M. M. (60) zlostavljao ćerku svoje ljubavnice!
shutterstock
M. M. (60) zlostavljao ćerku svoje ljubavnice!

shutterstock

M. M. (60) zlostavljao ćerku svoje ljubavnice!, Foto: shutterstock

Slučaj je policiji prijavila majka nesrećne devojčice kada joj je ona sve ispričala i požalila se na majčinog ljubavnika.

- Maloletnicu je pipkao po intimnim delovima tela i tražio da ga oralno zadovoljava. Koristio je trenutke kada bi ostao sam sa njom. Ona je pregledana i lekari nisu utvrdili nikakve povrede po telu. Međutim, pretrpela je psihičku torturu i biće joj potrebna stručna pomoć. Ona je detaljno ispričala inspektorima šta joj je radio čovek koji se viđao sa njenom majkom - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Uhapšenom je određeno policijsko zadržavanje. Kako “Alo!” saznaje, on na saslušanju nije priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret.

- Dalja istraga će pokazati da li je privedeni pipkao i mlađu sestru trinaestogodišnje devojčice. Sa njom će se takođe obaviti razgovor. Majka, koja je slučaj prijavila policiji, bila je van sebe jer je, kako sama kaže, verovala svom partneru - dodaje naš sagovornik.

Inače, M. M. nije do sada imao sličnih krivičnih dela, niti je poznat policiji po nekim drugim.

Uhapšena tri silovatelja

U policijskoj akciji “Ciklon” uhapšena su tri silovatelja. Dva slučaja zabeležena su u Šapcu, a jedan u Smederevu. Njima je određen pritvor do 30 dana. Žrtve su im bile devojčice od trinaest i šesnaest godina.

Save