Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Svađa raskid prevara plač problemi

Shutterstock

Godinama on i supruga pokusavali da imaju dete, ali nisu mogli, Foto: Shutterstock

Muškarac (39) iz Velike Britanije traži pomoć nakon što je komšinici napravio dete. Kolumnistkinji britanskog lista "Sun" se požalio da je pao na čari mlade komšinice iako je šest godina u srećnom braku.

"Moja supruga je oduvek htela decu, nažalost, do jesenas nije ostala trudna i tada smo doneli odluku da prestanemo da pokušavamo da napravimo dete. Tada nam je nekako oboma pao kamen sa srca i supruga je ponovo postala ona stara. Počela je da izlazi i da se druži sa prijateljima. Jednu noć je tako otišla u grad, a neko je zakucao na naša vrata", objašnjava neimenovani muškarac.

Kada je otvorio vrata, kaže, ugledao je komšinicu (19) koja živi u stanu do njih sa roditeljima.

"Pravila je večeru, njeni nisu bili tu i falio joj je sok od paradajza. Rekao sam joj da uđe dok sam tražio paradajz. Gledala je u čašu vina koje sam pio, pa sam i njoj ponudio vino. Pristala je. Popila je malo i krenula natrag kod sebe. Dok sam držao vrata otvorena da izađe, ovlaš me je poljubila u obraz. Iznenađeno sam je pogledao, a već sledećeg trenutka me je strastveno ljubila", objašnjava neverni suprug i dodaje da ni sam ne zna kako su završili na trosedu u dnevnoj sobi vodeći ljubav.

Nakon toga komšinica je izbegavala da ga sretne na hodniku, sve do pre neki dan kada mu je poslala poruku da je trudna.

"Kaže da želi da odgajamo dete zajedno. Šta da radim?", upitao je muškarac.

Didri nije znala kako da ga posavetuje, osim da komšinici kaže da je njihova budućnost nemoguća s obzirom da je duplo stariji od nje i oženjen.