Žiža Stojanović
Youtube printscreen
Žiža Stojanović

Youtube printscreen

Žiža Stojanović, Foto: Youtube printscreen

Jelena Golubović je osporavala glumačku karijeru najstarije ukućanke.

Dok su se prepirale Žiža je svojoj do skoro najboljoj drugarici, izgovorila reči koje nikada u životu nije.

Jelena Golubović

Printscreen

Jelena Golubović, Foto: Printscreen

- Odakle ti ideja? Odakle ti ideja, bre?! Marš! Sram te bilo! Kurv*tino jedna! - izgovorila je Žiža, nakon čega su zadrugari počeli da vrište od smeha, jer ovu psovku nikada ranije nisu čuli od nje.

- Ja sam 40 godina prvakinja! Jelena sram te bilo, obavesti se ko sam ja! Sve sam ostavila i brak i ćerku koju više nemam, da bih pravila karijeru! Teško tebi od mene! Producent? Ti si k*rac, a ne producent! Aj pi*ku materinu, postala sam budala deco! - zaključila je glumica.

Komentari (12)

Ana

11.11.2017 13:56

Lepo joj je Ziza sasula istinu u lice.Stalarka je dobila po nosu,jer ima babu,a Zizu kinji.Mogu zamisliti sta radi s njom kad su sami,jer je i sa majkom na ratnoj nozi,a ovo je samo predstava porodicne "harmonije" za narod.

MAČIĆ

11.11.2017 14:04

@Ana - EVO DOKAZA KOLIKI JE LICEMER ŽIŽA, I DZPEUVLAKAĆ. KAKVE JOJ JE SVE ODVRATNE PSOVKE I KOMENTARE UPUTIO MIĆA, A ONA SAMO ŠTO MU NE LJUBI STOPE. ČIK NEK NJEMU KAŽE a imala bi pokrića SVE OVO ŠTO JE RKLA JELENI. ZENA NEMA NI MALO DOSTOJANSTVA. PLJUNULA JE SAMA NA SEBE ULASKOM I PONAŠENJEM U OOM RIALITIJU.

Živko

11.11.2017 14:35

@Ana - @macic- Glasaj ti i dalje za tvoju Jecu i kukaj na malu penziju.Skup ti je hleb,a daješ dva hleba za jedno lažno glasanje.

vox

11.11.2017 19:35

@Ana - Da li ti gledas Zadrugu? Dok je Ziza jela Mica joj govorio ,,jedi droljo,, i jos mnogo toga i kada je pristala da se skine i seta u kupacem,on je prihvatio i naucio sta treba da kaze Jeleni,da li ti uopste gledas Zadrugu ili samo lupetas komentar,Ziza je prihvatila Micino ponasanje i psovke prema Jeleni,zato sto joj je on to rekao da treba da radi,da li treba dalje bilo sta reci.

Manja

11.11.2017 14:49

Slatko sam se nasmejala.Stalarka,koju niko ne zarezuje,pa ni rodjena braca,proziva Djilasa za finansiranje njenih gluposti,koje traju jedno izvodjenje.Niko je ne sljivi 1%,jer je niko i nista i pokusava da koristi stare tatine veze,ali je svi u sirokom luku izbegavaju.Psihopata sa promasenim zivotom,koja se vucara po rijalitima i sudovima i od toga zivi.Belosvetski sljam,koji vara banke,drzavu,svoje glasace!

vox

11.11.2017 19:38

@Manja - Da li ti uopste gledas Zadrugu , nasmejala si sve sa komentarom,toliko mrzis doticnog ucesnika u Zadruzi,da gubis objektivnost,predpostavljam da ti je Mica olicenje kulture,demokratije,postovanja drugih vera i naroda,kulturne konverzacije itd.ha,ha,ha...

Ima nas

11.11.2017 14:58

veliki broj koji smo išli u pozorište i pratili dešavanja, premijere i po nekoliko puta odlazili na omiljene predstav. Žiža je, ipak, ostala Cana Fontana, ali će je ova zadnja uloga u Zadruzi zaseniti. Šteta što je i u ovoj predstavi samo stažista jednog lošeg čoveka - Miće.

tako mi liči

11.11.2017 17:32

@Ima nas - @ima nas..Pa kako ne naučiste da je igrač beznačajne uloge bez teksta STATISTA a ne stažista? Pre će biti da vi nikad niste bili u pozorištu a i školu niste voleli.

Dragan,Niš

11.11.2017 16:57

S Pržulj više ništa ne može osim da psuje i to najgore i pljuje.Pročitali su ga svi pa sada Žižu,ženu u devetoj deceniji izvrgava ruglu i kao malom detetu suflira kako bi radila najgore stvari,i verujući da je to samo uloga!!

Ja

11.11.2017 19:57

DA LI CE IKO DA ZAUSTAVI OVOG STAKORA RUGOBU!?., DA PREKINE SA PROVOCIRANJEM I MANIPULISANJEM OVE ZENE!!., DA LI JE OVAJ IZROD KRETEN SVESTAN, DA CE CIM BUDE NAPOLJU, GLAVU DA MU POLOME., IDIOT DEBILNI ISKRIVLJENI!!NAPOLJEE!!!!

mileva

11.11.2017 22:15

zgrožena sam žitom fuj kakva kvarna babetina lazljiva fuj kvarna do bola stipsa ne bi dala deci samo zdere fuj prljava ne kupa se dvolična fuj fuj kakva je to glumica