Zmaj od Šipova
Alo!/Masanori Jošida
Zmaj od Šipova

Alo!/Masanori Jošida

Zmaj od Šipova, Foto: Masanori Jošida

Ovaj bistar gorštak, koji javnost ne prestaje da iznenađuje neobičnim potezima, odlučio je da osnuje svoju stranku.

- Kada sam došao u moju Republiku Srpsku i moje Šipovo, u razgovoru sa komšijama i prijateljima, i slušajući i gledajući televiziju, video sam neke stvari koje mi se nisu svidele i koje su me zabrinule. Video sam da u Bosni i Hercegovini ne rade važni državni organi, da se političari međusobno svađaju i bore samo za vlast i fotelje, a narod sve teže živi. Posebno me zabrinulo kada sam video da vođe pojedinih stranaka i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske pokušavaju da se zaustavi rad Skupštine, da se napada moj predsednik Milorad Dodik, da se narod poziva da ruši vlast. To me mnogo zabrinulo i naljutilo.

Zbog svega toga odlučio sam da formiram moju - Zmajevu stranku, i da idem na izbore koji će ubrzo doći. Pa, ja sam dobar domaćin - kralj stočara Republike Srpske i mnogo popularan čovek, mene zna svet. Ja sam pravnik, znam šta je politika i država. Ne mogu više da gledam kako napadaju na moju Republiku Srpsku i njene institucije, neki ljudi koji ne mogu da budu ni predsednici mesne zajednice a hoće da budu vlast i da sednu u fotelje. Narodu je dosta laži i galame, narod hoće da radi i bolje živi. Vlast se dobija na izborima, a ne na ulici. Idemo na izbore, pa kome opanci a kome obojci. Narod će da odluči ko će biti vlast - kaže Zmaj od Šipova i dodaje:

- Čim spustim stoku sa planine i pripremim hranu, vraćam se u "Parove". Tamo ću kontaktirati Vojislava Šešelja jer sam ja radikal. Razgovaraću i sa Milomirom Marićem mojim prijateljem i iskusnim novinarom o nekim političkim pitanjima i potezima koje planiram da povučem. Nameravam da iskoristim moju medijsku popularnost, a zamoliću prijatelje iz prošlih i sadašnjih "Parova" i širom sveta da se uključe u moju kampanju. Planiram da Bora Drljača, Era Ojdanić, Lepa Lukić, Đus i još neki pevači pevaju na mojim mitinzima. Moja rijaliti žena Vesna Rivas vodiće političke tribine i kontaktiraće sa medijima, a program će voditi najbolji voditelji moje Hepi Televizije: Jovana Jeremić, Bojana Ristivojević i Anđela Lakićević, a šef parade biće Zmaj od Šipova. U izbore planiram da uložim značajna sredstva i pokazaću ko je "tata igre" a moji obožavaoci će biti uz mene i sav pošten narod u Republici Srpskoj i BiH - naveo je Zmaj.

Komentari (9)

Zmaj i njegovi zmajići

11.10.2017 11:25

Ima jedan njegov zemljak iz Rume koji bi se odlično snašao kao njegov zamenik,čak i liči na njega fizički a ne samo po mentalnom sklopu.

Aha haaa

11.10.2017 11:34

hleba brez motike!!!

Pera Detlic

11.10.2017 13:48

Zmaja za predsednika Srbije.

kad je bal nek je sa muzikom

11.10.2017 14:01

Zašto da ne?!Pa nije ništa lošiji od polovine sadašnjih poslanika.

www

11.10.2017 14:19

@kad je bal nek je sa muzikom - @pa bal je uvek sa muzikom

BOŽE SMILUJ SE

11.10.2017 16:00

NAD GREŠNIM! KO ON STRANKU?

tesanovic tihoir

12.10.2017 04:35

@BOŽE SMILUJ SE - bog se vec smilovao na nas.spremio nam zmaja kao sto nam sveti vasilije ostroski spremi nam alana azarica.mi smo srecni srbi jer niko neimade sto srbin imade.svetog savu svetog vasiliju ostroskog alena a sutra i zmaja.sta reci nego zapjevati jaci smo od sudbine.

MOŽE MIŠKO

11.10.2017 16:29

ALI KOD TVOJIH BIKOVA!

dr. Silvana

13.10.2017 18:40

"Zmaj" (Miš) od Šipova je jadnik i pačenik, koji nema ništa od životinja, nit ga iko voli u Šipovu ali dalje on LAŽE ko pas! Taj monstrum da organizuje stranku, haloooo?!? Poziva sebi jednake ili gore: Rivasku, Eru, Drljaću, Jelenu, Andjelu, Šešelja. Najiskrenije, toliko debila na jednom mestu, toga stvarno nema nigde!