Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Dok je neki nazivaju “intenzivnom” ili “teškom”, oni koji se ne osećaju ugroženo, shvatiće da je strastvena, lojalna i pravi prijatelj.

Škorpije su jake ličnosti i te karakterisitke vremenom sve više dolaze do izražaja. Damu u znaku Škorpije nijedan muškarac neće moći da zaboravi – kada jednom bude njihov!

Veza sa ženom u znaku Škorpije znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašem životu … ali i onih ne baš tako sjajnih.

Ti trenuci su vas terali da se uvek vraćate natrag po još, iako može da vas prestravi ukoliko počnete s njom da se šalite kada je loše volje.

One su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete prihvatiti “običnu” ljubavnu vezu.

Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da “čitaju” ljude, što može da bude vrlo iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga ko može da vas “čita”. Velike su šanse da dok budete vikali: “Nemoj da mi govoriš kako se osećam” shvatite da se upravo osećate kako vam je ona rekla …

Ona je sjajna u kontroli, radiće ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja! Ali svetla strana toga je što svoju moć ona neće koristiti u loše svrhe. Ona ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi.

U poslu, ali i ljubavi, kada ova žena zacrta nešto – ona to ispunjava! Preuzima inicijativu i neće čekati nikoga da donese odluku umesto nje.

Ona je motivisana i nikada sramežljiva kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili neki "nedostižni" frajer. 

Nemojte da se osećate ugroženo, pustite je da vas vodi. Ona se oseća ugodno dok drži stvari pod kontrolom.

Odvešće vas u avanturu života i teraće vas da budete najbolja verzija sebe!

Komentari (1)

Ja

29.06.2016 11:06

Moram da se složim.