Miša Tumbas, juče ispred zdrade VMA
Aleksandar Dimitrijević
Miša Tumbas, juče ispred zdrade VMA

Aleksandar Dimitrijević

Miša Tumbas, juče ispred zdrade VMA , Foto: Aleksandar Dimitrijević

Čim je saznao da je Duško Vujošević završio u bolnici zbog problema sa šećerom i bubrezima, pred zgradom Vojnomedicinske akademije juče se u kompletnoj košarkaškoj opremi Partizana pojavio legendarni navijač crno-belih Miša Tumbas.

Vidno potresen i zabrinut, Tumbas je cupkajući iščekivao vreme posete kako bi zagrlio Vujoševića, poželeo mu brz oporavak i kao i uvek izmamio mu osmeh.

I dok nam je s puno emocija govorio o Vujoševiću, Miša nije skidao pogled sa prozora bolesničke sobe u kojoj već četvrti dan leži trener Limoža zbog dodatnih analiza.

- Život bih dao za mog Duleta! Kad god je meni bilo loše, Dule me je obilazio, pomagao mi je. On mi je najviše pomagao. Zabrinut sam i jedva čekam da ozdravi. Jako mi je teško što je u bolnici. Mene Dule najviše voli. I ja mnogo volim Duleta. Dule, ozdravi. Dule, ozdravi - ponavljao je kao molitvu Tumbas.

Vujošević je nedavno u izjavi za „Alo!“ na pitanje da li se čuje sa ljudima iz Partizana odgovorio:
„U kontaktu sam sa Miroslavom Gajićem (Miša Tumbas). Volim da pričam s njim i veoma mi je drago kad ga čujem.“
Ovo prijateljstvo, koje traje decenijama, potvrđuje se i u teškim trenucima. Za primer mnogima.

Duško Vujošević

Aleksandar Dimitrijević

Duško Vujošević, Foto: Aleksandar Dimitrijević

 

Vujošević za „Alo!“: Borim se za brz povratak na teren!

Duško Vujošević, proslavljeni košarkaški trener, oseća se dobro, iako lekarske analize i rezultati ukazuju na pogošano zdravstveno stanje u odnosu na raniji period. Vujošević sve to stojički izdržava, kažu da nije prohtevan pacijent, ali i da je vedar i raspoložen. Legenda crno-belih leži na odelenju nefrologije i iz bolničke postelje u razgovoru za „Alo!“ pojašnjava razloge zbog kojih se našao na VMA. - Obavio sam uobičajene kontrole u vezi sa šećerom i bubregom. Analize su pokazale da se stanje pogoršalo. Da bih mogao da živim i radim kvalitetno, da se stavim u radnu funkciju, morao sam da preduzmem određene korake - smirenim tonom je izjavio za naš list trener Limoža.

Komentari (1)

MILE

07.07.2016 02:09

KMISA TUMBAS JE PAMETNIJI I POSTENIJI OD SVIH SRPSKIH POLITICARA I MINISTARA