Muvajne Zavođenje Ljubav Zaljubljenost Flert
Shutterstock
Muvajne Zavođenje Ljubav Zaljubljenost Flert

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ako primetite da vas gleda često, tako da duže zadržava pogled na vama ili ako se smeši kad misli da ga ne vidite, to je jedan od pokazatelja da mu se sviđate. Takođe, ako skloni pogled ili spusti glavu čim vam se pogledi susretnu, budite sigurni da oseća nešto više od prijateljstva.

Evo još nekih detalja na koje treba da obratite pažnju, jer ukoliko ih primetite znajte da mu se mnogoooo dopadate. Neki od ovih znakova odnose se i na žene, tj. muškarci bi trebalo da ih usvoje kao jedan od znakova privlačnosti.

Noge otkrivaju da želi da se veže

Pratite šta muškarac radi s nogama ispod stola. Ako ih ispruži prema vama, nešto sigurno postoji. Ista je stvar i ako ih je prekrstio i okrenuo prema vama. Time kao da podsvesno želi da noge budu “veza” između vas dvoje. Ako vas dodirne nogama i onda ne povuče nogu, to je siguran znak da mu se sviđate.

Fizička bliskost na kvadrat

Muškarac kojem se sviđate, tražiće izgovor da vam se fizički približi, kao na primer, da sedne pored vas. I tu vam dobro može doći pomoć prijatelja, posebno ako su domaćini zabave. Neka gostima prepuste da se smeste gde im odgovara ili da u kafiću sačekaju dok muškarac kog “testirate” sam ne izabere mesto.

On je vaš zaštitnik

Ako se muškarac odnosi prema vama sa poštovanjem, time podsvesno pokazuje da se oseća kao vaš zaštitnik i da mu je stalo do vas, poručuju psiholozi. To se, naravno, odnosi i na komplimente za vaš izgled ili haljinu.

Igranje nakitom govori "želim te"

Većina muškaraca razbija glavu pokušavajući da shvati da li je žena koju žele da osvoje samo nedostižna ili ju jednostavno ne zanima “ponuda”. Olakšajte sebi situaciju i obratite pažnju na njen govor tela. Žena će na pogled muškarca koji joj se sviđa reagovati poput leptira – pogledaće na drugu stranu i odmah se baciti na popravljanje narukvice ili igranje slamkom u čaši, otkrivaju psiholozi.

Dodir razbija svaku sumnju

Ako vas često dodiruje dok joj nešto govorite, time želi da pokaže da ste joj važni, što je znak privlačnosti. Posebno ako to čini u društvu, samo sa vama. Time vas “izdvaja” iz društva i pokazuje da vas sluša sa pažnjom.

Da li ste stvarno baš toliko zabavni?

Ako se nasmeši svaki put kad je pogledate, i to samo vama, ne gubite vreme – ohrabrite se i počnite razgovor. Slično je i sa smehom – ako se trudi da čuje šta pričate i nasmeje se svakoj vašoj šali, velike su šanse da priželjkuje da joj se obratite.

Gledam i želim tvoje usne

Ako hoda blizu vas, ako vas povede u drugi kafić, hoće da razgovara s vama, traži vaš broj telefona ili često gleda u vaše usne, tu ima nečega.