SAMA NAPRAVILA KUĆU ZA SAMO 9 MESECI Majka četvoro dece napravila savršen dom, inspektori zapanjeni
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Sigurno ne možete zamisliti da bi žena bez građevinskog iskustva mogla da izgradi dvospratnu kuću sa pet soba samo gledajući uputstva na Jutjubu. Kara Brokins i njeni.

Teško je zamisliti da bi žena bez građevinskog iskustva mogla da izgradi dvospratnu kuću sa pet soba samo gledajući uputstva na Jutjubu. Kara Brokins i njeno četvoro dece su živi dokaz da sve možete kada želite.

Njen najstariji sin, Dru, pomogao je majci Kari da projektuje kuću i dobije odobrenje od grada za njenu izgradnju, njena ćerka Džeda je dovlačila vodu iz komšijinog ribnjaka i mešala beton za temelj, dok je njena druga ćerka pravila hranu za sve njih. Tako je za samo devet meseci rada uspela da izgradi kuću za sebe i svoju decu.

Dvorište

Foto: Youtube/Printscreen

 

Prošli su sve: od kopanja temelja do zidanja zidova kuće. Kada su inspektori došli da pregledaju kuće, iznenadili su se koliko je sve urađeno profesionalno, ne verujući da je to gradila žena bez znanja o gradnji.

Svoj dom, koji ima biblioteku, garažu za tri automobila, pet spavaćih soba i dva sprata, nazvali su Inkvell Manor, a kuća danas vredi oko pola miliona dolara. U nastavku pogledajte kako je sve to izgledalo, i na kraju kako izgleda kuća koja je napravljena samo uz pomoć uputstava gledanih na Jutjubu.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading