"IZGLEDA KAO DEČAKOVA BAKA" TV zvezda ostala trudna u 55 i odlučila da rodi, ali ono što je zadesilo nikom ne bi poželela
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Brazilska TV zvezda Klaudija Raja žestoko je uzvratila kritičarima kada su je preko interneta provalili da je rodila bebu u 56 godini. Prošlog meseca Klaudija Raja je otkrila da je zatrudnela prirodno sa 55 godina i da je rodila sina Luku nakon što je napunila 56 godina.

Glumica je na Instagramu objavila snimak male Luke između nje i njenog nasmejanog supruga, glumca Jarbasa Homema de Mela (53), za svojih 8,5 miliona pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

"Luka je stigao, osvetljava subotu uveče", napisala je ona.

"Stigao je ovde 11. februara, zahtevajući svoj prostor. Popustili smo.

"Svet je, od tada, imao novu predstavi o našoj porodici".

„Preplavljeni smo srećom i ljubavlju"!

“Dobrodošao, Luka!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

Ali od tada je glumica dobila brojne gadne komentare ispod svakog ažuriranja za slike bebe koje objavi.

"Da li je ovo detetova baka ili prabaka?“ jedna osoba je napisala ispod jedne slike.

"Izgleda kao dečakova baka“, glasio je drugi komentar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)


Ali Klaudija je uzvratila video snimkom objavljenom na Instagramu u kojem je zamolila ljude da prestanu da osuđuju druge tako oštro.

"Postoji hiljadu načina da se bude majka“, rekla je ona u tekstu prevedenom sa portugalskog.

"U mom slučaju, imati 50 i više godina bio je jedan od izazova, ali vredi razmisliti o tome da danas postoji hiljadu porodičnih formata i toliko drugih oblika majčinske ljubavi".

"Moramo da zaustavimo ovu maniju osuđivanja ili ograničavanja tuđeg materinstva, jer svaka osoba vidi ovo iskustvo na veoma intiman i jedinstven način".

"Prekinite"

Raja koja potiče iz Kampinasa, država Sao Paulo, već je mama Enca (25) i 15-godišnje Sofije. Njihov otac je glumac Edson Celulari.

Raina profesionalna glumačka karijera je krenula 1985. godine, kada je glumila u seriji pod nazivom Rokue Santeiro. Od tada je glumila u brojnim telenovelama (latinoameričke TV sapunice) i osvojila brojne nagrade tokom višedecenijske karijere.


Iako je još uvek relativno retko da žene starije od 50 godina zatrudne prirodnim putem, trudnoća u starijim od 50 godina postala je češća poslednjih godina zbog napretka u tehnologiji veštačke oplodnje.

"Kada me je doktor zamolio da uradim Beta-hCG (test), rekla sam: 'Ljubavi, ti si stvarno lud', rekla je Raia lokalnim medijima u septembru.

"Odakle je to došlo?

"Imam 55 godina.“

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading