"ŠEIKOVA ROBINJA ILI BOGATA DOMAĆICA" Lidija odustala od sna da bude lekar i dobro se udala: "Nikada u životu nisam platila račun, posao mi je samo da brinem o mužu"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Zanosna domaćica iz Dubaija kaže da nikada nije platila račun i da živi isključivo od kavijara i tartufa. Ona smatra da savremeni odnosi nisu prirodni. Ponosna domaćica iz Dubaija veruje da je srećnija od žena koje jure karijeru jer nikada u životu nije platila račun.

Naime, influenserka iz Dubaija udata je za bogatog preduzetnika iz Ujedinjenih Emirata, pa joj je lako da ne radi ništa, pa ni da plaća račune, nenjen jedini posao je da brine o domaćinstvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda A (@lionlindaa)


Često postavlja slike sa raskošnih i skupih putovanja na kojima troši hiljade evra na dizajnersku odeću i vozi se u besnim automobilima. Da bi joj muž obezbedio ovakav život, traži od nje da bude domaćica i kuva i čisti dok sobarica nije sa njima. Ona smatra da su odnosi u kojima su muškarci i žene ravnopravni nesrećni i neprirodni.


Linda dobija džeparac od svog supruga, koji mesečno zarađuje oko 140.000 evra, koji može da potroši za svoje potrebe. Kaže da nikada u životu nije platila račun, niti zna da plati stanarinu, prenosi Daily Star.

Ali porodica influenserke izrazila je zabrinutost zbog njenog načina života. Odustala je od svojih snova da postane lekar da bi se udala sa 19 godina, što se pokazalo kao kontroverzan izbor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda A (@lionlindaa)

Linda je rekla: „Moj tata želi da uradim nešto sa svojim životom. Uvek je želeo da budem lekar i to je bio i moj san”. Ali trenutno je usredsređena na svoj brak i kaže da je potrebno mnogo poverenja u vezi da bi se odrekli svojih snova i odustali od svega da bi se brinuli o muškarcu.

Za sada, Linda izgleda zadovoljna svojim raskošnim životnim stilom. Ona objavljuje snimke svog svakodnevnog života na društvenim mrežama, što obično uključuje odlazak u tržni centar i otmene restorane.

Ona je u nedavnom snimku navela da su kavijar i tartufi jedino što je jela poslednjih dana, a na drugom snimku je prilikom jedne kupovine potrošila više od 180.000 evra.

Posle snimka koji je objavila u kojem je napisala da devojke u Americi dele račun i čekaju po 10 godina da ih neko zaprosi, dok devojke u Dubaiju plivaju u luksuzu, žene širom sveta su kratko i jasno očitale lekciju "šeikovoj robinji".

"Žene koje imaju svoje pare mogu da odu kad god žele od muškarca ako im nije dobro u vezi, a ti ćeš uvek biti šeikova robinja", "Videla sam da si napisala da se zalažeš za 'pravo na zlato', a ne za 'ženska prava'. Život će te pre ili kasnije naučiti lekciju, ali tad će biti kasno jer ne znaš ni račun da platiš", "Draga, postoji ogromna razlika. Sve te stvari koje imaš i koje ti skupljaju prašinu dolaze sa cenom. Ta cena se zove - kontrola", samo su neki od brijnih komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading