BRUTALNO ISKRENA ĆERKA DŽULIJE ROBERTS Hejzel je napunila 18 godina, nije u fazonu Holivuda, a evo šta je rekla za majčin posao
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Dok se naslednice i naslednici poznatih suočavaju sa kritikama, svi moraju da imaju na umu da niko nije birao porodicu. Džulija Roberts je uvek svoju porodicu držala daleko od očiju javnosti. 

Hejzel sada ima 18 godina i njena porodica čuva njene buduće planove u tajnosti. Iako se možda sprema da ide na koledž, njeni planovi nisu objavljeni u javnosti, a da li ona ima glumačke ambicije u to niko nije siguran.

 

 

Šta je Hejzel Moder rekla o karijeri svoje majke? 

Deca poznatih glumaca definitivno žive posebnim životom i moraju se naviknuti da vide svoje roditelje doterane za crvene tepihe i premijere filmova. Biti ćerka Džulije Roberts mora da je neverovatno iskustvo.

Što se tiče toga šta Hejzel Moder zaista misli o Džuliji Roberts nikada nije izjavila. Za razliku od drugih, ona nije aktivna na društvenim mrežama.

U intervjuu za Harper's Bazaar 2018, Roberts je malo objasnila šta njena deca misle o tome da je ona tako veliki deo Holivuda.

- Mislim da nikada neće imati pravi osećaj moje slave - rekla je Robertsova. 

Hejzel u Kanu

Sa šesnaest godina Hejzel je otišla sa ocem u Kan, jer je on režirao film pod nazivom "Dan zastave". Ima mnogo fotografija oca i ćerke sa crvenog tepiha i ovo je za Hejzel sigurno bilo uzbudljivo, ali nema naznaka da je pričala o karijeri svoje majke i o filmovima koje njen otac režira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hazel Moder (@hazel__moder)

 

- Rekla mi je da joj nije potrebna olovka za oči ni ajlajner, ona samo ide u Kan sa svojim tatom, to je sve. Nevina je i slatka - rekla je Džulija sa osmehom, piše Mirror.

Džulijin post na Instagramu

Džulija Roberts svoj život krije od očiju javnosti i želi da njena deca žive jedan normalan život. Kada su Fin i Hejzel, koji su blizanci, napunili 18 godina u novembru 2022. godine, Roberts im je poželela srećan rođendan na Instagramu i to je bio presedan. 

 

 

- Kada ne radim, radim puno radno vreme kao domaćica. Želim da slavim život koji imam sa svojim mužem i svojom decom, to je trijumf - rekla je Džulija za CBS This Morning.

 


 

 

Iako je nejasno da li bi Hejzel želela da bude glumica, komentari njene majke sugerišu da možda nije baš toliko zainteresovana za Holivud. Izgledala je smireno na crvenom tepihu i nije bila previše uzbuđena zbog celog događaja. Dok fanovi Džulije Roberts nisu sigurni šta će Hejzel Moder raditi u budućnosti, jedno je sigurno: ako odluči da se bavi glumom ljudi će biti veoma zainteresovani da prate njen napredak u karijeri.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading