ŠAKIRA I TOM KRUZ U VEZI?! Pojavili se zajedno na trci Formule 1
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Tviter

Tom Kruz i Šakira prisustvovali su trci Formule 1 u Majamiju i tom prilikom je dvojac snimljen kako razgovara na balkonu, a potom im se pridružio i pevačičin sin Milan.

Nakon preseljenja u Majami, Šakira je iznenadila svoje fanove nasumičnim pojavljivanjima u javnosti, od kojih je poslednje bilo na trci Formule 1 u Majamiju. Naime, pevačica je na događaj stigla sa sinom, koji je uzbuđeno pratio trku. Kolumbijka se tom prilikom slikala sa Tomom Kruzom, a nakon nekoliko zajedničkih fotografija po dolasku, viđeni su i kako razgovaraju u prostoru galerije.

Kruz je preskočio krunisanje kralja Čarlsa da bi prisustvovao trci, a posebnu pažnju je privuklo njegovo pojavljivanje pored Šakire. S obzirom na to da je pevačica nedavno bila u centru pažnje zbog raskida sa Žerarom Pikeom, pojavljivanje sa Kruzom brzo je postalo glavna vest, što je dovelo do teorija o mogućoj vezi sa glumcem.

U komentarima ispod snimka dvojca na trci, neki su se šalili tražeći od nje da se ne pridruži sekti, aludirajući na to da je Kruz najpoznatiji član Sajentološke crkve. „Nabavite čitač usana iz TikTok-a da dešifruje ono o čemu pričaju“, glasio je još jedan šaljivi komentar.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading