BEZ DIJETE I VEŽBANJA SMRŠAJTE ZA SAMO 5 DANA Kaša od svega 2 sastojka koja će vas istopiti
Foto: Youtube/Printscreen

Leto je idealna motivacija da svoje telo dovedemo u ravnotežu i da uklonimo nepotrebnu masnoću oko stomaka. Ovaj napitak je odličan za čišćenje toksina iz organizma i topljenje masnih naslaga. Sve što vam je potrebno za pripremu ovog napitka su tri dobro poznata sastojka: jabuka, limun i voda.

Zašto jabuka i limun? Jabuka i limun imaju brojne prednosti koje utiču na naše zdravlje, kao i na proces mršavljenja. Jabuke sadrže veliku količinu vlakana. Vlakna usporavaju varenje i daju osećaj sitosti.

Takođe, jabuka ima nizak glikemijski indeks, što znači da neće podići nivo šećera u krvi. Takođe su poznati kao prirodni izvor pektina, rastvorljivih vlakana koja pokreću hranu kroz vaš probavni sistem.

Limun je odličan za detoksikaciju organizma, pomaže kod izlučivanja tečnosti i uklanjanja celulita. Takođe je poznat kao niskokalorična hrana koja će usporiti apsorpciju masti u vašem telu. Ima visok sadržaj vitamina C koji će ojačati vaš imuni sistem.Ovo piće je odličan izbor ako ne volite da pijete samo običnu vodu. Začinite svoju vodu ovom moćnom hranom i ostanite zdravi i hidrirani.

Sastojci:

3 limuna

4 jabuke

1,5-2 litara vode

Priprema
U šerpu sa vodom stavite 2 limuna i 3 jabuke isečene na kolutove. Neka sve zajedno provri. Za to vreme na dno bokala stavite 1 limun i 1 jabuku isečenu na kolutiće. Kada je smesa u loncu provrila, izvadite voće na tanjir i sipajte vodu u bokal. Ostavite da se ohladi pa konzumirajte.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading