Incident u Zadruzi
Printscreen
Sanja i Miljana se svađaju

Printscrren

Sanja i Miljana se svađaju, Foto: Printscrren

Miljana Kulić danas je glavna akterka baš svake svađe . Ona je razmenila niz uvreda i "niskih udaraca" sa Sanjom Stanković.

Nišlijka se prvo posvađala sa Slobodanom Radanovićem i Lunom Đogani a odmah zatim nastavila raspravu sa plavušom. Sanja je Miljani još danas u toku sastanka zamerila to što je uputila niz ružnih reči na račun Mikija Đuričića.

- Opajdaro. Svi znaju ko si ti, ceo svet zna ko si ti. Došla si ovde da glumiš lezbejku. Zbog te priče misliš da ostaneš u rijalitiju - rekla je Miljana.

- Vidi na šta ličiš. Ti si morž, nasukani morž. Meni je drago što je Jovana tu, a ti nikad nećeš imati ljubav kakvu ja imam. Tebe samo majka može da voli. Tvoj ceo život je ovde, ti bi du*e prodala da ostaneš ovde, ja ne bih - odbrusila je Sanja Kulićevoj, kojoj se nekoliko puta unela u lice, zbog čega su pojedinci pomislili da će doći do fizičkog okršaja.

Verbalni sukob, na svu sreću, nije prešao u fizički, a za svaki slučaj i Jovana Tomić Matora bila je u pripravnosti kako bi sprečila Sanju da prekrši pravila "Zadruge" i nasrne na MIljanu što, po svemu sudeći, nije ni imala za cilj.

Kako je izgledala ova žustra rasprava dve zadrugarke pogledajte u snimku koji sledi:

 

Komentari (5)

Ivan

05.03.2018 11:40

Sanja je vrh riba, izgleda fenomenalno!

Zasavje

05.03.2018 17:01

@Ivan - Istina samo sto ne pali se na Ivana ,Marku,Janku itd...vec na Matoru,Dragicu,Nadicu itd...hahahahha Ona lepa hahahhahah pikinezer

Pera

05.03.2018 20:52

@Ivan - O ukusima ne vredi raspravljati ali tebi treba zesca dioptrija !!!

Mirjana

05.03.2018 12:17

Ova Sanja se toliko pravi vazna a svi smo konstatovali i da nije lepa, da je niska i da nije nikakva riba. Povrh svega se smuca po ovom gradu i ko zna kako zaradjuje, i sama je pominjala neke sumnjive tipove koji vrebaju upravo takve devojke kao sto je ona. Nijedan decko fini, kulturan, obrazovan nju nebi hteo.A evo i u zadruzi zasto nijedan decko nije hteo da budes njegova devojka, takve kao ti su za jednu noc a nece ih muskarci za vezu.

LEON

05.03.2018 14:01

Dokle cemo da gledamo tu ometenu Miljanu? Vec je postalo degutantno njeno ludilo i urlanje.Treba na lecenje,a ne da bude u medijima.Njeni roditelji,umesto sto skupljaju kajmak preko njene bolesne grbace,bolje da joj pomognu,nego da ide u jos vece ludilo.