Seks Zavođenje Ljubavnici
Shutterstock
Seks Zavođenje Ljubavnici

Shutterstock

Žene varaju koliko i mukarci, Foto: Shutterstock

Naime, istraživanje koje je objavljeno u britanskom časopisu "Express" pokazalo je da žene u braku varaju skoro jednako koliko i muškarci.

Prema prikupljenim podacima, oko 57 odsto muškaraca vara svoje supruge, naspram 54 odsto žena. Takođe, žene češće traže razvod, čak 75 odsto razvoda inicirale su upravo žene. 

Istraživanje je pokazalo da se žene najčešće odlučuju za prevaru kada im muškarac ne posvećuje dovoljno pažnje. Čak njih 69 je priznalo da su se odlučile na prevaru jer od svog supruga dugo nisu dobile nikakav poklon kao znak pažnje i ljubavi.

Pokloni i drugi mali gestovi ženama znače jer ima na taj način muškarci pokazuju ljubav. One se tada osećaju voljeno i cenjeno. Ako im muškarac na ovaj način ne pokazuje svoje emocije, žene smatraju da im više nije ni stalo do njih.

Pročitajte i:

Komentari (3)

POP ZMIJAKO

04.10.2017 12:53

MOJA ZENA NEMORA DA ME VARA ZBOG SKUPIH POKLONA,POSTO JE DOBRA RIBA I RADI KAO KUVARICA U DECIJEM OBDANISTU DOBIJA MNOGO SKUPIH POKLONA OD OCEVA DECE JER DOBRO KUVA I BRINE O DECI ,TAKO DA SU TI POKLONI ZNAK ZAHVALNOSTI,BAR ONA TAKO KAZE,A JA JOJ VERUJEM JER ONA NELAZE....ZNAM IMACE KOJI CE DA SE NASMEJU....

Mila

04.10.2017 20:24

@POP ZMIJAKO - Haha bolje vjerovati nego provjeravati .Ali hvala Bogu pa ima muževa koji vjeruju ženama

Ratkoni

04.10.2017 13:32

To su lazni podaci, a poticu od NVO Autonomni zenski centar, Vesne Stanojevic, koji se finansira iz Amerike i sluzi za razbijanje brakova u Srbiji. Jedino je tacno da svaka zena ima veci broj svalera, nego sto muskarac ima svalerke.