KRIJE OD PORODICE DA JE BOGATAŠ "Kad roditelji dolaze u posetu iznajmljujem skroman stančić", muškarac naišao na osudu
Foto: Youtube/Printscreen

Multimilioner otkriva da su mu roditelji stalno tražili novac kada bi došli u posetu i čak je rekao ostalim članovima porodice da treba da ga posete jer će im on dati novac.

Britanac je otvoreno govorio o odluci da sakrije svoje ogromno bogatstvo od porodice, objašnjavajući kako to radi iz posebnog razloga. Naime, pošto je njegov mali biznis postao popularan, anonimni preduzetnik je odlučio da prećuti svoje bogatstvo.

Prvo je osetio potrebu da ćuti o svom bogatstvu kada su mu roditelji tražili novac kada su ga posećivali, čak i kada je imao manju platu, piše Miror.

Tajanstveni bogataš kaže da bi mu roditelji stalno tražili novac kada bi došli, a boravak kod njega smatrali su 'besplatnim odmorom'. Na popularnom forumu Reddit, on je objasnio:

"Ja sam multimilioner i kada je moja porodica poseti, iznajmljujem stan i pretvaram se da tamo živim. Nakon što sam svojoj porodici rekao iznos moje stare plate, koja je bila znatno niža nego što sad zarađujem morao sam redovno da ih finansiram. Ostali članovi porodice su počeli da govore da bi trebalo da me posete i da treba da se pobrinem za njih. Kada ih posetim očekuju da im donesem pare, poklone i plaćam svaki put kada izađemo... Čak su i mi počeli da govore da treba da doprinosim i plaćam školarinu svojoj braći i sestrama."
 

On je objasnio da je tokom pandemije korone odlučio da laže svoju porodicu da je izgubio posao i da se bori da plati svoje troškove. Ono što se zapravo dogodilo je da je počeo da ulaže u razne stvari i time više zarađuje. Ali njegova porodica, misleći da nema novca, prestala je da ga kontaktira i on se nikada nije čuo s njima osim ako ih sam nije nazvao.

Tvrdi da je tada polako počeo da shvata da su ti ljudi, kako ih on naziva, 'toksični' i da treba da povuče neke granice. Polako je prestao da ih zove i šalje poruke, i prestao je da im priča o svom životu jer je odlučio da ne zaslužuju da ga dobro poznaju.

"Sada sam tako blagosloven i zahvalan što sam finansijski opušten. Da bih se zaštitio, rekao sam porodici da sam našao posao, ali plata nije bila velika i troškovi života su bili visoki. Sada kada me posećuju, plaćaju za svoje letove i ne izlaze puno. Iznajmljujem lažni stan i kažem porodici da živim tamo, a zapravo živim u penthausu. Idemo u šetnju po komšiluku u kojem zapravo živim i maštamo o tome šta bih voleo da živim na jednom od tih mesta. Držim dva puna kofera stare odeće i tri kutije sa svim mojim uobičajenim posuđem, knjigama itd. Kada znam da su u poseti, kažem svom pomoćniku da nađe stan u običnom naselju i tamo stavio moje stare stvari. Oni još nemaju pojma o tome", priznao je on.

Kaže da mu je odnos sa porodicom sada malo bolji, pa ne želi da izgubi kontakt sa njima. Dodaje da mu je zabavno da tako laže o svom životu i da nikada ne planira da svojoj porodici kaže pravu istinu o sebi.

Otkako je podelio svoju priču, komentari ne prestaju, pri čemu su mnogi korisnici priznali da ne mogu da odluče da li je to u redu ili ne.

"Iskreno, mislim da bih i ja uradio istu stvar“", napisao je jedan korisnik.

"Ne znam, meni je to mnogo čudno. Mislim da ne treba tako da lažeš, vratiće ti se...", prokomentarisao je drugi korisnik, dok je treći dodao:

"Oni su loši ljudi, ali iz nekog razloga se ni ovo ne dešava." 

Nekome izgleda nije prijala priča pa pita "Šta ne radim kako treba? Kupio malu kuću za 1.460 evra: 'Nema tuša, ni toaleta, ljudi kažu da je depresivno, ali meni je super".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading