"CRNI OBLAK" IZNAD BAKINGEMSKE PALATE Sat otkucava pre krunisanja kralja Čarlsa, a prinčevi i dalje "na krv i nož"
Foto: Profimedia/Profimedia

Nije tajna da suodnosi između prinčeva Harija i Vilijama već dugo vreme zategnuti. Čak i pre objavljivanja Harijevih bombastičnih memoara, "Rezerva" braća se nisu baš slagala.

A knjiga je navodno samo pogoršala stvari. Sada, novi izveštaji navode da razdor između kraljevske braće i snaha izaziva neviđenu dramu među zidovima palate, posebno što je krunisanjem kralja Čarlsa III odmah iza ugla.

"Što duže traje svađa, manja je verovatnoća da će doći do pomirenja", rekao je izvor za Us Veekli.

S obzirom da je do krunisanja za samo nekoliko meseci, potrebno je odmah preduzeti odgovarajuće mere. U stvari, više sile aktivno pokušavaju da koordiniraju ponovno okupljanje (i pomirenje) između njih dvoje uoči Čarlsovog velikog dana.

"Palata pokušava da iznađe rešenja za očuvanje mira i formiranje neke vrste ponovnog povezivanja i jedinstva između Vilijama i Harija. Sada ili nikad", nastavio je insajder.

"Krunisanje je vreme za proslavu i niko ne želi da se ovaj tamni oblak nadvija nad svečanostima u tako značajnoj prilici".

Iako nema garancije da će bilo koja strana biti spremna da sarađuje, Hari je nedavno rekao za ITV da je spreman da razgovara o tome sa svojom otuđenom porodicom.

"Mnogo toga se u mređuvremenu isprečilo između nas“, rekao je u intervjuu. "Ali, znate, moja vrata su uvek otvorena. Lopta je u njihovom polju. Ima mnogo toga o čemu treba razgovarati i zaista se nadam da su voljni da sednu i razgovaraju o tome."

Ali do sada nije bilo pomaka na strani porodice.

"Palata nije uputila nikakvo izvinjenje Megan, što Harija frustrira. Niti je dobio lično izvinjenje", rekao je izvor blizak porodici.

"Hari se nadao se da će njegova porodica, posebno Vilijam, staviti sve karte na sto i imati otvoren razgovor sa njim, ali nikakav napredak nije učinjem. Čarls navodno želi da se njegov najmlađi sin vrati u njegov život i na krunisanje", navodi People.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading