RUSKI DOKTOR OTKRIO RECEPT ZA NEVEROVATAN KUĆNI LEK Četiri kašike dnevno i najteža bolest se povlači, a organizam se podmlađuje
Foto: Youtube/Printscreen

Profesor Hristo Mermerski je genetičar i iscelitelj, autor desetak knjiga i predavač na preko 200 univerziteta širom planete. Za doktora  Mermerskog ceo svet je čuo kada je sa javnošću podelio recept za koji tvrdi da je uspeo da izleči njegove brojne pacijente od teških bolesti.

Prema rečima  naučnika, postoji recept za kućni lek koji isceljenja kompletnog organizma. Prema profesoru Mermerskom sa jednog predavanja, njegov recept je zapravo hrana koja pomaže celom telu, a ako je u pitanju rak, pomoći će vam da se povučete.

RUSKI DOKTOR OTKRIO RECEPT ZA NEVEROVATAN KUĆNI LEK Četiri kašike dnevno i najteža bolest se povlači, a organizam se podmlađuje

Foto: Youtube/Printscreen

 

Neverovatan domaći lek koji pomaže u čišćenju krvnih sudova, jača imuni sistem, leči srce, čisti bubrege i jetru. Ostale prednosti uključuju poboljšanje pamćenja i zaštitu srca od srčanog udara. Takođe se smatra najkorisnijim prirodnim lekom protiv svih vrsta raka.

Sastojci:

-15 limuna

-1 kg prirodnog meda

-12 čena svežeg belog luka

-400 g pšenice

-400 g svežih oraha

Priprema:

Uzmite veliku staklenu teglu i dodajte pšenicu u nju. Pšenicu preliti vodom i ostaviti preko noći. Ujutru (posle 12 sati) vodu procediti, isprati pa ponovo procediti. Ostavite zrno da odstoji još 24 sata.

Posle toga će žito biti gotovo. Očišćene orahe, beli luk i proklijalu pšenicu samlevite. Dodajte 5 limuna (uključujući i koru) i takođe sameljite. Preostali limun iscedite i dodajte sok u smesu. Sve sastojke dobro izmešati da dobijete homogenu smesu.

Zatim dodajte med i mešajte drvenom kašikom. Smešu stavite u staklenu teglu i držite u frižideru. Držite 3 dana, a zatim koristite prema sledećim uputstvima.

Potrošnja leka

Uzmite 1 do 2 kašike mešavine pola sata pre:

doručak

-Večera

-pre odlaska u krevet

Ako nameravate da koristite ovaj lek za lečenje raka, trebalo bi da uzimate 1 do 2 supene kašike svaka 2 sata. Prema rečima dr Mermerskog, ovaj kućni lek je koristan za dugovečnost i zdrav život. Pomaže u lečenju raka i održava mladalački izgled i energiju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading