Zerina Hećo
TV Happy
Zerina Hećo

TV Happy

Zerina Hećo, Foto: TV Happy

Učesnica rijalitija "Parovi", Zerina Hećo, napustila je šou zbog zdravstvenih problema, ali se juče putem telefonske veze uključila u program.

Ona je prvo poručila svom suprugu Nikoli Lakiću da ga voli i podržava, a zatim je otkrila i da je dobila poziv od Ljube Pantović.

- Da, istina je, zbog toga sam odložila put za Beograd. Ne želim da radim protiv vas, vi ste mene zaštitili, znate od koga i čega. Ljuba je htela da ja gostujem u njenom lajvu, da se kao operem pred narodom. Ja to hoću da uradim kod vas u emisiji - rekla je Zerina.

Nakon ove izjave voditeljka je rekla Zerini da će produkcija uvek biti uz svoje učesnike koji su joj bili lojalni.

Komentari (6)

Redosled

25.06.2017 16:06

Ako ćemo pravo, Zerina po količini gluposti koju je pokazala, može da konkuriše samo Aleksandri Čabarkapa Dragojević Vuletić-Subotić. Dok je kada su zloba, pakost i podmukla filosofija u pitanju, ubedljivo prvo mesto, pa posle njih, prazno, prazno, prazno podelile Vesna-gica i ona što pokušava čovjek biti, Slađa, djevojka od ovaca i probisvet, neviđen na prostorima ex Jugoslavije.

mimmmliZ

25.06.2017 16:39

@Redosled - Rekla je Ljuba da joj je ova vimenka u pozivu rekla da su joj oduzeli dijete zbog psihičke nestabilnosti.

redosled dva

25.06.2017 21:16

@Redosled - Preskočio si Dalilu jer je to najzlobnije stvorenje koje postoji užas jedan. Čim zine zlo izlazi. Za sve ove mesece koliko ih gledam ništa dobro ni pametno od nje ne čuh. Aleksandra se dosta popravila u odnosu na raniji period. Drago mi je zbog toga.

saj

26.06.2017 07:32

@Redosled - a ko je ova???

MAČIĆ@SVIMA REDOM

26.06.2017 10:29

@Redosled - ONAJ KO VIDI ZLO U BILO KOJOJ OSOBI, SAVRŠENO JE ZLOBNIJI OD ISTE. NA PRIMER; DALILA APSOLUTNO NIJE ZLA. MAPROTIV SVIMA KAŽE U LICE ŠTA MISLI I KOME SE NE SVIĐA, DALILA JE ZLO. E PA NEĆE BITI.

TRTA@REDOSLED DVA

26.06.2017 15:32

Dalila je nevidjeno pokvarena,zla, perfidna i prefrigana osoba,koja radi pobede ce ici preko mrtvih.Videlo se i nocas!Koja laz i patetika oko Vesne,podmetacina Mladenu.Jedna prosjakinja,koju je Mladen izvukao,a ona sada perja i sve fejkira.Dejan je samo njen pavijan na povodcu.