Mališana (4) su komšije pronašle u suzama na terasi
promo
Umirala u mukama: Daliborka Jocić (41)

promo

Umirala u mukama: Daliborka Jocić (41), Foto: promo

Daliborka Jocić (41) iz Donjeg Vidova kod Paraćina preminula je posle teškog zlostavljanja svog supruga Gradimira. On je zadržan u policiji zbog sumnje da je pred njenim detetom prebio suprugu, a zatim je bacio sa terase!

Četvorogodišnjeg F., koji je živeo sa njima, komšije su pronašle na terasi u suzama i jaucima. Dete je preuzeo centar za socijalni rad.

Policiju su pozvale uznemirene komšije. Uz patrole je na lice mesta ubrzo stigla i ekipa Hitne pomoći. Oni su zatekli nesrećnu ženu kako nepomično leži ispred kuće i odmah pokušali da je reanimiraju, ali joj nije bilo spasa.

Odsekao joj kosu i sekao grudi

- Kažu da joj je odsekao kosu, sekao grudi. Sinoć mu je došao kamion sa dve tone cementa i blokovima, trebalo je da zida nešto. Bio je vrlo čudan, radili smo jedan posao i sve je bilo u redu do trenutka plaćanja, kada mi je rekao da se „gubim iz avlije“. Muški je pio, ali tada je jedva pričao. Mešao je alkohol sa lekovima i to je bilo kritično - priča Miroljub Rajić.

 

- Daliborka je mrtva dovezena u bolnicu. Smrt je nastupila zbog višestrukih povreda opasnih po život - kazali su u toj bolnici.

Daliborka se udala za Gradimira ove godine i to joj je treći brak. Ona ima dvoje dece iz prvog braka i jedno iz drugog, a Gradimir ima dve ćerke iz prvog braka i one žive u inostranstvu. On je živeo u Švajcarskoj do penzionisanja, a ona je radila u komunalnom preduzeću. Meštani kažu da je on psihički bolesnik i da se lečio u Švajcarskoj.

- Oni su pre venčanja ove godine bili u vezi tri-četiri godine. Gradimir je naručio nov auto, bili su na moru. Lepo su živeli. Niko ne zna razlog svađe i zašto je došlo da je ubistva - kaže Milena Marković.

Mališana (4) su komšije pronašle u suzama na terasi

promo

Mališana (4) su komšije pronašle u suzama na terasi, Foto: promo

Ona dodaje da je posle zločina Gradimir mirno šetao selom.
- To se desilo oko 6 sati, a on je do 8 sati šetao selom. Presvukao se, ali je imao krv po licu i tako išao do radnje i crkve. Mislila sam da ga je neko tukao kada sam ga videla krvavog, nije bio agresivan. Nisu mu se videle oči od krvi po licu, sagla sam glavu - navodi Milena.
Gradimir je u lokalnoj radnji posle ubistva pio pivo i pričao da ga je neko napao i tukao. Niko od meštana nije sumnjao da je počionio tako monstruozan zločin.

U pritvoru: Gradimir

promo

U pritvoru: Gradimir, Foto: promo

 

Ubica: Imam rupe u pamćenju

Gradimir Jocić negirao je da je počinio ubistvo supruge i rekao da se ne seća šta se dogodilo, odnosno da ima „rupe u pamćenju“, saopštio je zamenik Višeg tužioca u Jagodini Slavko Knežević posle saslušanja osumnjičenog. Tužilac je predložio određivanje pritvora Jociću i obdukciju tela preminule Daliborke. Prilikom hapšenja kod Jocića je pronađen okrvavljeni nož, kojim je on sekao Daliborku po telu.

Komentari (4)

Laz

28.10.2016 07:46

Ne znam zasto objavljujete ovakve stvari,kada drzavu bas briga sa zrtve,pisacete o ovome tri dana i nikom nista,a monstrum ce se braniti da je lud,jos treba da mi ga bude zao,smrtna kazna je malo.Sramota i bruka!Jadna zena i decica,saucesce porodici,a ti Srbijo stidi se!

citateljka

28.10.2016 08:26

Ovaj monster misli da se tek tako izvuce pa kaze da ima „rupe u pamćenju“! Ima on dosta rupa ali je ovaj bestijalni zlocin uradio smisljeno - proklet bio za uvek i nikada vise ne video svetlost na slobodi!!!!

rada mrak33

28.10.2016 13:20

@citateljka - <nesrecna okolnost.zaspala vesela sveta petka i desilo se sto se desilo nazalost.covek bolestan bog mu uzeo pamet tragedija ali zivot tece dalje.<

gavrilovic

28.10.2016 13:29

Vratiti smrtnu presudu za ovakve.Nema taj nikakve rupe u pamcenju.Sve je uradio planski.Potplatice sud i izvuci ce se.