Sanja

09.03.2018 23:15

Na osnovu cega sme da tvrdi Zoranovu nevinost .Nevino se ponasa u krevetu jel ? Bili su taj dan zajedno ? Veruje mu na rec ? Veruje li da sam ja Pera Detlic ? Dete u hranitaljsku porodicu zbog bezbednosti .

Majka

09.03.2018 23:27

Zeno sama si uvukla dete ulazeci u krevet osumnjicenog .Javnost treba da apeluje da se skloni dete od tebe . Centri ukljucite se proverite psihicko stanje majke koja je legla u krevet svirepo ubijene majke. Da misli na dete nebi ga uvodila u slucaj sa nerazjasnjenim okolnostima. Postoji jos neka majka koja bi cetvorogodisnje dete uvukla u devijantnu porodicu u kojoj se desio neresen zlocin.

Ispoves

09.03.2018 23:32

Ovo lici na ispovest Zorana Marjanovic sa tv Hepi ,posle tog dnevnika ucveljeni udovac je uhapsen i na teret mu stavljen teski zlocin .Videcemo gde ce ova posle ispovesti .

Daca

10.03.2018 09:11

Ona jekroz podrsku pretila smrcu novinarinarima ,Radi M,Krsmanovicima ,clanovima,muslimanima ,poliviji i neprekidno uznemiravala javnost.Proveriti listing gde je bila od 1 do 3 aprila .

Dobi

12.03.2018 11:24

Ovog mediokriteta treba uhapsiti zajedno sa osumnjicenim muzem,kako je nije sramota,i sta je radila u njihovoj kuci odmah posto se desilo ubistvo,o kakvim idealnim odnosima je muz pricao kad mu je svalerka dolazila u kucu i dok se nije desilo ubistvo,meni je ova karikatura mnogo sumnjiva cim toliko blebece o nevinosti i daje podrsku osumnjicenom za tako brutalno ubistvo.