Žika Šarenica
Alo!/Rajko Ristić
Žika Šarenica

Alo!/Rajko Ristić

Žika Šarenica , Foto: Rajko Ristić

Žika je, predstavljajući mlade tenisere, malenoj Eleni iz Aranđelovca poručio da bude kao Ana Ivanović kad poraste, kako bi se dobro udala.

Potom je dečaka pored nazvao novim Švajnštajgerom i upitao ga da li mu se Elena sviđa jer je zgodna i lepa, zbog čega se devojčica postidela.

- Ma, imam neku drugu bre - odgovorio mu je dečak.

Voditelja su zbog neprimerenog komentara korisnici Tvitera žestoko kritikovali, nazivajući ga podgrdnim imenima i pozivajući nadležne institucije da reaguju.

 

Komentari (4)

Aleksa

25.07.2016 12:10

Kako da ne, nadlezni da reaguju. Covek nije mislio nista lose, siguran sam. Jedna od najnormalnijih i najlepsih emisija je Sarenica. Ako cemo da reagujemo, krenimo od toga prvo nek ukinu Parove i Farmu gde se najvece grozote desavaju. Nek zabrane Mimi Mercedez, Karleusu i ostale slicne nakaze koje propagiraju najvece ljudsko dno

Pingvin sa Maldiva

25.07.2016 15:06

@Aleksa - Pobrkao si loncice... Pink i Happy su privatne tv i same se finansiraju, a ja ne zelim da finansiram ovakvu spodobu i primitivnog, neobrazovanog seljka kao sto je Zika na nacionalnoj tv , koji svake godine na Bozic cestita Uskrs...

momazver

25.07.2016 12:12

Žika Seljak - CAR! Rek'o SVE što pravi narod misli...a ne koje kakve šmizle i šmizljivci!

Ivana

25.07.2016 14:53

Zika je pravi predstavnik naseg mentaliteta... Zatucanog i neobrazovanog. Ako si zena jedina svrha tvog postojanja je udaja i radjanje... Kako da ne... Umesto da se salje poruka ucenja, napretka, konstantnog rada na sebi... Narod gleda ovakve gluposti. Za ovakve izjave se ostaje bez posla u pravno uredjenim zemljama. Sramota me je sto sam iz ove zemlje.