Venčanje
Profimedia.rs
Venčanje

Profimedia.rs

Venčanje, Foto: Profimedia.rs

- Udala sam se zbog novca. Imala sam jako težak život, tata alkoholičar, mama čistačica, jedva smo sastavljali kraj sa krajem. Ja i brat smo nosili ono što odbace deca maminih gazdi. Upoznala sam veoma bogatog gospodina starijeg 16 godina od mene.

Pošto mi je Bog podario neverovatnu lepotu, on se brzo zaljubio u mene i zaprosio me. Bila sam iskrena prema njemu i sve mu ispričala ali je on prihvatio to da ga ja ne volim i venčali smo se. Dogovor je bio da uvek budem njegova, da ga podržavam i da ga nikad ne prevarim.

Pristala sam. Prošlo je 14 godina. I dalje smo u braku i imamo dvoje dece koja idu u privatne škole, na letovanja i zimovanja, imaju skupu garderobu i igračke, sve ono što ja nisam imala. Moj muž je najbolji otac i suprug na svetu. Ne kajem se. Nisam nikad osetila šta je prava ljubav i leptirići u stomaku. Ali sam zadovoljna jer su moja deca srećna, mama je srećna, moj muž je sretan.

Da li osuđujete ovakav postupak?

Komentari (5)

jelisaveta

14.07.2017 22:06

tebe puca sofer ili batler samo moras da cutis .u ovom clanku ispovesti srecna a na kraju price priznajes da ga ne volis.ipak ima neko sto ti puca penale zar ne i cinite srecnom.

zix

14.07.2017 23:03

Svi su srećni, samo je muž sreTan.

zoks

15.07.2017 07:19

potpuno se slazem imas ti nekog mladeg koji te dobro obraduje tajno

ana

15.07.2017 08:02

najveca je sreca kad su sretni nasi najdrazi . Nasa sreca bez njihove je skoro nemoguća.

Ami

15.07.2017 11:41

A kako djeci objasnjavas tu srecu u kojoj si,jer ti si im primjer za zivot i razvoj. Pa...sto se tice tebe sta ce ti leptirici kad imas pun novcanik jer on i jeste razlog tvoje udaje. Sad ti je vjerovatno jasno da se sve ne moze kupiti,al da si se ti u stvari prodala.