Zorica, Gastoz i Ante u klinču
screenshot Dailymotion
Zorica, Gastoz i Ante u klinču

screenshot Dailymotion

Zorica, Gastoz i Ante u klinču, Foto: screenshot Dailymotion

Naime, Ante Gotovac zamerio je Gastozu što su Zorica i on pojeli skoro sve iz frižidera toliko da je ostalo malo hrane za ostale ukućane.

Gastoz je u svom maniru počeo da ismejava cimera rečima, "Jadan Ante Gotovac, nema šta da jede", a potom je Gotovac uputio salvu uvreda Marinkoviću i Dukićevoj.

- Nap**i mi se ku**a klošaru. Jadniče - rekao je Gotovac potom se uneo u lice Zorici kojoj je poručio da je mrzi cela nacija, nakon čega ga je ona polila vodom, a Gastoz je momentalno nasrnuo na cimera kako bi odranio svoju dragu.

 

Ukućani su sprečili da dođe do većeg incidenta, a Ante i Gastoz su se i dalje prepirali i unosili jedan drugom u lice. Međutim, situacija se ubrzo smirila.

 

Komentari (4)

Seka

12.06.2016 14:57

Ovaj Gastoz je jedan ulicar nevaspitan, narkoman a izgleda kao idiot, usne tanke oci vodnjikave suvise razmaknute, fuj a ova njegova klasicna sponzorusa, uostalom uvek je ceka neki deka tipa deka Adam.

lola

12.06.2016 16:17

Doticna operisana persona jedino na ovaj nacin moze da se uda. Da nekom plate da je ozeni! Cmizdri, slini, mama ja sam tvoja devojcica, jao, jao ...a mami je verovatno zabranila da se pojavljuje po emisijama, da ne vide svi o kakvoj se sirovini radi. Jadni buljavi patuljak...bice gori od njegovog Djure.

lola

12.06.2016 18:25

gastoz i zorica su dva bolesna i zla olosa !

biba

13.06.2016 09:44

gastos i zorica su idealan par,dva teska olosa i sljama !