Jelena Karleuša
Printskrin TV Prva
Jelena Karleuša

Printskrin TV Prva

Jelena Karleuša, Foto: Printskrin TV Prva

Karleuši je zasmetalo što je jedna kandidatkinja otpevala pesmu Šemse Suljaković "Svako me proleće na tebe seti".

- Kada već pevaš ove seljoberske pesme, onda ih barem zakivaj onako kako one i treba da se pevaju, a ne ovako da mjaučeš! Te pesme se ne pevaju ovako. Ili rokaj kao Šemsa, ili nemoj da biraš Šemsine pesme! Ovo je bilo mlako, a gluva nisi - bila je oštra Karleuša. Zbog njenog komentara žiri je nastavio da raspravlja o "seljoberskim pesmama", umesto da ocenjuje kandidatkinju.

Prvi se pobunio Aca Lukas:

- Ne mogu da verujem da si pesme koje idu pod znakom Južnog vetra nazvala seljoberskim. Da se taj Južni vetar nije pojavio kad se pojavio, ja bih verovatno bio kuvar, a ti radila u butiku. To može da bude sve, samo ne seljoberska pesma. Južni vetar je napravio osnovu produkcije koju mi sad radimo!

Zvezde Granda

Printskrin TV Prva

Zvezde Granda, Foto: Printskrin TV Prva

- A kad je postavio osnovu? Koja je sad godina, koji vek? Kakve ti veze imaš s Južnim vetrom? Dokle više ta prošlost, hajde malo da gledamo u budućnost! Zato i ne možemo da nađemo zvezdu kad klinke pevaju ovakve pesme. Ova muzika nije kulturna - protivila se Karleuša, a u Lukasovu odbranu stala je i Snežana Đurišić.

- Sve što traje dvadeset godina sad je seljobersko! Jeco, to su ružne reči. Šta je po tebi kulturna muzika, Jelena jesi li ti bre normalna? Ženo božja, postoji muzika koju voliš i koju ne voliš! - besnela je Snežana.

- Ja sam sigurna da Jelena ne bi ovo govorila da je neko došao i te iste seljoberske pesme otpevao tako da nju baci u trans! - dodala je Marija Šerifović, ali JK nije odustajala od svojih stavova.

- Muzika Južnog vetra je šund, zato nikada nije ni bila emitovana na nacionalnoj televiziji! Nemojte da pevate šund, ua šund! - drala se Karleuša, koja se posvađala i sa Sašom Popovićem i Bosancem.

U naredni krug takmičenja prošli su sledeći kandidati:

1. Denis Bagavac

2. Nadica Vermezović

3. Hana Mašić

4. Nilvesa hajdarević

5. Stefan Bakterović

6. Nero Delić

7. Svetlana Žeželj

8. Namik Husnić

9. Filip Jovanović

10. Arnela Malkoč

 

Komentari (6)

KIKI

03.01.2017 11:15

O CEMU PRICA JELENA KARLEUSA. ONA SVE NAPADA.,PLJUJE.VREDJA PEVACE, KOMPOYITORE, MLADE PEVACE.SAMO ONE KOJI PEVAJU NARODNU ,MUZIKU. NJOJ NIJE MESTO U ZIRIJU I BRZO TREBA SASA DA JE IZBACI,,DA NE NAPRAVI OGROMAN PROBLEM GRAND PRODUKCIJI. A PO KOJIM PESMAMA JE ONA POZNATA.KO JE SLUSA.

Amater

03.01.2017 11:30

@KIKI - PA KO BI GLEDAO PINK I GRAND DA NEMA OVIH NAMESTENIH DIJALOGA I PODBADANJA IZMEDJU ZIRIJA.OVAJ SUND MOGU DA GLEDAJU SAMO PENZIONERI I LJUDI KOJI IMAJU MALI NIVO INTILIGENCIJE.

maks

03.01.2017 11:41

......a kakve su njene pesme....joj pa da se ne skida gola ....

Misa Dzakovic

03.01.2017 11:47

Možda devojka koja se obukla kako kaže g-đa Karleuša po njoj liči na prodavačicu, ali g-đa Karleuša mora da zna da su ukusi različiti i da se svako oblači onako kako mu odgovara i možda devojka nije mogla iz određenih razloga da se obuče kao g-đa Karleuša koja može sve jer ima odličnu platu. Strašno, kako je vređala devojku. Da sam neko, a nisam, isključila bih g-đu Karleušu iz žirija jer vređa i nema lepe reči za kandidata iako on možda i nije za zvezdu.

donkihot

03.01.2017 13:23

Pitanje za Popovića: Da li je svrha ovog serijala da narod gleda ŽIRI Zvezde Granda ili kandidate koji žele da se ostvare u muzici. Ovo sa JK je sprdnja. Šta ona izigrava. Ako žiri ovako nastavi raspravu , bolje promeniti naslov emisije u ,,Mudrosti Grndovog žirija,, ,jer izgleda da su takmičari zbog žirija a ne žiri zbog takmičara!

Igracke

03.01.2017 13:54

Karleusa je sebe digla na nivo institucije,za nju su svi i sve igracke koje joj se svidjaju ili ne!Pa sto da ne?Ko uspe da izgradi takav stav i gard,i bez problema i eufemizma u brk zbritvi sta god hoce i kome hoce,a pri tom traje,treba mu samo skinuti kapu!!Ko misli da je lako-neka proba!