alo hronika policija nesreća tragedija
Alo!
alo hronika policija nesreća tragedija

Alo!

Ilustracija: Alo!

Kako saznajemo, Petrović koji je upravljao "fijat mareom", pravdao se da je od deteta pomislio da je pas, pa da ne bi prosuo trešnje iz gajbica kojima je napunio automobil, odlučio je da ne koči!

U domu porodice Marković jecaji paraju nebo. Mnogobrojna rodbina, susedi i prijatelji došli su da pomognu oko sahrane i da pokušaju da podele bol sa roditeljima tragično nastradale Aleksandre.

Majka Radovanka (21) zanemela je od bola, dok otac Borisav (28) besciljno luta dvorištem u neverici da njegove mezimice više nema.

- Dete je pošlo za babom da bace smeće oko 19 sati. U tom momentu ovaj je naleteo. Vukao je 50 metara tako upetljanu pod točkovima. Ma nije uopšte kočio! Pogledajte na putu, ima samo njene krvi, vidi se i zgnječena jagoda koja joj je ispala iz ručice. Da nisam otišao u bolnicu za detetom, ja bih mu presudio što mi ubi unučicu - guši se deda Zoran Marković u suzama.

Kako pričaju mnogobrojni svedoci koji su odmah izleteli na ulicu kada su čuli udarac, Miroslav Petrović bio je u pripitom stanju.

- Zaklinjao se da nije video dete, već da je mislio da je pas. Kaže da nije hteo da prospe gajbice pune trešanja. Pa i kera kada vidiš na ulici, zakočiš da ne ubiješ živu dušu. Svi ga znamo u selu. Ima voćnjake, a i Zoran, devojčicin deda, nedavno je išao kod Miroslava u branje trešanja - pričaju susedi i rodbina koji su se okupili ispod šatora u dvorištu porodične kuće Markovića.

Uprkos silovitom udaru, malena Aleksandra davala znake života. Nažalost, nedugo po dolasku u šabačku bolnicu, zbog težine povreda dete je preminulo. Sahrana devojčice trebalo bi da bude obavljena danas na lokalnom groblju u Nakučanima.

Po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca u Šapcu, Miroslavu Petroviću određeno je policijsko zadržavanje, a u zakonskom roku biće predat na saslušanje.

Komentari (12)

Sanja_Bgd_Bre

02.06.2017 19:57

Monstrum,koji moze da zgazi psa,moze i dete(sto je naucno i dokazano),to je covek egoista i bez trunke emocija,vise mu je zao tresanja,nego deteta!!! Time sto se sad vadi,da je mislio da je pas,time je priznao,da je znao,da je dete u pitanju!

IVAN

02.06.2017 20:44

@Sanja_Bgd_Bre - Pa bolje daje bilo kuče nego dete šta lupate vi kučkari.

deda iz Nis

03.06.2017 01:30

@Sanja_Bgd_Bre - @Ivan- Kad sam video koliko minusa je zaradio tvoj komentar ja sam se zabrinuo.Ne mogu da verujem da duplo vise ima ovih sto vise vole kučice nego decu.Kud plovi ovaj brod?

Nebojša

02.06.2017 20:16

За овакве монструме не постоји адекватна казна.

bimpo

02.06.2017 20:50

@Nebojša - Postoji kazna.Ja bi ga stavio na takve muke da preklinje da ga ubiju.

Драгомир

02.06.2017 21:15

Да просто човек не верује шта чита!Изглед детета и кучета је као небо и земља!Који ђаво је и баба повела унукицу да баце ђубре?Овај проклетник ће да одглуми кајање.Пашће и оно да се куне у мајку да више неће.Добиће неку годину робије и због доброг владања ете га на слободи.А ОНДА НЕКА МУ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ КАДА СЕ ПОЈАВИ ...

zeljko

02.06.2017 21:26

Saucesce porodici! Poruka dedi ubijene malecke:" deda bolje bi ti i lakse u dusi bilo da si odmah presudio monstrumu,ovako ces se do kraja zivota kajati sto to ne uradi!

maja

03.06.2017 16:12

@zeljko - Ma da. Bas si pametan.Da covek zavrsi u zatvoru zbog budale? Razumem to, ali postoji nesto vise sto ce sprovesti pravdu, ovako niste nista bolji od ovog.

Milena

02.06.2017 22:43

Nemam reci, bolje da nisam ovo procitala! Lose mi je!

Mursh

02.06.2017 23:39

A sta, u redu je zgaziti psa? U redu je biti krvnik i zgaziti bilo koga? U drzavo, satri se do koske!

Mila

06.06.2017 23:45

E istrulo ti dabogda sve voće i osušilo se ako bog da a i ti isto

Nikola

07.06.2017 11:19

Kao prvo djelim neizmjernu tugusa nesretnom porodicom a gdin komsija pa i da je ne znam ja sto vidio trebao je da stane, nije u reduizimati bilo ciji zivot pa ni na ustrb "kesice" tresanja. Doticni ce za koju godinu slobodno setati istom tom ulicom a tuga roditelja bice vjecna ...