NA SPLAVU JOJ UBACILI DROGU U PIĆE Marija tvrdi da je za 2 sekunde igubila kontrolu nad telom, a onda je usledilo ono najgore
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Naša influenserka Marija Radović (22), nešto mlađoj populacija više poznata, u januaru ove godine podelila je na društvenim mrežama video u kojem je iznela šokantne detalje sa jednog splava. Njoj su tokom noćnog izlaska u jednom nepoznati momci sipali drogu u piće.

Iako su mnoge devojke od svojih roditelja, baka i deka imali prilike da dobiju savet da budu opreznije u izlascima, kako im "neko" ne bi sipao drogu u piće, ova devojka je to doživela na sopstvenoj koži i upozorila druge ljude. Marija je nedavno gostujući na "HYPE TV" detaljno objasnila kako se desila nemila situacija.

"Došla su neka dva momka, moj drug ih zna iz viđenja, ja ih nikada nisam viđala ranije i tu je jedan počeo da mi se nabacuje. Ja sam ga odbila, dok je drugi bio više navalentan, čak sam u jednom momentu bila jako neprijatnija", objasnila je Marija i dodala da je bila spremna da zove čak i obezbeđenje splava, ali nakon njenog odbijanja oni su se i sklonili.

Međutim, nakon izvesnog vremena kada je nazdravila sa prijateljima i popila čašicu tekile, kako tvrdi Marija, ona je bila drugačijeg ukusa. Nakon toga, Marija je izgubila pojam o vremenu i počela da se oseća jako čudno.

"Posle nekoliko sekundi sam se baš čudno osećala. Rekla sam sebi možda umišljam jer nisam dugo popila ništa od alkohola. I kako je vreme prolazilo meni su počeli da se koče prsti, kao da nisam imala sto posto kontroli nad svojim telom", rekla je Marija i dodala da je sve više i više počinjalo da joj bude muka, čak je i povraćala. Marija je sve vreme bila svesna, ali joj je i sutradan takođe bilo veoma loše.

"Kao neki najgori mamurluk na svetu, od dve tekile to nije realno da se tako nešto dogodi", rekla je Marija za kraj.

Nakon što je objavila prvi video u januru ove godine i opisala nemili događaj, ljudi su je oštro kritikovali, pretpostavljajući da laže i izmišlja priču. Marija je odmah potom snimila i drugi video u kojem sve zlosutne komentare oštro demantovala.

"Čudite se zašto žrtve silovanja, zlostavljanja i nasilja u porodici ćute, ovo je odgovor. Plaše se osude. Pre nego što napišite neki komentara, samo na sekund stanite i razmislite koliko je toj osobi snage i hrabrosti bilo potrebno da ispriča sve to jasno", poručila je ova mlada devojka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading