Ženska TV
Vesna Lalić
Ženska TV

Vesna Lalić

Ženska TV, Foto: Vesna Lalić

Nova programska šema u drugoj sezoni obećava još sadržajnije i kvalitetnije programe, obogaćene za čak šest novih emisija, koje će još dublje i sveobuhvatnije obrađivati sve ženske teme.

Uz već poznate formate i televizijska lica „Ženske TV“ – Snežanu Dakić, Boška Jakovljevića, Irenu Jovanović, Ninu Radulović Lečić, Ivu Štrljić i Jelenu Tinsku, promovisana su i nova lica koja će od ove sezone pojačati tim „Ženske TV“.

Voja Nedeljković će svakoga dana voditi emisiju „Dobar dan i doviđenja“ koja će se baviti autentičnim ljudskim pričama i sudbinama, dok će Gorica Nešović u svojoj emisiji „Prijatno“ svakodnevno savetovati publiku kako da u kuhinji, ali i životu spoje lepo i korisno.

Tamara Đurić će u „Ženskom pitanju“ analizirati istinski položaj žene u našem društvu, dok će Ksenija Bujišić voditi interaktivnu emisiju u kojoj će gledaoci moći da postavljaju pitanja, ali i da biraju goste.

Novina je i ta da će u novoj sezoni četiri profesionalna lajf-kouča voditi emisiju „Kauč“ u kojoj će deliti dragocene savete na konkretne životne probleme gledalaca.

Ženska TV se može gledati na mts TV Telekoma Srbija.