Nikola i Zerina
Printscreen
Nikola i Zerina

Printscreen

Nikola i Zerina, Foto: Printscreen

Oni su podlegli strastima i već nekoliko puta su vodili ljubav u spavaćoj sobi.

Iako su oni mislili da su svi u to vreme spavali i da nisu primećeni, ubrzo su ukapirali da su ih zapravo skoro svi videli u akciji.

Ovo je više pogodilo Nikolu, kome je bilo jako neprijatno jer je možda i njegova majka u to vreme gledala "Parove".

Zerina je ovo odbacila, a celu situaciju je prokomentarisala i Aleksandra Subotić.

Ona je rekla da je i Davida bilo sramota, kao i Lakića, i da su njih dvojica isti.

Komentari (4)

mimmmli

14.06.2017 07:40

Žene i majke,obje imaju žensku djecu od 3 godine koje će ovo sigurno kad tad vidjeti,šta će im moći prigovoriti kad budu za 15-6 godina one MOŽDA njih gledale u ovakvim scenama?Još ih babe žale i daju im podršku,mlate o teškom djetinjstvu, opravdavaju ih, kao i Macu ,ona bar nema dijete,fuj i one i svi koji ih podržavaju.Da im sinovi dovedu ovakve bi li bile sretne?Još kad bi im kalašture ostavile unučad zarad šoa,bi li ih podržavale i onda?Momke sram a njih ne,zanat je to,tu sram ne postoji.

zora vukasinovic

14.06.2017 09:53

@mimmmli - greska da ce deca da prigovore majkama vec naprotiv bice zahvalna.licna karta majki bit ce ulaz u neke nove parove za 10 tak godina.deca ce obezbediti egzistenciju na pragu zivota i bog te veselio.

mimmmli

14.06.2017 17:28

Zoro to što kažete je moguće,ali muka mi je od ovih plačenih babetina koje ih zovu i podržavaju.Još ni jedna nije nazvala i rekla da nije u redu što su dugo djeca bez majki.Aleksandra skoro 8 mjeseci.Šta je to dva puta sedmično po sat vremena?Neki dan zove Karađorđe ona pita otkud ti, priča sa njim i ne pita za malu šta radi i gdje je da je čuje.Nema tu majčinske ljubavi,da ima ne bi je ostavila tako dugo,ona je ono -u se na se i poda se, nema tu spasa,ali nije David naivan,vani šut karta.

mirko janjic

14.06.2017 18:42

@mimmmli - verujte ako zelite ili ne?100 era dao da ne vidim bez odece ovu sarajku pored sebe u krevetu.nisam probirac ali mlada zena grudi do pupka pa zica u ustima pogled sa razvaljnenim ustima.kratko i jasno divom se g.lakicu i hvala bogu sto nismo svi istih ukusa.