Zoran Krasić
Dejan Briza
Zoran Krasić

Dejan Briza

Zoran Krasić, Foto: Dejan Briza

Poslanik Srpske radikalne stranke Zorana Krasić žestoko je opleo po glasačima Srpske napredne stranke nazvavši ih mazohistima koji mrze decu i unuke.

S druge strane, poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović tvrdi da je Krasić kroz svoje primitivne dosetke navikao da vređa svoje političke protivnike.

Zoran Krasić

Printskrin

Zoran Krasić, Foto: Printskrin

Poslanik radikala se raspisao na na društvenoj mreži Tviter ne štedevši uvrede za birače svojih političkih protivnika.

- Birači SNS-a su dokazani mazohisti koji mrze i decu i unuke. Za 20 evra na dan izbora godinama se odriču 10% plate i penzije i uživaju u tome - napisao je Krasić.

Vladimir Đukanović

Petar Marković

Vladimir Đukanović, Foto: Petar Marković

S druge strane, poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović je, komentarišući pisanije Zorana Krasića, istakao da poslanik radikala nikada nije razumeo šta je to politika i kako se vodi država.

- Građani, apsolutno, nisu mazohisti već trezveni ljudi koji dobro razumeju šta je politika što Krasić nikada nije razumeo. A bili bi pravi mazohisti kada bi slušali njegove besmislene dugačke govore za koje on jedini na ovom svetu smatra da su duhoviti - kazao je poslanik SNS-a za “Alo!” i dodao da Krasić nikada nije razumeo kako se vodi država.

- On je navikao da kroz primitivne dosetke i vređanje svojih političkih protivnika pokušava da igra na kartu onog najprimitivnijeg - zaključio je Đukanović.

Komentari (7)

Anna

10.08.2017 01:12

Ovaj Djukanoci bi mofao bar nos da depilira, mnogo ruzan i zapusten covek.

vitez

10.08.2017 11:19

@Anna - Da, ali eto zna kako se vodi država. Znaju SNS-ovci sve, znaju i da je namo dobro, mlate oni prazni slamu i ubeđuju narod da će iz te "slame" ipak ispasti po neko zrno.

Duća

10.08.2017 09:32

Наравно да Красић не разуме издајничку политику и политичаре који цене Харадинаја поготово кад изјави Ђука да је Харадинај мања мука...

Agora

10.08.2017 10:14

Pozdrav za Gospodina Krasića. Pravi narodni predstavnik, koji oseća njegov puls.

Srbin

10.08.2017 10:14

Krasiću je svaka zlatna. Svako njegovo izlaganje u Narodnoj skupštini vredi poslušati jer ima šta pametno da se čuje, za razliku od ovog molera amatera.

Amater

10.08.2017 11:17

SLAZEM SE SA KRASICEM ALI JE BAREM TREBAO ISTINU DO KRAJA DA KAZE DA SKORO SVE STRANKE TO RADE U POSLEDNJIH 30 GODINA.NEKOM PARE NEKOM FUNKCIJA NEKOM UPRAVNI ODBORI.ZASTO VI NOVINARI JAVNO NEKAZETE DA RAZNI UPRAVNI ODBORI MESECNO OCERUPAJU SRBIJU ZA DESETAK MILIONA EVRA.

najbolji

10.08.2017 16:22

i najkulturniji, sveznalica Krasic,mada ne volim SRS.Hvalamu za ove recina tviteru!