Žiža Stojanović
Printscreen
Žiža Stojanović

Printscreen

Žiža Stojanović, Foto: Printscreen

Ona je danas pričala sa Milanom Miloševićem:

- A šta si pričala sa Lunom jutros - pitao je Milan Žižu.

- Pa pitala sam je kako je. Ona je jadna jako loše, kaže da je prazna - rekla je Žiža.

Glumica je prokomentarisala i da cela ova situacija između Slobe i Lune nije u redu. Milan je rekao Žiži da je došla Slobina supruga u rijaliti.

- Došla je Slobina žena i uhvatila ih. To je sramno, sramno - rekao je Milan.

- Pa zar je moralo do toga da dođe? Ako si ti oženjen, ćuti i ne se*i. Je l' imaš ženu? Žena mu je simpatična, zamisli kako je njoj bilo. Milane, da li bi uradio svojoj ženi to? Kad ne voliš nekog, prekineš to. Ne poniziš ti samo nju, nego i lično sebe - upitala ga je glumica. 

 

 

Komentari (3)

душка

21.09.2017 17:38

Милан ме јако разочарао,можда је то професионална деформација,али он игра прљаво!Што се тиче Луне,девојка није ништа крива,није она дужна да чува ничији брак!Он је мангуп,хтео би и јаре и паре,е па видећемо шта ће бити даље!

Za Dusku

21.09.2017 18:06

@душка - Ma kako to..ona nije nista kriva ??? A kad je na farmi bio slucaj izmedju Stanije i Kristijana ..onda ste je razapinjali.U cemu je razlika..??I Stanija se mozda zaljubila ,pa su je osudjivali.

buba

22.09.2017 15:55

@душка - Krivica je obostrana, po meni! Realno, Sloba snosi vecu odgovornost jer je u braku, pa samim tim bi trebalo da zna granicu! Ono Izjavljivanje ljubavi, nije montaza, nego ziva istina! Ja mu ne zameram, ima samo 27.g. i potpuno nespreman za brak, a usput ima pored sebe zenu koju ne bih komentarisala, jer bi bilo vulgarno! Luna se zaljubila, ali on joj je dozvolio da nadje put do njegovog srca! Samo da je rekao STOP!!! Pokazao bi da mu supruga znaci, a Luna bi znala gde joj je mesto!