Zmaj Od Šipova
Jutjub printskrin
Zmaj Od Šipova

Jutjub printskrin

Zmaj Od Šipova osnovao stranku, Foto: Jutjub printskrin

Tamo mu se sudi zbog nelegalnog posedovanja oružja, a čim je ročište završeno - krenuo je sa prezentacijom. Predstavio se kao predsednik "Partije prevarenih".

Uskoro kreće u aktivnu kampanju i kandidivaće se za poslanika u Narodnoj skupštini.

- Normalno, da ću se boriti za poljoprivredu i stočarstvo, da ću se boriti za povratak i selo na čelo. Mislim da ću lako cenzus proći. Očekujem puno glasova, mnogo više nego što mnogi misle - rekao je Ilija Grahovac, predsednik "Partije prevarenih", piše ATV.

Kaže da će u kampanji savetovati ljude da se vrate iz grada u selo, farmama i radu na njivi.

Zmaj od Šipova obećava da će u politici predstavljati obespravljene. Pojašnjava da je skraćenica PP višeznačna i da može da se tumači i kao partija povratka prirodi. Pošto je poznat kao kralj stočara, na grbu stranke imaće tele.

Neki od prijatelja došli su da mu ispred suda čestitaju na funkciji.

Poznati advokat i dugogodišnji Zmajev prijatelj jedan je od prvih članova partije. Uveren je da će Zmaj, baš kao i Preletačević u Srbiji, uzdrmati političku scenu na prtedstojećim opštim izborima.

- To je partija pravednih, partija prevarenih, partija poštenih – poštenije pravosuđe, poštenija policija - rekao je Duško Tomić, član "Partije prevarenih".

Grahovac kaže da je “Rođen sam da zabavljam. Vole me svi ljudi i kada je Isusa Hristosa Pontije Pilat sudio, šta on kaže? Oprosti im Bože ne znaju šta rade. Pontije Pilat je bio sud kao i sad ovaj sud, kao institucija jaka. Ja je priznajem, ali ću se boriti pošteno, pravno i pravično za pravično i poštenije pravosuđe.

I baš u tom delu programa nalazi se kvaka od koje zavisi njegova zvanična kandidatura i buduća kampanja. Presudu za navodno nošenje oružja očekuje sutra – i od nje će zavisiti mnogo toga.

Moguće je da u slučaju "Zmaj političar" dođe do preokreta. Njegova politička karijera sada je u rukama Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu.

U slučaju da presuda bude osuđujuća Ilija Grahovac kaže da će odustati od namere da se bavi politikom.

Kaže da će poštovati moralna načela i da se kao osuđenik neće kandidovati. Nedavno mu se sudilo i zbog prodaje oružja, teških telesnih povreda, čak i za izazivanje opšte opasnosti.

Komentari (2)

zmaj pri telefonu

05.12.2017 22:59

opremiti po 5 po 6 žena ..to je zmajić kao ljuta stenaaa...kome smeta moj referat...moje divne riječi....kome smeta moj referat moje divne rijači ???...tetka se sprema nešto da kaže...nemože tetka...NAPUSTI SAHRANU...hahahahaa to može samo legenda. Zmaj živi prekrasan život u šumi sa svojim stadom,na planini među orlovima van dosega civilizacije... nomadi, zdravo se hrani, pije vodu ispod bukve drveta ...legenda ima rijaliti njegov život je rijaliti i baš ga briga za sve...

sandarin

06.12.2017 01:42

Takvi i jesu za skupštine, ništa neobično, još volove da uvede za govornicu i rat može da počne.