Jeftino rešenje: Uklonite bradavice pomoću jednog sastojka iz vaše kuhinje
Foto: Shutterstock

Najčešće nastaju u srednjoj životnoj dobi i na mestima gde he koža izložena trenju pa su stoga najčešće na vratu, pazusima, preponama, ispod dojki, po trbuhu, kapcima, ali se mogu pojedinačno javiti i negde drugo na koži.

Zapravo, skoro svaki čovek ima barem jedan fibrom na koži tako da ova pojava nije retka. Većina nas želi da ih ukloni jer se nalaze na neugodnim mestima, posebno na vratu.

Dobra stvar je da ih možete ukloniti i u vašem domu bez odlaska doktoru. Potreban vam je samo jedan sastojak, a to je jabukovo sirće. To je sve što vam je potrebno da ih uklonite bez krvarenja i bez ikakvih ožiljaka.

Smatra se da je jabukovo sirće jedno od najučinkovitijih kućnih lekova. Može se koristiti za lečenje različitih zdravstvenih stanja, a uklanjanje fibroma je jedan od njih, zahvaljujući svojoj kiselosti.

Zapamtite, nikada ne smete koristiti jabukovo sirće za uklanjanje fibroma oko kapaka, jer može iritirati vaše oči.

Natopite komadić vate jabukovim sirćetom i iscedite višak. Položite pamuk na fibrom pa ga osigurajte flasterom ili zavojem, da budete sigurni da će ostati na mestu. Ostavite ga 15 minuta. Isperite vodom.

Ponovite postupak 3 puta na dan, nekoliko dana do nedelju dana ili više ako je potrebno (ne treba više trljati fibrom pre sirćeta).

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading