Nemanja Marković
Promo
Nemanja Marković

Promo

Nemanja Marković, Foto: Nova stranka

“Omladinac” Zorana Živkovića ucenjivao je M.R. tražeći da mu isplati 5.000 evra i preteći da će u suprotnom u javnosti objaviti njegove kompromitujuće fotografije. Kako saznajemo, reč je o fotografijama seksa poznatog fudbalera, koji je Markoviću početkom meseca uplatio 300 evra, ali je ovaj nastavio da insistira da mu se uplati cela suma.

Nemanja Marković

Promo

Nemanja Marković, Foto: Nova stranka

Kod uhapšenog su pronađeni mobilni telefon sa snimcima M.R., kao i kompletna prepiska.

Povodom ovog slučaja, kontaktirali smo lidera Nove Srbije Zorana Živkovića koji nije želeo da govori za naš list.

 - Odavno ne dajem izjave za Alo! - bilo je sve što nam je rekao Živković.

Oglasila se Nova stranka

Povodom hapšenja  predsednika beogradskog Kluba Foruma mladih Nove stranke - Nemanje Markovića, zbog sumnje da je ucenjivao poznatog fudbalera, u međuvremenu se saopštenjem oglasila i Nova stranka iz koje tvrde da Marković više nije njihov funkcioner. U stranci izražavaju osudu i zahtevaju najstrožiju kaznu, ukoliko se utvrdi da je Marković zaista odgovoran za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

- Napominjemo da Marković nije funkcioner Nove stranke, kako neki mediji navode. Marković je sa pozicije predsednika beogradskog Kluba Foruma mladih smenjen pre dva meseca, nakon što je Predsedništvo Foruma mladih iniciralo disciplinski postupak protiv njega, a onda ga i jednoglasno razrešilo funkcije. Disciplinski postupak je iniciran zbog višemesečne Markovićeve neaktivnosti, postupanja koja nisu u skladu sa pravilnicima Foruma mladih, kao i zbog toga što je na izborima za predsednika Republike Srbije 2017. godine javno podržavao kandidata iza kojeg nije stala Nova stranka. Nova stranka se od osnivanja bespogovorno bori protiv svake vrste kriminala i kriminalaca. Otuda, zahtevamo od policijskih i pravosudnih organa brzu i efikasnu reakciju, kao i najstrožiju kaznu za Nemanju Markovića ukoliko se utvrdi da je odgovoran za krivično delo iznude - piše u saopštenju.

 Živković laže!

Iako su u saopštenju insistirali na tome da Nemanja Marković već dva meseca nije njihov funkcioner, na sajtu stranke je njegovo ime sa sve fotorgafijom i finkcijom stajalo sve do momenta kada je Alo! objavio tekst o skandalu omladinca. 

Marković ipak i dalje deo Nove stranke

Printskrin

Marković ipak i dalje deo Nove stranke, Foto: Printskrin

Živković je tada naložio da Markovićevo ime i prezime hitno budu uklonjeni sa zvaničnog sajta NS što je i učinjeno, ali mi smo ga preduhitrili, a kao dokaz govori i ova fotografija.

Komentari (8)

Kalča

07.03.2018 10:44

Pa imao od koga da nauči zanat. Njegov lider se ceo život bavio nečasnim poslovima i niko da mu stane na rep.

Dule

07.03.2018 10:44

Kakav mu je vodja nije ni čudo..

Lav

07.03.2018 11:29

Nisam razumeo,sa kojim snimcima ga je ucenjivao. Njih dvojica u sex snimcima ili....

Igor

07.03.2018 12:04

Koliko znam taj je smenjen odavno

Marija

07.03.2018 12:06

Ma dajte ljudi, taj je zbog disciplinskog postupka iskljucen iz Nove! Ne sirite dezinformacije.

zagor

07.03.2018 12:36

Pa kakav vodja,propaluca sa tri padeza,takvi i sledbenici!!!Kako se sete da se vrate u politiku kad potrose ukraden novac!!!(Djilas,Zivkovic,Jeremic)??

Andrija

07.03.2018 15:29

Odakle vam dokazi za ove budalastine?

Nikola

07.03.2018 18:48

Ma dajte ljudi preterujete. Ne moze Zoran biti odgovoran sto neko punoletno lice krsi zakon u svom privatnom zivotu. A i koliko sam razumeo on je disciplinskim postupkom izbacen iz te stranke.