Milomir Marić ispred izolacije
Dailymotion printskrin
Milomir Marić ispred izolacije

Dailymotion printskrin

Milomir Marić ispred izolacije, Foto: Dailymotion printskrin

Naime, vilu "Parova" nedavno su posetili novinari emisije "66 minuta", koja se emituje na francuskoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom "M6".

Šokirani slučajem Željka Stojanovića i njegovim bekstvom iz rijalitija, Francuzi su došli da razgovaraju sa produkcijom "Parova", a prilikom posete zabeležili su kadrove koje gledaoci nikada do sad nisu imali priliku da vide.

Međutim, izgleda da su došli u nezgodnom trenutku, odnosno kada je u izolaciji boravio Zmaj od Šipova. S tim u vezi, oko kamere nije moglo da zabeleži samu prostoriju, ali se zato sve jasno čuje.

- Molim te Mariću, znam da si ti, čujem ti glas! Moramo da razgovaramo! - vikao je Zmaj udarajući u crna vrata izolacije.

Na pitanje novinara da li smeju da zatvaraju ljude Marić nije dao odgovor, niti im dopustio da snime izolaciju.

- Nešto nam krije. Milomir Marić nije nam sve pokazao - zaključili su Francuzi.

 

Komentari (6)

sale

24.05.2016 13:34

Ovi iz hepija ce svi kolektivno da zavrse u zatvoru dvadeset prvi vek a oni zatvaraju ljude u samicu ko da su u zatvoru ali sta reci kad im je gazda Peconi osvedoceni krimos i hohstapler.

Rijaliti

24.05.2016 15:02

Ovo pod hitno treba zabraniti,brukaju Srbiju u instranstvu!

goran

24.05.2016 15:25

Sad ce da nas blokiraju Francuzi u daljim pregovorima sa EU zbog krsenja ljudskih prava! Zamislite reakcije obicnog Francuza kad vidi ovo! Sta ce misliti o nama Srbima?!

Zoran

24.05.2016 19:35

@goran - Eto ti Mariću tvoje Sladje i Vladimira pa neka te vade,uskoro će i JG da vam zabiberi sa svojim snimcima Hasana i Sladje, bežaćeš ti vrlo brzo u Hrvatsku

Banana Republika

24.05.2016 15:27

Nisu Francuzi dosli u pogresnom nego u pravom trenutku da se licnuo uvere u ono sto Hepi tv upravo zeli da sakrije a to je nehumano postupanje sa ucesnicima.Jos se pogodilo da u izolaciji bude Zmaj sa svojom dernjavom pa je utisak buo kompletan.Lepu sliku Srbije je Hepi poslao u svet, nema sta.

Max

25.05.2016 05:26

Pustite i Marićev komentar na snimak, ukucajte u Dailymotion "Marić pušta snimak M6 o izolaciji". Vrlo zanimljivo!