Momak i devojka, par, seks, veza
Profimedia
Momak i devojka, par, seks, veza

Profimedia

Par, Foto: Profimedia

Ipak, postoje stvari koje bi žene rado predložile svojim partnerima, ali ih je strah ili sramota.

Evo kako da ga "prevarite", pa da uživate na obostrano zadovoljstvo.

1. Želi da joj partner pruži više oralnog seksa

Kritična tema kod nekih žena je njihova vagina, brinu se zbog izgleda, ukusa i mirisa, a to koči prilikom oralnog seksa. Kao što muškarac voli da prima komplimente za izgled, žena voli da čuje pohvale i za svoj najintimniji deo tela.

Partnerove reči "kako je lepa" i "kako lepo miriše" vratiće joj samopouzdanje i probuditi želju da što češće uživa u konilingusu.

Masaža unutrašnje strane grudi pre seksa pomoći će da se potpuno opusti i zaboravi na bilo kakve komplekse.

2. Želi da proba seks u javnosti

Seks u javnosti može biti nezgodan, ali i neverovatno uzbudljiv.

Za početak možete probati samo predigru, na primer, možete se maziti u ćošku bara punog ljudi, na zadnjem sedištu auta ili na stepenicama ispred zgrade.

Kada se malo 'izvežbate' i oslobodite potražite neko skrivenije javno mesto i reskirajte, ili jednostavno probajte seks u moru, jezeru, bazenu!

3. Želi da je partner "spenkuje" po guzi tokom seksa

Lagano lupanje po zadnjici tokom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nežnijeg pola, ali ih je sramota da to traže od svog partnera, iz jednostavnog razloga jer to smatraju smešnim.

Muškarci su, što se toga tiče, odvažniji, a dobar način da saznate da li to želi vaša partnerka je da je nežno "na uvce" pitate, dok joj rukom mazite guzu, da li želi da je lupite po guzi.

U ovome podjednako uživaju i muškarci i žene.

Lupkanje kod žena šalje mnogo ugodnih vibracija u vanginalno područje, dok muškarci tvrde da na taj način fizički iskazuju požudu.